Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 19
paxela spune:
La multi ani Ela!!!!
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
riloasa spune:
ROXANA, spune-mi si mie te rog de une ai luat jucaria cu care se joaca puiul tau, cea pe care o impinge? Vreau si eu una. Si spune-mi si cat ai dat pe ea, imi place foarte mult.
Mihaita 31 Martie
Rebiana27 spune:
LA MULTI ANI ELA! SA FII SANATOASA, IMPLINITA, FERICITA ALATURI DE THEUTZA, SOT SI DE TOTI CEI DRAGI TIE!!!
Stefanya . Incerc sa ma descurc pe cat pot cu serviciu-casa-Luca si sot. Nu-mi iese totul asa cum as vrea dar merg inainte. De cele mai multe ori ma surprind intrebandu-ma de ce m-am intors asa devreme la serviciu... insa, pe de alta parte, nici nu as fi putut sta acasa cei doi ani. Una peste alta sunt bine si asta e ceea ce conteaza pentru ca vreau sa-mi cresc puiutzul asa cum stiu mai frumos. multi pentru tine si Carl.
Roxi am tras cu ochiul ieri seara la pozele tale. Ce mi-au placut!!! Mi-au placut si jucariutzele lui Rares, si cum stie el sa mearga cu premergatorul smecher, si cum smotocea pisica... m-a facut sa-mi fie dor de o casa curata si aranjata... mda... noi mai avem putin si terminam... pana atunci Luca sta sinistrat in patul mare, in patutz (mai rar)... si incaltat merge cu premergatorul...
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
roxanici spune:
quote:
Originally posted by riloasa
ROXANA, spune-mi si mie te rog de une ai luat jucaria cu care se joaca puiul tau, cea pe care o impinge? Vreau si eu una. Si spune-mi si cat ai dat pe ea, imi place foarte mult.
Mihaita 31 Martie
am cumparat on-line de pe www.laredoute.fr, a costat 40 euro fara taxele de transport
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
iunita spune:
buna seara stup!
La multi ani ELA!!!!
asa..in primul rand vreau sa ma laud ca asha ii sta bine oricarei ciori care se respecta
asa ca:
yum yum si sniff sniff
balul de absolvire a 9 luni de viatza
dupa primul an de facultate stiu urmatoarele
si totusi exista iubireee...
asa.. ma simt mai bine. acu la ale noastre
in primul rand si in cel mai important...Aliona ok, am inteles ca nu vrei sa spui cine anume te-a suparat si asta pot intelege, chiar pot sa respect..ce nu itneleg eu este.. CU CE ANUME te-a suparat? chiar am citit si din urma ca poate mi-a scapat mie ceva..dar n-am pricipit.
loradin draga mea draga... sa iti spun o chestie tare: PLECI LA SERVICIU nu in pakistan.. ai sa ne gasesti fix aici, pe forum, sau pe conferinta, sau la telefoanele bien cunoscute deja. Daca nu mai poti de dorul nostru dar mai ales al meu da un bip , trimite un mail, un buzz, un porumbel calator si se rezolva. Acu, serios vorbind... esti truliii.. na, serioas anu pot sa fiu. da ti pup cu tzonc cu tot cu bale ca am auzit ca iti place tare.
asa, c emai era?
scaun cu sange been there, done that, s-a rezolvat temporar cu lass-baby iar final cu sanzyme..bine s-a rezolvat in final cu o viruseala asa ca am trecut din una in alta...si mi-a trecut de scaune mai moi... dupa primii 10 pampersi schimbati intr-o sg zi. asa ca.. incercati sa reglati din alimentatie. nu uitati sa da-ti lichide suficiente de preferat apa , mult stat pe burtica, masaj si mancare adecvata. ficatul constipa deci combianti cu spanac.
elyanne da' nu a zis nimeni ca tre sa mergi si tu la mare, ce te agiti atat. deja la anu sunt mari, le iei bilet la tren si p'aci ti-e drumul. merg si ei la costinesti dupa gagici. Mandra a ramas cu semne? oricum , eu iti recomand sa inchiriezi o bucata de plaja, pui plasa de jur imprejur si gata, ai tzarc!
muci esteee! avem si noi! dar ii tratam cu indiferenta si un vas cu apa fierbinte inc are pun juma de bulian de kervol si multa pa ade mare ( eliana, o merge daca ii fasai pe bebei cu humex, ca e unf el de mare la fast-food). daca nu tuseste si papa bine, nu febra, o las intr-ale ei.
gata, mia-m facut norma momentan.. mai revin cand am ce scrie da mady, ai citit, da?
aaa.P.S. roxanici da' matza de unei ai luat-o ca as vrea si eu!
pupaciuni la minuni (Adica la copii, ho, hoashte batrane)..hai bine nah' si voua
edit pardoneatza, am uitat ceva. Alexia si multumim ca ne-ai admirat tortul!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
Lumi_Nag spune:
Fetelor tocmai am observat ca George are ca o basica in ureche.Care aproape ii acopera gaura de la ureche....nu stiu cum sa explic.Ati mai auzit de asa ceva???
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
madybulancea spune:
ma,Iunita am citit am citit,ma simt bine acum..eu iti zic sa scrii k sa ma mai amuz si eu k nimeni nu scrie ca tine..mai fato dar fita tare desteapta....fiumiu oricate i-as explica si i-as arata nimik nu pricepe...e mai batut in cap...asa ca masa....
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
riloasa spune:
ROXANA,cum ai platit? Trebuie sa ai card? Multumesc frumos de raspunsuri.
Mihaita 31 Martie
ioanaradu spune:
lumi maine dimineata fuguta la dr!! daca il atingi da semne sa il doara?
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Rebiana27 spune:
Lumi si eu iti zic sa mergi la dr. Nu stiu daca e grav sau nu, ca nu am mai vazut, dar dr te va lamuri si linisti. pana atunci si va fi bine!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta