Prichindei martie - aprilie 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Darian si Rares! ako
La multi ani Bianca! nika
La multi ani Ema! anca

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

zuzule
mey, da' chiar te pricepi la modelaj! pe bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani piticotilor care au mai implinit 3 ani intre timp!
Chiar mamici, nu prea ne-ati spus cum ati sarbatorit ziua copiilor!
Noi asteptam sa se apropie ziua lui Radu si daca vine primavara si la Brasov (ca in sud am auzit ca a venit deja) vom face petrecerea la mama la tzara , pe campie ca sa zic asha , mai precis pe deal! daca va ploua ... o sa fac in asha fel sa invit cam cati incap in casa .. ca sa fiu acoperita!
Daca insa se arata niste friguri la sfarsit de aprilie, atunci voi inchiria un loc de joaca din acesta acoperit! Sa vedem!

Zuzu.. dar chiar te pricepi la modelaje. Eu am fost sigura ca figurinele le-ai cumparat de-a gata , pana sa vad toate pozele!
Esti tare!
Eu cred ca nici anul asta nu ma voi hazarda la facut tort , voi comanda!

rrox.. deci Ioana e cantareatza! Si are si voce?
Radu e dansator ... cu voce de altfel nu ar avea cu cine sa semene!
Daca se va dovedi caare vreun talent artistic gen cantat, desenat, pictat , cu alte cuvinte alte preocupari decat cele ingineresti ... probabil ca ni l-au schimbat la maternitate!

andruzza, ce-ti mai face perechea regala! Rares merge la gradi?
Am vazut pozele cu el bucatar si sa sti ca te admir f mult ca ai nervi sa-l lase sa faca cehstii din astea! Eu sunt mult mai "expirata" ... vorba mamacitei...inteleg pe zi ce trece de ce se fac copiii la tinerete!

adseana... voi sunteti bine? Cum mai e Ale cu racelile de la gradi?
Ca eu vreau sa-l duc iarasi de maine pe Radu ca i-a trecut raceala ... si deja ma ia cu dureri de cap!
Cu agentia cum stati? Unde ne recomazi concediu anul acesta (ieftin, la mara, nu in Romania)

Amvem si cateva pozici
pupici!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Mai Cristina pai tu tii ascuns secretul atata timp?Pai abia acum m-am prins de ce e Raducu asa in forma:face bici dom´le!E un scump,imi vine sa-l pap de obrajori!
Fetele,hai ca nu am talent,pe bune,am exersat si eu putin si apoi mi-au iesit frumos figurinele fiindca am facut sabloanesi apoi am descupat pe ele fondantul.
Rox,
sa stii ca m-am hotarat :facem formatieIn 2025 ajungem cel putin la Eurovision!Pt ca pe mess nu prea ne nimerim,te intreb aici in ce perioada planificati la vara concediu in Grecia?Parca ziceai ca mergeti tot acolo,nu?Noi mergem sigur la mare intre 16-17 si 25 iulie.Nu stim sigur unde,probabil tot Chalkidiki,ne gandeam la Amouliani.E o insulita mica si faci 15 min cu ferry de la tarm.Cica e fain,am aruncat si eu un ochi pe niste poze.

La multi ani sarbatoritilor!
Zi buna va doresc!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Zuzule, da' chiar a iesit super fain. Te pricepi, nu gluma.
Tin pumnii sa nu fie doar norocul incepatorului, sa iasa cel putin la fel de bine si la bis.
La Multi anisori lui Bubu cel cantaret, succes pentru Eurovision 2025. Cu greutatea si noi cred ca tot pe-acolo stam, adica la 2 ani jumate avea 95 cm cu 13,8 kg, dar mie mi se pare ca-i OK asa.

Crisa, sa va traiasca sanatoasa si frumoasa Crinuta, si rabdare multa lui Andrei. Povesti horror la maternitatea voastra, nu merita halatul de medic / asistent pe ele.

Ligia, hai mai ca nu esti expirata, inca iti sta capul la petreceri (chiar daca pentru copilasi). Eu nu m-am gandit absolut deloc, ma rog doar sa fie sanatosi de ziua lor, ca acuma ii cam bantuie mucii. Mi-ar fi placut sa fac ceva la gradinita lui Mihai (organizeaza si petreceri), dar anu' asta nu se poate, stam cam rau financiar. La anu' in mod sigur vom petrece mai bine.
Asa ca va fi ceva simplu acasa, multi prichindei, multi adulti, ma cam ia cu groaza ca nu prea va fi foarte OK pentru Andrei. Uite acum m-a traznit o idee pentru ziua lui Mihai, daca e mai cald sa i-o facem direct in parc. Un fel de picnic cu tort. Cred ca picii se vor simti cu mult mai bine. Mie nu mi-a placut niciodata cand copil fiind mergeam la ziua cuiva si se petreceau mai mult adultii decat copii. Dar poate sunt eu mai sucita.

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ligia n-as zice ca are voce Deocamdata doar un glascior cristalin si rarait, foarte simpatic pentru auz. Calitati muzicale de la mine, nici gand, sunt afoana Tati e mai cantaret. Important e ca ii place

Zuzu mergem tot in Vourvourou, nu ne-am epuizat apetitul pentru locul ala inca. E prima data cand mergem in acelasi loc doi ani consecutivi De data asta mergem in iunie, incepand cu 20 si stam 10 zile. Ne-am rezervat deja un apartament.
Eurovisionul ar fi o problema, chestie de nationalitati Da' mai stii?!

Danuta Nu esti sucita

Noi o serbam pe Ioana acasa, in familie. Cand incepe gradinita o sa incepem si cu aniversarile in locuri de joaca.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza!

Crisa, felicitari, multa sanatate si refacere usoara dupa natere! Ma bucur ca micuta e sanatoasa ... sa va dea D-zeu sanatate si voua sa va bucurati de puiuti!
Iar oameni ca cei din spitalul vostru....

Zuzule mersi de complimente... Radu e mare sportiv da... dar nu numai asta e secretul (ci genele)

Danutza, mersi ca ma mai incurajezi...Intr-adevar imi cam arde de petreceri, dar si pt oameni mari! Anul asta ne-am dezmortit un pic! Mergem cam o data pe luna la teatru (ca atata avem dezlegare de la bunici) , ma mergem si la tetru cu RAdu, plus petrecerei, am avut 2 zile de nastere si o nunta deja anul acesta.
Plus dubla iesire de 8 Martie... cu colegele, apoi cu colegii sotului

Hai ca fug... ca sunt inca acasa... azi m-am invoit 2 ore ca sa merg sa o culeg pe socrela de la Sell Gross , ca e la cumparaturi... este Pastele duminica!
Radu e avantajat... deja vine Iepurasul. Avem o carte su tematica de Paste si atata admira cosul cu oua si iepurasul, de s-a tocit cartea

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

La multi ani Bubu!!

zuzule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

La multi ani cu voiosie si cadouri cat cuprinde Bubu .Zuzu sa-ti traiasca minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Rox esti o draguta .

Noi ce sa mai facem...ne chinuim cu alergiile noastre, mai nou si cu numeroase raceli, laringite...tratament pt astmatici ...greutate mica, numai 10.5kg...macar cu inaltimea sta mai bine=90cm. Pe urma am avut si un episod urat de teama...saracutul este terorizat de metodele de pedepsire de la gradinita, chiar daca nu sunt pt el si de sperieturile din dotare pt a se culca(gen: vine babul)-sperieturi pe care nu le-a mai cunoscut pana acum si bietul nu mai dormea noaptea, avea cosmaruri, se trezea plangand...nu ne mai lasa sa inchidem usa dinspre hol, trebuia sa o lasam deschisa sa vada el ca nu este nimeni. Am vorbit cu educatoarea, se pare ca ingrijitoarea ii mai ameninta ca vine cate un personaj mitologic pe la ei daca nu se culca si sper ca se va rezolva situatia. Oricum este mai bine acum...de vreo 3 zile doarme din nou la el in patut desi nu chiar toata noaptea... este un progres. Mai inchidem si usa si nici cosmaruri nu mai are.
In rest este o minunatie de copil si il iubesc foarte tare. Au avut serbare de primavara si a fost ghiocel- o surpriza...si cand l-am vazut am inceput sa plang de emotie -era cel mai frumos baietel . Acum vorbeste destul de bine si nu prea mai tace...ii plac masinile, robotii, constructiile dar si cartie...toata ziua citim impreuna povestea...lipim abtibilduri...si seara la culcare eu ii spun povesea si apoi imi spune si el mie o poveste inventata de el

Zuzu este bestial tortul si nu poti sa spui ca unei persoane fara pricepere ar putea sa ii iasa asa o frumusete de tort. Din pacate nu am reusit sa vizualizez filmuletul cu Bubu ca nu am Flash instalat si nici spatiu sa il descarc. Ce mai face Sofia?

Ligia doamne 17kg? Super..chiar ca genele sunt deosebite la Raducu. Sa-ti traiasca, e la fel de frumos cu obrajorii rosii ca intotdeauna.

Andruzza si noi tot la Degetica suntem si in principiu, trecand peste faza cu speriatul, noi suntem multumiti de ei. . Am vazut si pozele de la botez si sunteti tare frumusei

Rox nu ne mai pui nici o poza, m-am uitat pe albume si nimic din vara, chiar asa?!. Vrem sa admiram carliontii Ionanei. Sau poate ne pui de la sarbatorire,nu ?!

Noi de ziua lui Matei am fi vrut(de fapt mai mult eu) sa mergem vreo 3-4 zile la Disney, insa din pacate nimeni nu vrea sa mearga cu noi si in plus nici avion nu am gasit decat cam prea scump pt 3-4 zile( peste 500euro). Asa ca...habar nu am ce o sa facem, mai ales ca nu avem prieteni cu bb...ma gandeam poate mergem pe la un loc de joaca si invitam si pe prietenii lui de la gradinita.

Hai ca va pup si sper sa mai vina si alte mamici drage, care absenteza de mult sa ne mai povesteasca!

Ps: am uitat sa mentionez ca avem si noi in sfarsit poze din condediu de iarna din Italia si un album cu cateva constructii de-ale lui Matei si desene-de care sunt tare mandra

Mergi la inceput