Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Multumim frumos pt reprimire!

Azi m-am delectat cu poze de bebei frumosi si dragalasi.

Bb,am vazut ca o tii pe Yasmi in cosulet de masina.Asa e? Am incercat si eu,dar mi se pare ca sta prea inghesuita acolo.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

si eu le tin desi au doar 3,5 kg. cam 1-2 ore/zi .. cat stam la bucatarie

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna, Pussi! Ce mai fac tustele? Ca idee, ai incercat sa schimbi laptele praf? Am citit ca si asta poate fi o cauza. Personal nu prea pot sa te ajut pt ca alaptez exclusiv si la noi nu sunt probleme deocamdata... Iesiti des la plimbare? Cum e in 4? :)

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vasari nu-l pot schimba, suntem slabute si nu pot risca sa nu se adapteze noului lapte! Iesim la plimbare odata pe zicam jumat de ora. In 4.... e misto mai complicat cu tati care e stresat si parca avem ceva probleme de comunicare, o sa incerc sa vorbesc cu el cand in wk cand prind momenetul! Voi?
lala vigantol si noi luam, si fier si B Complex, bonisan doar la nevoie. Iar cu stersul guritei... noi am facut candida in spital ...atunci le-am zilnic, acum ca sterilizez tot doar odata pe sapt. ca sa nu distrg flora din gurita.

voi cam cat mancati/zi? Noi avem 6 mese de 100 ml... dar doar 2 sunt de 100.. restul de 60-70....

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Dragi mamici de pitici,
Un nou capitol va asteapta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna, fetelor!
Am mai citit ce ati scris, asa pe fuga, cand mai aveam putin timp dar nu am reusit sa va scriu. Acum prifit de ocazie ca doarme si sta taticul cu ea, ca sa va intreb si eu cate ceva...De ieri dimineata am observat ca fetita mea (are 11 zile) cand doarme mai tresare, se strange din burtica cate un minut, doua, se vaita putin dupa care se culca la loc, si asta de mai multe ori in timp ce doarme. Pe seara am sunat doctorita si mi-a spus sa ii dau DEBRIDAT 15 ml la 12 ore. I-am dat aseara cu siringa 15 ml iar azi dimineata la 9 i-am pus cei 15 ml cu ceai BABY DRINK(50 ml) intr-un biberon si a supt cam jumatate si a adormit. Voi ce stiti despre asta? Ca pe cutia scrie, de la farmacie 15ml/zi iar dr mi-a spus sa ii dau la 12 ore...nu mai inteleg.As suna-o iar dar e prea dimineata si mi-e sa nu ma ia la rost. Si cat sa ii dau? Cat timp? Daca i-am dat cu biberonul nu o sa mai suga, ca bunica asa zicea. M-am dus sa vad ce face si doarme, binenteles ca sotul a luat-o in brate si dormea dusa pe umarul lui. Cand se trezeste trebuie sa ii dau san...Ceaiul care a ramas in biberon il arunc, nu o sa mai fie bun, nu? Diseara ii fac altul la 21? Sunt niste intrebari la care nu are cine sa imi raspunda va rog sa ma ajutati!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by geo_ionita

Buna, fetelor!
Am mai citit ce ati scris, asa pe fuga, cand mai aveam putin timp dar nu am reusit sa va scriu. Acum prifit de ocazie ca doarme si sta taticul cu ea, ca sa va intreb si eu cate ceva...De ieri dimineata am observat ca fetita mea (are 11 zile) cand doarme mai tresare, se strange din burtica cate un minut, doua, se vaita putin dupa care se culca la loc, si asta de mai multe ori in timp ce doarme. Pe seara am sunat doctorita si mi-a spus sa ii dau DEBRIDAT 15 ml la 12 ore. I-am dat aseara cu siringa 15 ml iar azi dimineata la 9 i-am pus cei 15 ml cu ceai BABY DRINK(50 ml) intr-un biberon si a supt cam jumatate si a adormit. Voi ce stiti despre asta? Ca pe cutia scrie, de la farmacie 15ml/zi iar dr mi-a spus sa ii dau la 12 ore...nu mai inteleg.As suna-o iar dar e prea dimineata si mi-e sa nu ma ia la rost. Si cat sa ii dau? Cat timp? Daca i-am dat cu biberonul nu o sa mai suga, ca bunica asa zicea. M-am dus sa vad ce face si doarme, binenteles ca sotul a luat-o in brate si dormea dusa pe umarul lui. Cand se trezeste trebuie sa ii dau san...Ceaiul care a ramas in biberon il arunc, nu o sa mai fie bun, nu? Diseara ii fac altul la 21? Sunt niste intrebari la care nu are cine sa imi raspunda va rog sa ma ajutati!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria

Nu-i cam mult Debridat odata???
Eu stiu de la pediatru asa : 2, 5 ml de 3 ori / zi .
In nici-un caz nu i-as da 15 ml odata , mi se pare enorm , iar 30 ml in 24 de ore e imens.
Parerea mea.
Mai ales la 11 zile cand colicii inca nu sunt la maxim.
Pai atunci la 6 saptamani cand o urla cu ora neconsolat ce mai poti sa ii dai.
Si da , eu i-as face ceai proaspat de fiecare data .
Dar daca o alaptezi , de ce ii dai si ceai ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by ellis

Dany, si noi avem problema cu kk, nu face deloc singurica si ii pun supozitor dim si seara ca altfel plange de numa...si face dupa vreo ora; asta in conditiile in care face kk moale, moale si ..verde(ii dau si lapte praf si ceai), si bem lapic Lactogen de la Nestle care "cica" regleaza tranzitul..si noua nu ne-a reglat nimic.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

offf...se pare ca suntem cativa bb-ei cu pb asta trista..

mersi tare mult ca mi-ai raspuns...cat din supozitor ii bagi dim si seara??jumate sau un sfert???dar ti-l "primeste" din prima...ca la bb meu iese afara supozitorull....greu il fac sa ramana in funduletz

cat lapte praf si cat ceai ii dai in 24 ore?cate bibe cu cati ml...

gabitz am mancat 2 pere ieri si degeaba...probabil pt ca am prea putin lapte...azi am mancat si prune uscate...astept maine reactia la amandoi...
aaaa..si adev e ca si eu sunt constipatade vreo 2 sapt...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

supozitorul - folosesc doar varful si il tai in 2 apoi il modelez ca sa fie subtire si la celalalt capat si astfel ramane in fundic;
cu ceaiul nu prea stiu ce ss zic, sunt zile in caer nu-i dau deloc; i dau numai dc la 11/2 h-2h de la papa mai cauta iar sa pape; nu ii dau mai mult de 30, max 40 ml- deja e mult;
ii dau o masa san+completare(cat vrea ea, max 60ml, mananca completare)si o masa lapte praf, ii fac 120, dar ea mananca 70-90, iar la masa de ora 3 mananca 120; avem 6 mese pe zi, ultima pe la 22, prima pe la 5-6 dim;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Eu am un mic pirania in casa frate ...cand se ataseaza la san pentru alaptat muscaaaaaa de parca ar avea foarfeci si nu gingiute . Imi dau lacrimile instantaneu de durere . E adevarat ca dupa 5-6 min senzatia dispare dar e dureros . Cum il dezvat ??? Ca Bogdan nu musca La stangul e mai rau decat la dreptul .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

te cred caci si eu patesc la fel..sincer nus tiu ce e de facut... dar mai tare ma doare cand incer sa-i iau sfarcul din gura... caci ea nu se satura nici dupa 20 min..da' mi-a dat cineva pontul ca sa nu maitrag de el caci mie imi facem un rau enorm si zicea ca-i faceam si ei.. sa incerc sa-i bag intre gingii degetul mic.. si sa-i desfac guritza fara sa mai trag ...

am luat si sfarcuri de silicon..(mai ales ca eu nu am sfarcuri deloc...)dar nu tine ...caci am impresia ca ma ustura mai tare cu ele...nus' de ce...asadar folosesc niste creme.. sper sa ma ajute la ceva... am niste sfarcuri inflamate...si cand vine ora de papica.. imi vine sa-mi ia-u campii...

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

La multi ani, tuturor mamicilor si bebelusilor, multa sanatate si fericire! Sa dea Dumnezeu tot bnele din lume bebelusilor nostri, iar noi sa fim sanatoase ca sa-i putem ingriji si creste cum se cuvine!
Va multumim tuturor celor care s-au ngrijorat pt noi, dar suntem bine, sanatosi, amindoi...doar ca nu ne-am mai putut conecta...stitit doar...nu avem internet acasa.
Va rog, treceti-ne si pe noi pe lista:
Lucas Daniel- s-a nascut pe 28 noiembrie (azi a facut 6 saptamini), la maternitatea din Segovia. Nasterea a fost normala, s-a nascut la 39 saptamini, 3345 g, 51 cm, a primit nota 10 la Apgar 1 si tot atit la Apgar 5. E grasun, asa cum v-am scris si pe site-ul nostru comun...sper ca mai e acelasi...sau s-a schimbat? Daca s-a schimbat trimiteti-mi si mie, va rog, noua adresa de mail si parola,la adresa mea de mail. Daca puteti trimiteti-i si poze si bebelusii. O sa fac si eu acelasi lucru cind o sa mai vin sa ma conectez, acum am venit nepregatita.
Sa stiti ca mi-a fost dor de voi, imi lipsiti tare. Imi lipseste internetul, ca puteam sa stau tot timpul cu voi, desi acum mi-ar fi tare greu, caci Lucas nu sta nici o clipa fara mine.. nu mai am timp pentru mine, dar cred ca stiti deja cum este. Prin mai o sa venim acasa si atunci el o sa fie un picut mai mare si sper sa avem timp sa ne intilnim cu voi. De-abia astept sa mai avem cite o intilneala. Asa ca incepem deja sa numaram invers timpul ramas. Pina atunic sa trimitem pupici si va imbratisam pe toti/toate, cu drag.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin37+ Lucas Daniel

AMR cel mult 5
saptamini!

Mergi la inceput