Strumfi de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Branzuca25, ti-am admirat papusa. E o dulce!
La multi ani tuturor!
Luna1 unde ti-ai facut revelionul?
Cristina, ce face Ingrid?
Asteptam poze noi. Eu ma mai lupt cu albumul. Nu reusesccccccccccc!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
Multumesc cafera pt compliment. Nu mai e nevoie sa spun ca imi creste inima cand imi lauda cineva fata.
Anya imi pare rau ca a trebuit sa treaca prin atatea Arina. Bine ca macar acum este mai bine! Multa sanatate va dorim!
Alina felicitari pentru dintisor! Abia astept sa ii iasa si Denisei ca de cand se chinuie cu el!!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Antoanela23 spune:
La Multi Ani, Strumfite, Strumfi si parintii lor!
Va uram un An Nou cu multa sanatate in primul rand, cu bucurii si fericire alaturi de cei dragi voua.
Alina( Anya), imi pare f rau ca Arina a fost bolnavioara, ii uram refacere completa cat mai rapida si speram ca gata, ati terminat cu bolile si spitalele pe urmatorii 80 de ani.
Ai dreptate, e tare greu sa-ti vezi puiul bolnav, in astfel de clipe ne dam seama cat sunt de fragili si cat de mult au nevoie de noi. Desi se spune atat de des, nu inseamna ca nu e f adevarat ca nimic nu e mai important decat sanatatea, orice problema se rezolva daca suntem sanatosi.
Pupaturi la toata lumea,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Miillyy spune:
La multi ani tuturor in 2008!Multa sanatate,fericire si impliniri!
Anya, ma bucur ca Arina e mai bine si sa va ajute D-zeu sa fie asa si in continuare.
Alina, felicitari pentru dintzishor!La mai multi,repede si fara chinuri!
M. si Mihnea Gabriel
ALEXIA2007 spune:
SALUTARE!Cum a-ti inceput noul an?Aalexutza mea este destul de agitata din cauza gingiilor.Ce mai folositi voi,pentru gingii si da
roade?
mami de ALEXIA-ILINCA (20.07.2007)
ALEXIA2007 spune:
Cafera, incearca pe www.Flickr.com.poti face album foto foarte usor.
mami de ALEXIA-ILINCA (20.07.2007)
poze noi http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1
ALEXIA2007 spune:
Cafera, incearca pe www.Flickr.com.poti face album foto foarte usor.
mami de ALEXIA-ILINCA (20.07.2007).
poze noi http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1
ALEXIA2007 spune:
Lialuminos bine ai venit!Eu, am inceput diversificarea, cu suculet de mar, dupa care am pus morcov,portocala este preferata ei,ese si bine cu scaunu,pana aici e minunat.Cand incepi mancarea solida care trebuie sa o dai cu lingurita, trebuie sa te incarci cu multa rabdare.Alexia, cu greu ia cate o lingurita.Noi am ajuns legume pasate cu o bucatica de carne de pui ,maine incercam ficatelu de pui,care il fierb in lapte, nu ese amar.BAFTA!Poate la tine o sa fie mai usor sa accepte lingurita.
Mirela mami ALEXIA-ILINCA (20.07.2007)
pozehttp://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1
liadorian spune:
Bun gasit in 2008! Sa ne fie anul asta cel mai bun de pana acum si 2009 sa-l depaseasca, evident! Ma gandesc ce multe schimbari ne asteapta pe mine si pe Una - dintisori, diversificare, primul "mama/tata" rostit cu simtul raspunderii, primii pasi... Nici nu-mi vine sa cred! Am scapat de botez si urmeaza taiatul motului (Dupa cum vedeti, imi planific deja agenda pentru tot 2008!) Dar daca botezul a fost organizat asa de in pripa, macar la un an am de gand sa-mi iau revansa.
Anya, sper din tot sufletul ca tu si Arina ati depasit toate dificultatile! Multa sanatate micutei tale curoajoase. As vrea sa pot spune ceva care sa nu sune asa, de circumstanta, dar tu stii ca spre voi pleaca mereu gandul meu bun!
quote:
Originally posted by lialuminos
La multi ani si un An nou plin de surprize frumoase!
Puiutul meu are 4 luni si mananca inca la san. Are 7,200 kg si pediatra a zis ca pot sa incep diversificarea. Ce ma sfatuiti, mamicilor cu experiente asemanatoare? Prin carti scrie ca pana la 5-6 luni poate intarzia diversificarea daca ia in greutate bine, mancand la san. Nici nu stiu cu ce sa incep...
Andrei-Alian (24.08.2007 - 3,700 kg)
Bun venit, lialuminos si Andrei! Miruna mea va implini pe 8 ianuarie 5 luni si inca e pe alaptat exclusiv. Am de gand sa asteptam cele 6 luni regulamentare inainte sa trecem la mancarica. Si evident sa sarbatorim cu surle si trambite momentul!
![](icon_smile_big.gif)
De mana cu Dumnezeu
Lia si
![](copilas.gif)
liadorian spune:
Alina, felicitari pentru dintisor! Sa-l stapaniti sanatoase si sa- capatati pe ceilalti mai usor, din ce in ce mai usor!
Lavinia, am primit pupicii! Ii transmit mai departe Mirunei! Calendarul nostru a ajuns pana la urma in mainile bunicilor - a fost scos de noi la imprimanta, montat pe o spirala de plastic si cred ca arata onorabil. Ne-a salvat copilu' frumos care se hlizea din toate pozele!
Siminoc, ! Mai treci pe la noi, sa povestim despre Mirunele astea minunate!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra