Va multumesc din suflet, prietene dragi! Cuvintele voastre ma bucura, ma emotioneaza si ma fac fericita. Multumesc lui Dumnezeu ca existati! Sa aveti parte doar de bucurii din partea piticilor si de la toti cei dragi! Sunteti fenomenale!
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Fetelor nu pare sa-l doara,ca nu plange daca umblu, dar nu prea ma lasa nici sa ma uit.Si totusi isi baga degetul in ureche.Cred ca are o mancarime ceva.Ma duc maine cu el la medic oricum si va multumesc pentru promptitudine
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
La muuuuuuuulti ani
Cine sa traiasca
Cine sa traisca......draga noastra Elaaaaaa
muuuulta sanatate mamico - tie, puiului si taticului fericit, tot binele din lume in familia voastra - unde sa fie intelegre, dragoste , bunastare. Dumnezeu sa fie mereu alaturi de voi.
Azi sunt pe fuga(la noi inca e Craciunul pe vechi) - dar nu am putut sa nu o felicit pe o mamica foarte draga mie - si te imbratisez cu drag.
Miine ramin doar cu bebelina - si o sa am mai mult timp, de fapt e straniu - cit mai multi acasa - atit mai putin timp pentru orice.
Puiul mamei la ,VI , VII lunite
Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)
Saluuuut,
Ela
Si sarbatori frumoase Aliona!
Asaaaa, sa il laud si eu pe al meu, desi fasneata cu cravata la absolvire il intrece cu mult (suuuuper ideea [bec]). Ia privici cum merge cu tancul (e denumirea data de tati la celebra jucarie de impins )
Revin.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)