Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Multumim frumos pt reprimire!

Azi m-am delectat cu poze de bebei frumosi si dragalasi.

Bb,am vazut ca o tii pe Yasmi in cosulet de masina.Asa e? Am incercat si eu,dar mi se pare ca sta prea inghesuita acolo.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

da o tin de multe ori in cos, mai ales cand am treaba la bucatarie!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu am un mic pirania in casa frate ...cand se ataseaza la san pentru alaptat muscaaaaaa de parca ar avea foarfeci si nu gingiute . Imi dau lacrimile instantaneu de durere . E adevarat ca dupa 5-6 min senzatia dispare dar e dureros . Cum il dezvat ??? Ca Bogdan nu musca La stangul e mai rau decat la dreptul .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebe a mea a dormit toata ziulica azi!! doar atata s-a trezit sa pape, sa imi traga cateva zambete si pt baita!!! in rest doar nani!!!
ramo, cam asa e si bebe a mea ca si Bea, daca e curata, mancata si cu kk facut.. nu ai treaba cu ea!! sper sa ramana asa!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai fetelor, dar cat de des se poate folosi batista bb?
pfuii BB cred ca te-ai speriat.mie dr mi-a zis ca dc am asa pb cu regurgitatul sa il tin in sus 20 min dupa masa, asa ca ma straduiesc.
aoileo..mihuta, ai incurcat-o cu programul asta
mai..io ieri noapte am adormit cu copilu la san..ca sa vedeti ce bine o duc..cu 4-5 ore dormite pe noapte..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mihuta io chiar dc doarme, il trezesc si-i fac baie..acu nu chiar la fix..dar in jurul orei 8.da,il trezesc si sa-l imbrac sa-l scot afara, ca oricum adoarme la loc
al meu sughite d emai multe ori pe zi..si d eregula dupa ce mannac, ca de aia si varsa.
iar d eplimbat, il plimb cam o ora pe zi.
scuze de incoerenta da ma grabesc ca ma astept sa s etrezeasca ca n-a mai mancat de 6 ore..wow..ma duc sa fac galagie

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by dany26

pussi sa imi spui si mie daca are efecet ceaiul pt kk...

bb _y dar ceaiul de fenicul nu mai da rezulate de i-ai dat suc de morcovi...???

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

la mine Ana bea cam 200 ml de ceiut/zi daca insist si tot nimic, am incercat si cu miere de albina indulcit... efect ..nimic, cu cel de fenicul n-am incercat la plic ... ca am incercat cu fenicul granulat de la Hipp si n-a mers! Cel de chimen n-a dat rezultate

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by calatoare

Bine v-am gasit in clubul scutecelor! Ce repede trece timpul asta!
La multi ani tuturor!

Pussi, ti-am vazut tustele. Sunt asa de haioase! Poza aia cu ele sub bradut e bestiala.
Cum te descurci?

multumim... ma descurc bine, in cursul sapt. cu bunica si in wk cu tati, singura mi-e foarte greu! cel mai mare ajutor il am de la Elena... e copilul ideal, cuminte si desteapta

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Buna mamici

Eu am ZERO ore dormite azi noapte, ZERO ore dormite ieri noapte. Noroc ca am dormit ieri dimineta vreo 4 ore. Nu inteleg ce se intampla, dupa baita nu mai doarme. Adica motaie cate 10-15 minute si se trezeste. Intr-o prima faza ar dormi in brate, dar cand se trezeste in patut iar incepe sa strige. Ca nu plange, ci mai degraba tipa. Dupa cateva ore devine de-a dreptul agitata. Vrea numai in brate, dar nu la nani, ci pe umar ca sa se uite ca o nevastuica in toate directiile cu ochii cat cepele si sa-mi povesteasca ce vede pe limba ei. Iar ziua doarme bustean. Ieri am incercat sa o tin treaza mai mult dar fara rezultat. I concluzie vad ca si-a dat programul peste cap si se comporta noaptea ca ziua si viceversa. Asta in conditiile in care camera ei e pe sud si e foarte luminioasa.

mami de Sophia

dupa baita sa-i pui in patut perna ta sau un tricou de al tau purtat sub ea sa-ti simta mirosul...

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

neata

pussi, nu am incercat ceaiul de chimen. doar fenicul si musetel!!

ca tot vb de kg si eu mai am 5 de dat jos.... dar eu nu am ambitie deloc... mananc la o purcica, pizza, hamburger, cola in prostie, cioco, praji....numa' prostii....

gata ma duc dupa bubulina mica!!!!

mami si bubulina [b]IASMINA ALYSSA 31.10.2007

azi n-a dat rezultate chimenul

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adalia

fetelor, bbei vostri au facut cruste seboreice pe scalp?? cu ce trec?

Lavinia mami de Carisa Adalia

a happy mom

eu le-am dat cu lapte de corp Mustela pt. BB dupa baita, asa mai mult ... si au trecut crustele

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput