O parere ,va rog!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hannen, si io, si io!!! :-)))

Mie mi se pare foarte simplu: intrebi fetele! :-)
Zic asa, pt. ca in functie de cat de usor/greu se adapteaza ele la un nou colectiv, poti lua o hotarare.
Daca sunt genul care nu au probleme cu noi colegi, noi profesori, scoala noua, eu as opta pt. mutare.
Oricat de bine te simti in centru, parca tot mai bine este mai la 'aer'. Ca sa nu mai vorbesc de timpul extrem de scurt pe care il faci pe autostrada (pe-acilea, pleci la supermarket sau la pensat si nu stii la cat te intorci ).

A, si ar mai fi ceva: tie iti e usor sa te muti? Pe mine ma ucide o mutare.
Da' daca apelezi la o firma care iti impacheteaza si iti transporta tot, iti mai ramane doar despachetatul si pusul la loc. E o belea, da' e macar pe jumatate.

A, si daca mai faceti un bebe, ce te faci cu apartamentul asta care e mai micut?

Nah, nu stiu, cam de atat am fost in stare in mom. asta. Daca imi mai trece ceva prin cap, ma intorc! :-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Dar voi de ce vreti de fapt sa va mutati? Chiar vreti, sau nu e musai? Ca tot nu e clar.

Eu inteleg sa te muti la ceva mai mare, sau mai bun, sau...

Asa, ca apare un prieten cu o superoferta, eu nu mi-as complica inutil viata, sa ma mut la ceva mai departe, mai mic, mai complicat...doar daca nu as avea ce face sau diferenta de chirie ar fi vitala pentru bugetul familiei.
S-o faci ca test ar fi o varianta, dar iti consuma atata energie si timp si nervi, incat mai bine renunti la teste.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Cuscra, eu nu m-as muta. Dupa ce am gasit cumparator pt. casa noua, am facut un search cu ce am putea lua ca locuinta/investitie, am vazut zone apropiate dar mai noi si mai moderne ca aspect locativ si pina la urma m-am intors la zona noastra si-am cumparat casa de-alaturi, adica ne mutam in vecini peste fro 2 saptsi vindem si casa veche si cautam tot in zona pt. investitie. De ce? Pt. ca pt. mine a contat ca: spitalul si clinica noastra unde e dr. romanca de care sint f. multumita sint la 5 min cu masina/20min pe jos, shopping centre e la aceeasi distanta, am Taxation Office tot la 5 min, in fine, toate facilitatile pe o raza de 5-10min de condus sau pina-n 1/2 ore de mers pe jos, am autobuze girla la dispozitie daca nu-mi mere masina, piata cea mai mare din zona dupa cea din City, cunosc magazinele ca-n palma, cind imi trebuie ceva stiu unde sa merg..Cam asta a stat la mine-n balanta..Mie-mi place sa stiu ca am cit mai multe facilitati la-ndemina, sa nu fiu nevoita sa iau trenu' pina-n City daca nu am aproape ce-mi trebuie la momentulX.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Neatza`!
Va multumesc pt. pareri si am sa incerc sa va raspund pe rind!

CristinaC,asa e,el zice ca-i este indiferent unde sta dar aici il deranjeaza strazile fff inguste(de dimineata cind iesi cu masina tre sa pui toti nervii in functiune) ,il deranjeaza baia(mare,noua dar care lui i se pare mirositoare pt. ca proprietara nu a refacut scurgerea si cind ne-am mutat ne-am inundat,asa de casa noua)plus faza care a facut-o ea.La momentul respectiv eu m-am enervat asa de tare incit daca aveam unde ma muta,atunci plecam.Intre timp eu m-am calmat,asa mi-e felul dar lui nu-i place senzatia ca cineva "ne-a pus gind rau" plus ca nu-i plac oamenii haini ,care stau numai cu gindul la bani.Sper sa reusesc sa va povestesc ce-a facut proprietara.

Ana,fetele merg acum toate 3 la acelasi day care.Sunt multumita,oameni deosebiti.Bucatarul le face mincare separat (fara nici un fel de carne,totul proaspat ).A venit si la noi la spital si acasa si el si sotia(care lucreaza la o banca,deci nu are relatie cu gradi) sa ne viziteze cind am fost bolnave.
De scoala nu stiu ce sa zic,deocamdata nu am nici una la scoala ,abia din aprilie.

Agho,muntii din fata sunt la o distanta...adica in zare,iar cel mai frumos se vede Fuji.Cel mai aproape e un rau mare,verdeata.In spate sunt muntii aproape.Prietenul nu mai sta acolo pt. ca si-au facut casa,iar sotia lui chiar imi zicea ca i-a parut ff rau cind s-au mutat.Zicea ca nu intelege efectiv de ce se muta,era un loc asa de bun pt. a creste copiii.
Linga bloc este un parc si doua gradinite.Scoala n-am aflat unde este dar sigur zona are teren de golf si piscina.
Cuscra,aici sunt de toate peste tot.Sunt doua super market-uri in zona si un "home center" .Cu dr.ii ar fi mai greu pt. ca desi sunt clinici peste tot asta nu inseamna ca voi fi si multumita.
Si acum ma duc la un dr. pe care-l stiu de cind era amira mica.E departe dar face toate paralele.

Denizel,fetele mele s-ar muta pe loc.Asa`s ele ,plimbatere ca ma`sa!
Ce ma tine in loc e "locatia" actuala.V-am zis,am eu ce am cu centrul desi pe aici nu-i un mare avantaj.In afara de primarie n-ai la ce te duce prin centru.Totul e mai scump,aerul mai poluat.Prietenele mele zic ca n-ar sta nici de frica aici,mai ales sa faca cumparaturi(asta cind le bag faza cu "am de toate in zona")
Muncesc in doua locuri si acasa.Primul loc e chiar linga mine,merg pe jos.Al doilea,las masina in parcarea gradinitei (cu aprobarea directorului) si iau trenul(statie la 3 min de gradi) si merg la munca in celalalt

capat al orasului.Trenul e singura modalitate sa ajung in timp sa iau fetele acasa seara .Termin la 18:00 ,ajung la gradi la 18:25(iar programul e pina la 18:30!!!) le insfac ,le pun in masina si acasa.

Adina,dupa cum am zis,a fost un moment cind m-as fi mutat imediat,chiar am inceput sa cautam.Asa a aflat prietenul acesta ca vrem sa ne mutam si a venit cu propunerea" daca nu gasiti altceva ,daca vreti si daca va place ..."
singurul favor(ca ziceau fetele de favor) ar fi ca nu ne ia depozit pe n luni inainte .El a oferit pretul,nu i-a zis sotul meu "hai lasa mai ieftin,sau daca nu-l lasi la atit nu-l vreau".El a zis pretul si tot el a zis ca nu vrea depozit.
Dar daca baga o firma sa renoveze si-l baga la o agentie de inchireri automat creste si pretul si ar trebui depozit.
Adina,mai mare decit unde stau acum gasesc mai greu,ca sa nu zic ca ar fi un vis.ap. asta este mai mare pt. ca este cladire mai veche in care s-a renovat si s-a daramat un perete intre doua camere de-a iesit un living imens.
Ceva mai bun ar fi ceva mai nou,cazul apartamentului la oferta ,dar tot ce este nou este mai mic!!Toata lumea imi zice.

Aseara m-am perpelit pe toate partile!Ma mut,nu ma mut...si tot asa!

cind imi amintesc fata proprietarei cind mi-a zis "e pamantul meu si fac ce vreau" imi vine sa ma duc sa-i bag un freza!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Eu nu m-as muta. Timp, bani, riscul destul de mare al stricarii unor relatii, aranjamentele deja facute pentru copii, faptul ca e mai spatios si plus ca e usor sa ajungi de la serviciu acasa sau la gradi. Si sa muti o casa cu 3 copii ma apuca disperarea numai cand ma gandesc. As face o asemenea mutare doar daca n-as avea incotro si situatia m-ar obliga intr-adevar...

p.s. Si eu in general prefer schimbarile si chiar m-am mutat dintr-o tara in alta, dintr-un oras in altul dar cele descrise de tine nu m-ar convinge la o mutare

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Nah, ca venii si io aci!In primul rand, DODO, pupa io la voi si spor la marea mutare adicatelea la vecini
Hannen, bre, pai io credeam ca in alta parte vrei sa te muti...Bre, sunt in urma cu evenimentele evenimentoase si parol de stiu ce sa-ti spun...la mine nu se pune problema de mutare, asa ca SABR bre, ca asa ma invatarati voi.
Apropo, la faza cu mutatu cu 3 iade, parol de nu-i o nebunie, bine ca fiind vorba de tine nu ma mir, dar...totusi...cat vrei sa mai traiesti lucida? dupa mutare ma refer

hai pupici si mai intru sa ma binoclez pe colea...de n-as uita, ca la cat de sunt...nu-i de mirare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

In locul tau, de acolo eu m-as muta doar de ar fi direct la casa personala. Inafara centrului se merita doar atunci cind ai casa ta cu ceva gradina in fata. Geaba ai aer mai curat si priveliste super daca tu stai pe autostrada si in drum spre fete, care vor fi mai tot timpul la gradi.Mai degraba te multumesti doar in we cu drumetii la aer curat, la riu cu vedere la Fuji si tii apartamentul cel mare din centru. Prin mutare nici nu economisesti, pt ca trebuie ceva investit in renovare, apoi nu te prea incadrezi in timp pt unul din joburi, plus benzina. Si 15 minute de autostrada cind vin toti oamenii de la job se transforma in 30min lejer:)Mie mi se pare o afacere paguboasa sa pleci de la un apt din centru, mai mare, la unul mai mic mai inafara. Chit ca si dincolo ai de toate, centrul e centrul. Mai bine faceti planul de bataie pt o casa de cumparat peste 5 ani de ex, scapati si de propietari pt totdeauna, decit bani pe chirie mai bine o rata la banca pt ceva ce va fi al tau. Asa da, atunci sa mai schimbi aerul si privelistea:)Plus ca prietenia se strica intotdeauna din cauza banilor. Daca amicii vostri au tinut asa de mult la apartamentul lor, poate o sa strimbe din nas la felul cum ati renovat, cine stie, mai sint chestii stricate, sotzului tau ii va fi jena sa zica amicului. No...Si inca ceva, mie personal imi plac apartamentele renovate din cladiri vechi, camerele mai inalte, zidurile mai groase, daca mai sunt si in centru, e ideal, astea noi nu ma atrag cine stie ce.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Aha, acu intelesei si io despre ce e vorba, noroc cu Vikinga care spuse detaliat!
Pai ce bre, vrei sa temuti intr-un ap mai mic? Ti s-au cumintit iadele? Au nevoie de mai putin spatiu?
Da, sunt de parerea Vikingei, nu m-as muta-in cazul tau- decat la casa,parol vorbesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Gia,te-am prins!Vad ca eu is mai decit tine daca n-am reusit sa ma fac inteleasa.Da` tot ii bine ca a explicat vikinga!
Si nu stii tu ca eu sunt mai rapida decit taifunul,le rezolv pe toate ,inclusiv pe capre,eventual ma rezolva ele pe mine.

Vikinga,asa e!Astea`s "aspectele" care ma tin in loc.Am zis,gradinite am exact linga bloc si scoala cred ca e undeva aproape,asa e aici,scoli sunt peste tot.Ar fi drumul la munca pt. care ar trebui sa ies tot in partea cealalta a orasului.
Apartamentul nu-i asa de mic,adica nu-i mare diferenta iar la renovat n-am face ceva care sa nu-i convina proprietarului ci exact ce ar trebui sa faca el daca ar vrea sa-l inchirieze altcuiva.Schimbat tapet,wax la podea,curatat bine ,mochetele din dormitoare schimbate si poate si "tatami",nu m-am uitat atent sa vad cum se prezinta.Poate ca el ar face mai mult,nu stiu exact ce ar mai trebui schimbat ca l-am vazut pe fuga o singura data.
Despre casa,da, asta ne-am dori!Ramane de vazut cum o rezolvam.
O sa ma duc sapt. asta sa-l vad iar.Poate ma hotarasc.
Multumesc pt. opinii!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Hanen,cred ca o zona linistita,aerisita,nu are pret.eu ma pun in paucii tai si-ti zic ca intr-un oras nu as locui in zona de centru,nici pe degeaba,de ce? asa cum spun si sotul tau si prietenele tale,strazi inguste ,agomerate,poluare de toate tipurile.cred ca familiei tale ii este mai de folos aerul curat ,linistea si privelistile,decat cativa metri patrati de constructie in plus.si nu vad ce pb ar putea aparea cu proprietarul apartamentului,doar o sa incheiati un contract de inchiriere...daca aportati imbunatatiri apartamanetului,se scad din pretul de inchiriere,daca distrugeti reparati.si nu vad ce ar putea fi greu cu mutarea ,sunt companii care impacheteaza si despacheteaza tot ce muti.gardinite si scoli bune sigur ai sa gasesti si "la munte".
iesi din centru ...nu este zona sanatoasa ptru caprite,capritele sunt mai fericite la munte,au mai mult spatiu sa sara si sa se zbenguie.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput