Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
bikmaria spune:
la multi ani!
uraaaaaaaaaaa,nu s-a trezit TEO de la zgomotul petardelor .Eu am 20 de musafiri ,dar acum sunt singurica ,toti sunt jos ,la gratar si la aruncat de petarde
myral spune:
Si mi-am pus si o dorinta, ca pana acum mi s-au indeplinit toateSa avem un an plin de bucurii, cu sanatate si norocMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Marunzika spune:
La multi ani mamici si bebici dulci! Multa, multa sanatate si bucurii pt noul an!
Yannisa Milena
24.08.2007
sim_stoian spune:
LA MULTI ANI, fetele mele dragi! Sa fim sanatoase in noul an, sa ne bucuram de copilasii nostri dragi!
Teo, eu am scapat de pocnitori, nu s-a trezit Stefan . Anul trecut am facut si eu ciorbitza de burta la revelion, anul asta am avut meniu scurt: salata de boeuf, ciorba de perisoare, gat de gasca umplut.
Imediat dupa ora 12 m-am infipt in salata boeuf , e jale daca o sa o tin asa tot anul.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
myral spune:
Yupiiiii, 1000 mesaje, am stat cu fetele, ne-am pupat si cu sotul prin telefon la miezul noptiiMariaAcum trebuie sa alaptezSomn usor pt unii si petrecere frumoasa pt altii!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
Eu cred ca astept sa vina sotul de la baie si pun un film la laptop. Eu am mancat, pe sot l-au apucat altele , hihihi, o sa fie de belea in noul an .
Petrecere frumoasa, alaptare placuta sau somn usor.
Povestioare
andrruzza spune:
La multi ani!!!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
LA MULTI ANI, fetele mele dragi! Sa fim sanatoase in noul an, sa ne bucuram de copilasii nostri dragi!
Teo, eu am scapat de pocnitori, nu s-a trezit Stefan . Anul trecut am facut si eu ciorbitza de burta la revelion, anul asta am avut meniu scurt: salata de boeuf, ciorba de perisoare, gat de gasca umplut.
Imediat dupa ora 12 m-am infipt in salata boeuf , e jale daca o sa o tin asa tot anul.
Povestioare
La multi aniiiiiiiiii 2008!
Nici al meu nu s-a trezit neam,doarme exact in aceeasi pozitie in care l-am lasat!In general ,dupa ce adoarme nu se mai trezeste decit de foame,in rest doarme profund!
Eu m-am infipt in ciorbitza imediat dupa 12,salata imi adusese mama de Craciun,asa ca nu am mai prestat!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou