Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Tocmai am vorbit cu mama, ei stau pe Barbu Vacarescu, si cica au trecut plugurile si au ingropat masinile. Pe trotuar nu se poate merge deloc si oamenii merg pe strada. Al meu m-a sunat, nu a ajuns nici la Iancu Nicolae, e criminal. Nea soferul nu a putut pleca cu masina lui, l-a pus al meu sa mearga cu metroul la birou si sa ii dea un jeep de acolo sa poata veni daca doamne fereste am vreo urgenta.
Betty, important e sa iesi din morman, dupa aceea au dat astia cu lama cat de cat. Bine si asa, la noi sunt troiene. Succes la vaccin.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Andries spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Urmy, cine era de garda azi? Si eu am vrut sa sun. Nu stiu ce numesc ei prin harsait, la Andrei se aude ca o huruiala intre gat si nas si cand pun ser este exact sunetul de la gargara. Maine e Fugarevici de garda, dar ai zis ca tie nu iti place. In plus la noi nu merge batista bebelusului, deci o am degeaba.
Rox ,
Poze
Si la Mircea la fel se aude, doar ca se aude asa de o luna jumate!!
Numai la Busteni am scapat de faza asta.
Or fi polipi, or fi muci uscati?
Eu acum in fiecare dimineata ii bag ser si ii scot muci uscati cu batista bebelusului si pe urma nu mai are toata ziua.
Acum o luna, cand avea un maxim de muci, faceam figura asta si de 10 ori pe zi si scoteam multi muci, acum nu prea mai face.
Tot ser cald folosesc si eu, doar ca eu am altametoda, am o sticla de ser din aia de perfuzie (mi se pare mai comod decat cu fiole), am un ac bagat in dopul de la sticla si trag cate o seringa de ser si o pun pe calorifer. Dupa ce o folosesc, o reumplu cu ser si iar o pun pe calorifer si tot asa. Mai am o alta sticla, cu alta seringa pentru ochisorul care aduna urdori (ma tem ca are un canal lacrimal infundat), dar pe asta nu o incalzesc. Si am grija sa nu le incurc intre ele.
Andries
tomasa spune:
Fetelor, eu sunt f ingrijorata pt. Nana. Am vazut la tv ca aeroporturile sunt inchise si parca ea schimbase biletul, urma sa se intoarca acasa azi, maine urmau sa se interneze iar... Offff! Stie cineva ceva de ei? Sper doar ca Andrei este ok si ca suporta amanare.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
urmychance spune:
Buna dimineata.
Eu de aseara ma tot conversez mai "raspicat" cu cei de la Medicover. Aseara am facut o programare lui Tudor la el, dar tinand cont de conditiile de afara, am anulat-o si am cerut o vizita la domiciliu. Si de aici au luat foc.
Cand am facut contractul ni s-a explicat ca avem dreptul la vizite la domiciliu: una din partea medicului si 5 din partea asistentei. Pana acum am fost la clinica la ei, nu am considerat ca e cazul sa vina acasa si mi-am zis sa imi pastrez aceste vizite pt cand va fi musai. Acum am considerat ca ar fi o ocazie buna sa beneficiez de prima vizita. Si a inceput balciul: ca la dvs. nu e urgenta, ca bla bla bla si tot asa. Le-am explicat ca am dreptul la o vizita a unui medic si ei o tot tineam pe a lor cu urgenta. Le-am explicat ca nu e o urgenta, ca vreau o evaluare si ca pot veni si maine, dar vreau sa stiu cum e Tudor (tot mai tuseste si acum are si mucisori uscati) si in ce directie sa o luam. A ramas sa ma sune...Dar m-am cam enervat. Unde sa scot copilul pe vremea asta? Masina nu am, iar dupa taxi as sta mult si bine.
Betty- succes la vaccin.
Rox - sper sa fie totul bine, sa stai linistita si sa nu fie cazul sa iesiti din casa.
Andries spune:
Roxana cumpara si tu ser la juma' de kil!
Tomasa, ai dreptate, Nana trebuia sa plece azi, dar aeroporturile sunt inchise. Sper sa nu fie rau cu Andrei, poate mai suporta amanare. Eu nu m-as muta pe vremea asta in nic un caz. Exista firme de mutari care presteaza cu camion, duba, orice, totul este sa-ti convina pretul. Eu in sept m-am mutat dintr-un ap in altul cu o firma mult mai ieftina decat a lui Betty, dar ei au mutat numai mobila, cartile si vesela ambalate in cutii de mine si de sot. Restul am mutat singuri cu masina noastra. Adica sotul a mutat, saracul a carat la saci cu haine de i-a iesit pe nas.
Andries
Andries spune:
Al meu a iesit cu masina, dar s-a intors si a parcat-o pentru ca degeaba iese el bine cu masina daca in fata lui alte masini se blocheaza. Eu nu inteleg de ce oamenii care au bani de ditamai jeepul nu-si cumpara si cauciucuri de iarna. Noi avem cate doua perechi de cauciucuri de iarna, una pentru a lui, una pentru a mea si merita efortul. Asa ca a ajuns la job cu tramvaiul 41 si cu metroul.
Andries
tomasa spune:
Betty, Andries, multumesc pt. raspunsurile cu privire la mutat.
Andries, iti dai seama ca nu-s nebuna sa ma mut pe vremea asta. Sper sa se termine in cateva zile. Daca nu, si o tine tot asa mai amanm ca doar nu stam pe strada. Mai rabd, ce sa fac?
Daca o sa am nevoie te voi ruga sa-mi dai numarul firmei la care ati apelat voi.
tomasa spune:
M-am mai uitat prin documentele din PC siam gasit si schema de diversificare a dr. Culcer. O pun si pe asta pe adresa comuna, desi la vremea respectiva mie nu mi s-a parut ok, eu n-am mers pe schema respectiva si acum as face-o cu atat mai putin. Poate intre timp si-a mai modificat-o si ea, dar la asta Sabina ne va putea informa probabil.
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Roxana, ma bucur ca Andrei e mai bine.
Tomasa, ai dreptate cu Nana, Doamne ajuta sa fie totul in regula pentru Andrei.
Myral, imi pare tare rau ca nu a reusit sotul tau sa vina acasa.
Noi ne-am trezit dimineata la 9 toti trei si sotul m-a cam bodoganit nitel, ieri vroia sa se duca sa isi puna cauciucurile de iarna la o vulcanizare dar eu l-am convins sa nu se duca, ci sa merga azi ca probabil ieri erau inchise. A resuit sa dezapezeasca masina si acum e in drum spre vulcanizare.
Nu stiu daca ati vazut ieri la stiri ca a ars o pensiune la Moeciu, printre turistii de acolo se aflau nasii nostri, sora si cumnatul din Franta si copii lor, au avut noroc ca nu patit nimic, au iesit la timp dar sora si copii sunt cam socati, mai ales ca si-au uitat jocurile acolo si au ars. Mi-a povestit sora ca familia care detinea pensiunea are trei copii printre care si un bebe de 9 luni, grupul lor de 9 familii era primul grup gazduit, si acum au pierdut tot si casa si toata averea si mau au si datorii. Sotia propietarului se tavalea pe jos de disperare ca nu stia ce sa faca, isi vedea viata distrusa, foarte nasol.Incediul a luat foc de la casa propietaruluii si s-a extins la pensiune, noroc ca unul dintre oaspeti avea insomnii si i-a trezit si pe restul si au evacuat repede.Important e ca sunt teferi si s-au inots ieri.
Dar sora mea ar trebui sa plece maine cu avionul, si nu cred ca se deschid aeroporturile. Asta e, nepotii mei sunt bucurosi de zapada, la ei nu ninge aproape deloc.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Andries, multumesc de pont, am avut si eu candva o punga din aia, pentru mine cand eram gravida. Numai ca acum aveam 2 cutii cu ser la doze de plastic si le tineam de ceva timp ca nu ne-au fost necesare. Dar se mai invarte roata. Nu stiu sa iti zic care e cauza haraitului, pot fi si mucii uscati si polipii sau chiar o combinatie a celor 2. Dar am vazut muci galbui la Andrei, cand insist cu serul ies pana la urma. Cat despre masini, ce sa mai zic, ai dreptate, degeaba iesi in oras daca altii blocheaza. Nu imi imaginam ca si in oras e asa de rau, va dati seama la mine la tara cum e.
Tomasa, nu mai stiu pe cat trebuia sa plece Nana. Of, eu am o vorba, zapezile sunt bune pe camp si la munte, nu in orase.
Legat de mutare, noi nu am carat mobila, decat patutul Alexandrei care e acum al lui Andrei. Cam asta a fost mai greu, patul, carutul, tarcul si scaunul de masa. In rest eu am impachetat singura tot, am carat cu 3 masini - a mea, a lui tata si a soferului, ei au facut cate 2 ture fiecare. Tot eu am despachetat singura tot. Am avut ajutor numai la incarcat si descarcat gentoaiele si acasa l-am mai exploatat pe nea soferul sa ma ajute cu caratul la etaj, insa cea mai mare parte am carat absolut singura. Si gravida!
Mandarinutza, doamne fereste de asa intamplare, bine ca sunt bine cu totii. Care a fost cauza? Proprietarii nu si-au asigurat pensiunea?
Rox ,
Poze