Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Si bv
Merci, Urmy! deci e adevarata treaba cu aspiratorul... auzisem ceva de la sotul meu, dar n-am crezut! sincer, mi se pare cam dura metoda, eu n-as folosi-o!
Poze
si eu pana ieri am spus acelasi lucru si uite ca o folosesc. Nu iese mare lucru , dar ceva, ceva mucisori scoatem. Tudor nu mai plange, doar prima data. Poate ca i-a facut taica-su, cand ii dau eu medicamente sau il aspir sta cuminte. Eu sunt mai blanda si ma joc cu el. Sincer, e mai buna metoda decat pompita. Pare de groaza, dar acum , ca si celelalte fete, pot spune si eu ca nu e asa nasol.
Annisia spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
N-aveai incredere?
In general dau raspunsuri bine ,,studiate'',nu ambigue...mai ales cand e un subiect arzator pt.mine!
Cit despre fapul ca ai fost platita 100%,asa ti s-a parut,pt.ca nu ti s-au retinut impozite bla-bla si banutii i-ai luat ca si cind ai fi fost la munci,cu salariu intreg si cu retinerile de rigoare(care inseamna mai mult de 25%),de platit iti spun klar ca ti s-a dat tot 75% din media pe ultimele 10 luni(asta daca ai avut CRM)!
Ete nu aveam incredere... Ma verificam pe mine la capul meu sec... Cat despre 100% aia, sa zicem ca beneficiez de un statut special...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
quote:
Originally posted by myral
Si mie imi cade parul zici ca chelesc, eu vreau sa incerc metoda Annisiei cu uleiuri dar nu stiu cum sa le combin(dupa ochi?) si unde gasesc ulei de ricin (la farmacie?) O sa incerc sa caut din urma sa mai citesc o data reteta.
Myral, dragule, uite aicilisea ce ai de facut: la orice farmacie gasesti vitamina A si uleiul de ricin. Intr-un castronas combini cate o sticluta din fiecare si mai poti adauga niscaiva ulei de masline. Le bastacani bine si le intinzi pe pleata lu matale. Stai cat poti de mult sau cat te lasa fetele... Hihihihihi... E cam uleioasa treaba, dar dupa cateva ture o sa vezi rezultatele!!!
Eu imi dau seara inainte de culcare. Pun o casca pentru dus sau poti inlocui cu o punguta, acoperi cu un prosop si adormi impachetata; dimineata speli parul... Succes!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Eu, pentru par, mai folosesc si tratamentul cu Revalid. Este excelent. Dureaza trei luni, in care nu ai voie sa iti vopsesti parul, nu poti folosi fixativ, nu il poti usca sau intinde cu placa, dar merita!!!! Am decis ca il voi face iar, dar dupa ce nu mai alaptez... Chiar daca e un produs naturist, e mai bine sa nu risc. Am mai fost eu la farmacie sa-mi iau pastile de slabit naturiste si nu mi-au dat, ca cica sa nu aiba eu stiu ce efecte (cu toate ca pe ele scrie ca nu-i bai)... Pentru fetele care ati inchis laptaria, cura cu ananas face minuni!!!!
Micul Yannis creste mare
slippers76 spune:
Piciulika, condoleante... Imi pare tare rau pentru voi. Odihneasca-se in pace.
Rox, la noi zicea ca nu e atopica pentru ca a inceput in zona scutecului, si nu era asa de uscata. Mi-a spus ca e dermatita de contact. La voi cel putin ati dat vina pe lapte. Eu pe ce sa dau vina? Ca-i alaptat... Numai pe deretgent as mai putea da vina. Cred ca o sa trec si eu la dermalin, desi nu-mi place deloc.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Annisia, revalid-ul se poate lua si cand alaptezi? Ai vreun prospect prin casa? Ca m-as baga si eu, daca se poate.
slippers76 spune:
Si bv, cand faci iaurtul de casa folosesti prima data un iaurt cumparat cu bifidus. Pe urma folosesti din iaurtul de casa care iti ramane, ca nu poti sa-l folosesti mai mult de 2-3 zile. Laptele il iei din comert, dar sa nu fie UHT, ca ala nu se prinde. La noi nu merg nici servetelele uleioase. Mi se pare ca ii fac chiar mai rau decat cele umede. Asa ca apa e sfanta, si ne spalam la fund la fiecare schimbat de scutec.
carpatina spune:
Piciulika, condoleante. Dumnezeu sa-l ierte!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
...si cel mai grav:mi s-a stricat masina de spalat!Nu mai sta selectorul de program unde-l fixez,se roteste incontinuu si baga apa,o scoate imediat si nu se invarte cuva deloc!De reparat ar avea cine ,doar caaaaaaaaaaaaaa:trebuie sa demontez toata mobila de bucatarie,partea de jos:blatul si ce e pe el:chiuveta,plita,nshpe dulapioare,ca bucataria mea e facuta pe balcon si masina de spalat e incastrata in blat si pusa ultima langa peretele balconului,ca sa ajungem la ea trebuie sa scoatem tot de-acolo!Mor de inima,nu alta!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
auleuuu, nasol rau de tot. Pai oricum trebuie sa demintezi, ca doar acum nu o sa te apuci sa speli de mana...
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Dragele mele, am ramas la faza la care Betty alapteaza din 2 in 2 ore noaptea - cam acolo suntem si noi acuma!!! - si Nanutza pierduse avionul - saraca de ea! Doamne-ajuta sa ajunga cu bine si sa se termine odata cu tremuraturile alea...!!!
Mie momentan nu prea mai arde de nimic...
Pe 2 ian. s-a stins socrul meu, la care tzineam mult.
Nu a apucat sa-si vada unicul nepot decat pe casete video... A suferit mult saracul, Dumnezeu sa-l odihneasca.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Vreau sa iti urez condoleante in primul rand.
La mine chestia cu alaptatul din 2 in 2 ore s-a intamplat de cateva ori pana acum....nu este o regula, de obicei doarme cam 6 ore noaptea, papa si apoi mai doarme inca 3-4 ore, dar eu ma plang pentru ac am cunoscut si vremuri mai bune, cand dormea 10 ore legate....dar vad ca nu s-a mai intamplat de mult
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario