Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)
Raspunsuri - Pagina 3
ad_rianna spune:
o zi buna si de la noi!
in primul rand...cu intarziere insa vreau sa le urez biencutelor (de vio si ioana) la multi anisori fericiti si sanatos, si un pupic (de fapt 3 -ici) dragei noastre alexia si frumoasei ei mamici. te pupam cici cu toata dragostea, sa aiba alexia o viata fericita, implinire, multumire, si tu sa te bucuri impreuna cu toata familia ta frumoasa de multe multe satisfactii si dragoste
eu sunt super racita, deja mi-e teama ca voi face aprindere de plamani...ieri aveam febra 38 si nu am putut merge la serviciu...de fapt puteam dar am zis ca risc si nu ma duc ca altfel nu o sa-mi treaca...asa ca ieri seara si azi toata ziua lucrez pe laptop-ul lui barbata-miu ca are si zappp-online, noi nemai avand internet acasa. nicfi nu stiu de fapt ce am si imi pare rau ca nu am fost la medic, acum pana in data de 7 ian nu mai gasesc pe nimeni: treaba e ca am nasul infundat tot timpul chiar daca folosesc paracetamol sinus si pivalone, nu mai am miros de o saptamana si mi-s infundate si urechile. asta pe langa o gramada de altele...tuse, febra, ameteala, etc, iar azi imi aduce sora mea copiii sa stea cu noi pana in 7. asa ca ma tratez "intensiv" ca sa le pot face fata. azi ma simt cel mai bine in ultimele 10 zile, poate sunt pe calea cea buna.
de Craciun a fost si la noi super frumos dar nu mai am timp sa va povestesc....
....de fapt voiam sa va urez tuturor
un an bun cu bucurii si impliniri, cu sanatate si dragoste. si sa va multumesc din toata inima pentru ca-mi sunteti prietene.
distractie placuta de revelion
an nou fericit!!!!
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
cici...m-as uita la pzoe cu voi toata ziulica...sunteti pline de voie buna si frumoase foc
bits, eu nu gasesc curcaaaaannnn azvarle si la mine unul inca mai caut...sa vad poate am noroc
Adriana, sanatate multa, ai grija de tine
multumim de urari, si voua sa va aduca anul 2008 numai bucurii, multa sanatate si tot ce va doriti
va pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ioana_du spune:
Buna fetelor!
A trecut si Craciunul, cu multa agitatie pentru mine, si cam .... pe viteza ..... cu enorm de lucru la birou, dar asa e cu multinationalele astea americane, care raporteaza rezultatele unui an intreg in prima saptamana a anului urmator ... si cred ca la fel de repede vor trece si astea 3-4 zile pe care le am libere.
Moni, nu am pus poze de la petrecerea Biancai pentru ca ziua i-am facut-o la ai mei, cu tot familionul, iar camera foto era bine merci uitata acasa
Adriana, multumim pentru urari si pupam si pe tine, si pe puiutii tai
De Revelion vom merge tot la ai mei, din comoditate. Nu vrem absolut deloc agitatie, vrem acasa, ca batraneii . Tata a suferit un infarct acum 3 saptamani, asa ca trebuie sa fie linistit. O sa stam numai noi intre noi, ne uitam pe la TV (daca avem ce vedea), mai stau la barfe cu mama ....
Va urez pentru anul care vine ce mi-as dori si mie : multa liniste, pace, impliniri, caldura si sanatate.
Sa ne auzim cu bine!
danette spune:
Cici, super faine poze!
este una cu fetele in pijama, zambarete, frumoase... e super super poza aia.
Ada e o papusica, efectiv! Si seamana tare bine cu sora ei.
Am incarcat si eu cateva poze de la Craciun.
Aici:
http://family.webshots.com/album/561915450vlQlCK
monica-elizabet spune:
bitsoneeee...am gasit curcan intreg
pliz baga reteta de "imbaitzare" si tot tacamul cand ai timp...are 5 kg...e din ala cu capsa...
ioana, sanatate multa tatalui tau, distractie placuta...si un an nou cu multe bucurii
Danette, tare frumosi sunteti cu totii... ce faine decoratiile de Craciun de pe masa...si bradutul este superb
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
diana2004 spune:
Monica,eu la bait pt carne pun o ceasca de ulei, una de otet,3 cesti de vin,o frunza de dafin,citeva boabe de piper si apa sa cuprinda toata carnea. La curcan pieptul trebuie pus in jos sa vina bine in contact cu baitul pt ca altfel iese uscat.La cuptor eu stiam urmatoarea formula:cite 20 min.pt. fiecare kg al curcanului + 90 de min.Spor la treaba
Eu de Revelion stau acasa cu Andrei,sotul e de garda
bits spune:
bravooo Monicutzo!sa stii ca si la noi s-au cam strans.nu am mai vazut.pe aici doar in ajon si de craciun se mananca.
pai am luat 1 l vin alb si l-am"indoit" cu inca 4 l de apa,piper,foi de dafin,cam 2 linguri de sare mare,catei de usturoi zdrobiti(nu taiati) si l-am lasat peste noapte.dimineata l-am luat si l-am scurs bine,l-am uns cu unt sarat si in exterior si in interior,am bagat umplutura de carnati cu legume,l-am cusut,i-am legat picioarele(ca sa nu se labarteze prea mult) si l-am invelit in folie de aluminiu.a stat la cuptor 2h ,i-am indepartat folia si apoi inca 1 h ca sa se rumeneasca.poti folosi si delicat sau alte condimente dar eu am vrut sa fie cat mai natural ca a papat si ken si no additives.
Adriana insanatosire grabnica!si eu sunt cam in aceeasi situatie.cred ca prind anul cu servetele in mana si cu medicamente pe masa.
monica-elizabet spune:
diana, bits...saru' mana, acum astept sa se dezghete si-l imbaitzez
aaa...si inca ceva...umplutura asta de zici bits(carnati si legume)...unde o pun numai in el(in locul intestinelor)? sau si pe sub piele peste tot...ca asa citisem la bucatarie intr-o reteta...ca se baga umplutura pe sub piele...of...of...mai...mai
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
gata! l-am pus la innotat maine seara sau poimaine dim introduc animalul la cuptor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
fetelor, oare gresesc...nu mai tin minte de anul trecut dar parca astazi este ziua Otiliei???
daca da
LA MULTI ANI! Oti sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si sa ma ierti daca am gresit dar urarile raman valabile
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post