cum as putea sa iau o decizie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Alexia draga,

Decizia o puteti lua numai impreuna. Numai voi stiti ce e in casa voastra si intre voi.

Noi, de afara putem doar sa te incurajam sa discuti, sa iti tinem pumnii sa fie bine.

Decizia va apartine. Fiecare cuplu e stapan pe viata lui.

O zi frumoasa!

Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Momentele dulci,in care bb se misca prima data in burtica,nasterea,alaptarea,cresterea si educarea lui,sunt cele mai frumoase,cred eu,in viata unei femei.E minunat ca poti aduce pe lume un sufletel...taticul a fost informat de schimbarile din viata voastra;ca nu vrea sa fie alaturi de familia lui...e o problema...dar ce-ar fi de noi,oamenii,daca totul ar fi frumos si perfect?Eu cred ca nu se vor rezolva problemele daca bb-ul...dispare .Tu n-ai nimic de facut,decat de asteptatat fericitul eveniment!!!Suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Alexi, sunt si eu de aceeasi parere cu fetele, eu n-as renunta la copil. Prietenul tau n-o sa fie niciodata pregatit pentru copil, daca acum afacerea merge bine e foarte ocupat, daca nu i-ar merge(doamne fereste, nu va doresc asta!) ar fi poate si mai ocupat, timp pentru copil n-ar fi niciodata. Oricum, copilul sta in primii ani mai mult cu mama, doar nu-i ceri sa-si ia concediu de "maternitate"! Si sunt sigura ca o sa-l iubeasca imediat dupa ce-l va vedea prima data si sigur o sa reuseasca sa-si faca timp si pentru bebelusul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremari2000 spune:

Bine ai venit, acum sa-ti spun parerea mea.Probabil domnul tau este prea putin pregatit pentru copii, poate nu va fi pregatit niciodata.Incearca sa dicuti cu el explica-i ca nu-l va incurca dimpotriva va fi o bucurie cand va veni seara de la servici sa-i vada zambetul.Daca raspunsul lui este tot nu, atunci mergi mai departe si are sa-ti fie tare bine cu bebele.Daca iti doresti copilul nu renunta la el, mai tarziu poate iti va parea rau.Sa ne mai ti la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Alexia,

Citeste inca o data ce a scris Enya, si intra si pe forumul " Asteptand un ingeras....", sa vezi acolo cata suferinta si sperante sunt...
Apoi, tu decizi...

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Alexia, esti in saptamana a 9a. Du-te si fa o ecografie si nu vei mai renuntza la copil sub nici o forma dupa ce vezi ca ii bate inimioara. El se lupta sa traiasca acolo, nu are aparare, te are doar pe tine, tu potzi sa il aperi sau sa il ucizi. Eu in principiu nu sunt impotriva avortului, adica nu sunt pentru a fi interzis, pentru ca fiecare n-are decat sa faca ce doreste, dar nu mi-as ucide un bb sub nici o forma, am mai spus-o. Voi avetzi o problema de cuplu f. importanta, din acest motiv se destrama multe relatzii, ea vrea copii, el nu sau invers. El daca e ocupat, asta nu e un motiv, nu el va avea grija de copil ci in primul rand tu. Daca acum nu vrea copii, cred ca nu va dori nici pe viitor mai mult. Ar fi frumos din partea lui daca ar putea sa participe, dar daca nu va dori, nu conteaza, asta e. In orice caz, copilul nu il solicita pe el cu nimic daca nu doreste, poate doar material.
Patreaza copilul, daca ai cu ce sa il cresti si ajutor de la familie. Nu il menaja pe dumnealui, la varsta lui e cazul sa isi asume unele responsabilitatzi. Nu itzi va parea rau cu sigurantza, o sa vezi ce minunat este sa ai un copilas.

Te sarut si numai bine!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelas spune:

Buna. Sunt o mamica singura si tot ce vreau sa-ti spun e ca si eu am vrut sa renunt la copil, candva, la inceputul sarcinii. Si acum ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am facut-o. Este greu, intr-adevar, insa merita. Asa cum spunea cineva, parca si aerul e mai respirabil cand e puiul tau in preajma... Azi am plans de bucurie cand a venit sa-mi zica "mami ubeste papusa... papusa o ubeste pe mami"... In curand facem 2 ani (e 8 august) si ne simtim minunat. Un copil este o minune ... iar daca prietenul tau nu se simte pregatit, poate se va produce o schimbare brusca atunci cand il va vedea pe bb. Daca nu... nu va merita. Multa sanatate si intelepciune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Intrebarea este daca tu iti doresti suficient de mult puiul!
Iti poti asuma riscul de a-l creste singura? Daca crezi ca esti pregatita pentru asta inseamna ca vei lua decizia potrivita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Bine ai venit printre noi....Parerea mea este sa pastrezi bb-ul ....iti spun asta din inima ...si eu am intrerupt o sarcina acum 5 ani si imi pare rau toata viata ...nu am fost pregatiti sa pastram bb-ul atunci ....dar acum avand -ul pe Sebastian de 5 luni simt intradevar ca am ptr ce traii ma simt implinita ....Succes si mult noroc...Delia si bb-ul Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Draga Alexi , nici sa nu te gandeti sa renunt la copilas.Nimic nu-i mai minunat in lumea aceasta decat un suflet de copil , este o creatie unica la care participi si tu.Priveste un nou nascut sau un bebelus.Tot asa este si copilasul din burtica ta.Nu-l omori!Are dreptul sa traiasca.Si celelalte probleme , daca te vei ruga ,Dumnezeu ti le va rezolva pe toate in chip minunat.Ai incredere in Dumnezeu!

Mergi la inceput