Strumfi de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
X-ray spune:
lavi ea de o luna si jumatate se "chinuie" ce iesitul asta de dinti.sper ca urmatorii sa fie mai "blanzi"
ma duc sa-i fac papa....
la multi ani celor ce sarbatoresc un vasile azi!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
violetan spune:
Lavi, multumim de cafea! Super bancurileeee!!:))
Alina.a, felicitari pt dintzishori!
La multi ani!!!!!!
Revin si io cu bancuri, dar acum nu prea ma lasa bb
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
fianna spune:
Si la noi a adus anul .....un mare kklici! Eu sunt foarte incantata ca iar incepeam sa ma ingrijorez, dar a vrut sa-l pastreze pt 2008.
Sper ca ati petrecut bine, eu una am dormit minunat de la 12 la 9 dimineata.
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
fianna spune:
alina felicitari pentru dintisor! La cat mai multi si sanatosi!
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
La multi ani, sanatate,noroc si tot ce-i mai bun pt 2008!
Noi pe 30 am avut botezul si Sophie a fost cumintica, foarte atenta la tot ce se intampla si-a bagat manutele in apa si a botezat-o si ea pe preoteasa. Dupa slujba am fost la un restaurant sa luam masa si a fost super fain, nu ne venea sa plecam.
Parintii mei sunt la noi pana pe 7 ianuarie asa ca am restante la citit...dar sper din tot sufletul ca sunteti bine.
Va pupam.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
lialuminos spune:
La multi ani si un An nou plin de surprize frumoase!
Puiutul meu are 4 luni si mananca inca la san. Are 7,200 kg si pediatra a zis ca pot sa incep diversificarea. Ce ma sfatuiti, mamicilor cu experiente asemanatoare? Prin carti scrie ca pana la 5-6 luni poate intarzia diversificarea daca ia in greutate bine, mancand la san. Nici nu stiu cu ce sa incep...
Andrei-Alian (24.08.2007 - 3,700 kg)
olguttza spune:
LA MULTI ANI INIMOS!
Anya, imi pare rau ca Arina trebuie sa treaca prin atatea...dar ea este un copil special, asa ca va reusi intotdeauna sa iasa invingatoare! Multa sanatate!
Alina, felicitari pt. dintzisor! si io astept de mult momentu, ca mi s-a cam urat.
Noi ne-am petrecut asear' la niste prieteni care au si ei o strumfita de 3 luni jumate, care seamana foarte mult cu Alma: agitata, nu mananca, plange mititica intruna; asa ca, fii'mea, desi a tinut sa-si respecte oraru de somn, n-a prea putut, pt. ca dupa o ora si ceva de cand adormise a inceput Daria "concertu" si-a trezit-o. Evident, n-am mai reusit s-o culc, iar pe la 3 dimineata am plecat spre casa si mi-a adormit instantaneu in carut, afara; era asa de rupta de oboseala, incat nu s-a trezit nici cand am dezbracat-o acasa. A dormit pan' la 10, iar acu e nani din nou de aproape 2 ore. As fi preferat sa stam acasa...
Io am reusit sa racesc bine de tot, smorcai si ma ustura-n gat, am si-un pic de febra; sper sa ma pun pe picioare iute si sa nu dea boala si-n Olguta mea.
In seara asta cred ca vom sarbatori noi, de fapt, anul nou; acasa, noi 3 si-o sticla de vin bun. :))
Pana atunci, ia sa pun io d-o friptura...
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
andutzy spune:
LA MULTI ANI! sa va aduca Domnu tot ce va doriti in 2oo8!
Sunt praf de somn, nu am dormit decat 3 ore. Si noi ca multe dintre voi, am petrecut noaptea dintre ani cu copiii acasa. Cu noapte placuta in 2, pupat copiii la miezu' noptii si totul ar fi fost frumos daca pe Horia nu l-ar fi lovit insomnia de la 4.30 cand ma bagam eu in pat pana pe la vreo 6.15. Nu a plans dar a chitait si a trebuit intr-una sa stau de el sa nu chitaie mai tare sa-l scoale pe DRagos. Intr-un cuvant, eu m-am dopat cu cofeina si el,probabil prin rezonanta a avut insomnie.
Ii am pe amandoi cam muciosi, spre sa se faca bine repede si dacao ninge sa ii scot pe afara zilele astea.
Alina, imi pare sincer rau pentru ce ai patimit cu Arina. Sanatate multa in continuare, las' ca isi revine si sa vezi ce frumos va zambi iar! te rog insa daca ne poti spune si noua cum s-a manifestat boala de la inceput, ce simptome a avut, ce te-a alarmat de ai dus-o la spital, sa stim si noi si sa invatam din experienta voastra din pacate atat de nefericita.
Felicitari pentru noii dintzisori, pe noi ne chinuie nr 2, daca nu cumva o fi si iesit dar nu ma lasa sa-l vad, ca da cu limbutza.
Azi Horia a papat supa de legume fara mofturi. ieri a trebuit insa sa-i pun putin lapte in ea ca s-o accepte(era prima oara).Am sesizat ca le papa cu muuult mai multa placere cu linguritza decat din biberon. Piureul de mar cu morcov il papa cu mai multa placere decat sucul din aceleasi fructe, supa mai bine cu linguritza decat din biberon. Si a a avut docotrita o idee super, sa nu fac supa zilnic ci s-o portionez pentru fiecare zi in paharele de unica folosinta si sa le bag in congelator. Sa vad cum fac cand va trebui sa pun cu legume pentru piure cu tot.
Va pup inca o data si va mai sorcovesc o data cu urari de bine , liniste si belsug!
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
ALEXIA2007 spune:
LA MULTI ANI!!!2008,sa ne fie cel putin ca 2007.Pentru noi a fost un
an minunat, sa nascut ALEXIA-ILINCA,de care suntem tare mandrii.
mami de ALEXIA-ILINCA (20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
LA MULTI ANI 2008!!!!!!!! Desi am zis ca ciocnesc cu voi pe forum in noaptea asta, nu am putut din motive de bebe fara somn, care a vrut doar cu mami. Parca a vrut sa imi arate ce bine am facut ca am ramas acasa.
Va doresc un an nou mai bun decat cel trecut, plin de bucurii si impliniri!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra