LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (274)
Raspunsuri - Pagina 11
T_Ioana spune:
Seara buna dragelor!
Multumesc pentru urari pe forum, telefoane si SMS-uri! Sunteti minunate! Azi toti colegii m-au invidiat pt multimea de tel/mesaje primite si m-au boscorodit si s-au uitat urat pt ca i-am asasinat cu melodia cretinutza care o am la telefon. E vocea unui nene mai ragusit si care pare un pic pilit si canta "Ma duseeeeeei, ma dusei sa vin sa-ti spuuuun/ Ca te suna, ca te suna, ca te suna cineva shailalalalalalalalaaaa" iar in fundal se aude un fel de brrrrm brrrrrm-cum face Crazy Frog.........linia melodica e de la "Ma dusei sa trec la Olt"....ce mai , dementa totala......Ne-am amuzat toata ziua, ca de la asta au plecat diverse comentarii....a fost haiu de pe lume, ca doar era luni, cum sa muncim, luni nici iarba nu creste!!!
Vreau sa-i felicit si eu pe toti cei care-si serbeaza numele astazi si in mod cu totul si cu totul special un pupic mareeeeee pentru nora mea scumpica si frumusica Ilinca-Ioana!
Silvia, pupici lui Alain nazdravan, sa treaca buba repede si sa nu ramana semn. Imi pare tare rau ca ati experimentat asa ceva!
Irina, ma bucur ca lui Mario ii place zapadica, vad ca si lui Marcolino de Giova (mai putin cand intra in contact direct, ai!!?)
Cristinuca ma bucur din suflet ca ai facut rost de medicamentul mult ravnit si asteptat! Sa va fie de folos si sanatate! Pupici tizului actor in devenire
Oana, felicitari pentru Razvanel sociabil! Sper sa aveti zile tot mai bune si sa mearga cu tot mai multa placere la cresa. Eu zic sa te pregatesti sufleteste ca maine si poimaine vor fi mai grele despartirile de dimineata.....sa dea DD sa nu fie si in cazul vostru, dar in general asa se intampla! Ai si o varianta de rezerva, daca Doamne fereste raceste, are cu cine sa stea? Sper sa nu ma consideri cobe, sunt curioasa
Giova, de acum sa tot petrectei!
Sper sa reusesc s avd si eu ceva poze in seara asta!
Va pupic pe toate si sper sa mai intru maine de la serviciu!
Edit: azi la munca am vazut ca am mesaje offline si online pe mess dar are messu ceva (cred ca e instalat prost) si nu am vazut textul nici unui mesaj. Cu Ralu am vorbit cam ca mutul cu orbul....ea-mi scria, eu ii spuneam ca nu vad ce scrie, ea scria ceva, eu nu vedeam........deh, din astea!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cine are noroc are, cine n-are...n-are!"
Giova spune:
am fost si noi in oras si a papat mult copilul meu...la gradi la fel...sper sa-si revina ca m-a disperat vacanta asta.
am pus pozele de la gradi:
http://family.webshots.com/photo/2548865400065845318tXINqp
filmulete am mai incarcat cateva, dar mai am pe celalat comp., poate maine.
Oana ma bucur ca a fost ok la cresa.tinem pumnii ca maine sa nu mai planga deloc.
Ioana super ca te-ai distrat la munca, asa si trebuie.
Nu mai am numarul tau de tel., vroiam sa te sun. am intrebat fetele cu care am vb. azi, dar nu-l stiau.
Intrebare:
trebuie ceva acte pt. alocatia aia"enorma" de la stat
Indemnizatia o luam din Alba si acum habar n-am unde si ce trebuie sa fac.
ma duc si eu la tv, , pe maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
T_Ioana spune:
Giova, si eu am cautat in disperare prin telefoane (parca asa avea 100) nr tau, dar se pare ca l-am ratacit......o sa-ti trimit nr meu pe PM.
Despre alocatie, habar n-am......oare nu intra in continuare pe card? mai trebuie cerere facuta? uite ca mi-a scapat, am uitat sa ma interesez!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cine are noroc are, cine n-are...n-are!"
silvi_2005 spune:
Acum am resusit si eu sa vad pozele, ma tot minunez ce copilasi frumosi avem.
Cata, tare dragute poze aveti, Bia e ca o papusa si Ayan e minunat, un adevarat cavaler.
Alina, ai o minune de baietel, m-am indragostit de el cand l-am vazut ce elegant e si ce frumos o pupa pe Bia, sa iti traiasca frumuselel.
Giova, tare frmoasa petrecere ati avut, Marcolino e mortal cum se uita la artificii si cum e mazgalit tot pe fata cu crema albastra. Sunteti o familie minunata, tare am ramas impresionata de poza cu voi trei, asa de frumos stie sa va tine Marcolino, e minunat, nu ai cum sa te superi pe el. Tare frumos si expresiv e blondinul tau, sa iti traiasca.
Cristina, sa imi spui daca te pot ajuta cumva cu medicamentul din Germania ca noi trecem pe acolo si acum la intoarcere.Eu am si o verisoara care locuieste acolo si facem cumva sa ajunga prescrisptia acolo si rezolvam imi spui daca pot sa te ajut, da? Pupici de la noi, e mortal Razvanel, tare dulci ocisori are si frumusel foc si el
Ioana mortala faza cu soneria ta de mobil cred si eu ca ii tremina
Alain e ok, nu se mai plange de auau cum zicea el azi si nu s-a suparat ca am plecat azi, ma apuca depresia cand ma gandesc ca plec peste trei zile dar asta e.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
miraklucker spune:
La multi ani!! Ioanelorsi Ionilor nostri!!
noi suntem bine, eu de azi am inceput munca, iar copii suparati ca iar trebuie sa ramana numai cu papi acasa. Din nou vesnica intrebare a lui David " mami cand esti tu singura acasa?".......tata-su e mai exigent, cu mine e "la vie en rose".
Si fu si Ana pe la noi chiar de doua ori, dar asa de scurt. Nu prea am avut timp de povesti,a doua zi trebuiu sa o ia de la inceput la mine era abia jumatatea drumului. Clara e o dulce, si o cuminte....chiar daca Ana nu recunoaste, era fericita cu atatia alti copii in jurul ei. Poze nu am facut decat acum sambata vreo 2 dar cum calcuriciu meu e pe duca nu ma lasa sa pun nimic pe net. Poate apare Ana si va pune ea.
...la noi s-a incalzit, azi a plouat toata ziua. Eu vreau zapada.
V-am pupat, noapte buna, somn usor.....7 purici pe-un picior, purecii sa va sarute ca s-aveti vise placute!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
loren@ spune:
Irina si Giova mercic de ponturi...i-am cumparat ieri o gramada de haine de la Z...dar nu are sens sa va zic ca am stat 2 ore acolo..la o coada si o nebunie totala..sa va mai zic ca am vazut si vreo 2 tatici la coada aia imensa? Aveau saracii niste fete.........
Giova l-ai gelat si tu pe Marco de ziua lui? Ha..fain i-a stat si super tort!
Bia
d_melli spune:
Neatza si de la mare!
Oachi imi pare bine ca a trecut cu bine prima zi , am asteptat cu nerabdare sa vad ce s-a intamplata. Sper sa fie bine si de acum incolo.
Silvia lasa ca o sa treaca repede si intalnirea o sa fie si mai placuta!
Mira pacat ca nu ai factu poze cu Ana insa ma bucur ca s-au impacat bine copiii . Nici nu ma asteptam la altceva.
Cata ce aicumparat pana la urma? Si aici era coada si erau si tatici. Noi am ajuns aseara si chiar foarte usor...am luat trei perechi de blugi si 10 bluzite.
Va las un pic ca tre' sa redactez un fax catre cosmote ca imitirmit nu stiu ce firma de recuperare pt 80 de lei neplatiti. S-au tampit de tot. Sa vad cum gasesc facturile.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
loren@ spune:
3 pantaloni, 6 bluzite, 4 bodyuri, 1 pulover, 1 sarafan..suficiente zic eu..unele de 2 ani, unele de 3 ani
Bia
d_melli spune:
Eu am luat tot de 4 ani ca ce aveam de 2 ani nu ii mai venea de mult si m-am gandit ca de 3 ani ii sunt bune iar alea de 4 o sa ma tina mult si bine deci am luat numai de 4 ani, acum sa vedem dc nu parasutam cu ele. O sunasem pe mama si i-am zs sa masoare dintre picioare in jos ca s avad diferenta si avea 37 iar pantalonii de 4 ani erau 40 deci eu zic ca nu o sa atarne groaznic, dar nu am indraznit sa il imbrac inca
Si tu ai luat ceva hainute,erau super dragute alea de fetite.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
loren@ spune:
Da..te cred ca lui Mario alea de 3 ani se impuneau si de 4, ca e maricel..Bia la cele 12 kg si putin intra bine in alea de 2 ani...ca pret am dat in jur de 100 euroi pe toate...da ce omor mai nene..ca la nebuni!
Bia