LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (274)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Toanca eram sigura ca esti la munca.Spor la treaba!
Stiti ceva de trezorerie?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

La multi ani, sa traiti cu numele: Ioana Alexandra, Ioana Catalina, Anastasia Ioana, Bianca Ioana, Raisa Ioana, Daria Ioana, Ilinca Ioana, Daria Oana, Ioan Daniel, Oana Maria, Sandra Ioana, Giova, Ioana de Bistrita, Oachi, Micio, Bombo, toti cei care poarta numele de Ion, Ioana, Oana si alte derivate!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Am plecat spre casa si vine Marian sa mergem la carrefour...pe vremea asta...mi s eface rau...asta este
Va pup si ne auzim maine probabil.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am aparut si noi de la gradi.
a fost frumos, am avut artificii pe tort in loc de lumanari. iar M<arco se chinuia sa sufle in ele.
I-am cantat LMA, am facut poze si am filmat.
Imediat incarc poze si filmulete din concediu.

Ne-a zis ca daca vrem sa incepem programul dezvatat de pampers sa ducem chilotei, si multi pantalonasi. acum e musai sa cumpar, ca avem numai 2 chilotei si ne trebuie vreo 7 + pt. acasa.

Pufu stiu cum e cu telefoanele astea...si la mine suna...si asa nu am chef de nimic.
e nasol dupa 2 sapt. de vacanta, fiecare si-a inceput activitatea.
Irina spor la shopping.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Hai ca am reusit sa-l vad si pe Marcolino. Freza smechera, toale pe masura, supertort. Si are o fatza de nastrusnic ceva de speriat. F. misto ultima poza, aia cu toti trei. e buna de inramat.

Toanca, m-am prins ca pe tort e un alt tren. Eu intrebam daca i-ati intins din nou sinele la ala mare sau poza aia in care apare e mai veche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Am vazut si eu poze la Anca, Giova si Toanca. Superbe!

Mergi la inceput

He, he, si eu tot calare pe poze, in continuare. Tocmai "l-am terminat" pe Andrei de Acina. Doamne, ce vesel este! Cel putin in pozele de la Craciun e tot cu gurita pana la urechi. Nici nu-i de mirare, la cate cadouri frumoase a primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

merge dropul? eu nu reusesc sa pun filmulete, iar pozele de la gradi nu le pot descarca de pe aparat. Nu stiu ce eroare imi da. pe laptop merg, dar mi-e lene sa bag wirelessul. poate mai tarziu.

il asteptam pe tati sa iesim in oras.
Marco e cam turbat...cand ma vede arunca cu jucariile si nu vorbeste cu mine. nu stiu ce are de e suparat pe mine. asa ca am colorat putin si acum se uita la desene.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

La mine dropul merge-n salturi, asa ca-l las in pace. Poate-si revine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna seara!
Prima zi de gradi cica a decurs bine, a mai plins putin, dar in schimb a mincat bine. A dormit mai putin decit ceilalti. In schimb, cind am ajuns a inceput sa ne povesteasca in chineza lui de balta tot ce a facut, nu se mai dadea dus. Eu sper sa se acomodeze cit mai repede. Acum l-am pus la nani ca era rupt si sa se poata trezi miine.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput