Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roserbina si voua un an nou mai bun, plin de realizari, multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se implineasca
petrecere frumoasa!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Sper ca a-ti avut cu toatele un CRACIUN frumos si plin de bucurii.
Am vazut cateva poze cu copialsi veseli si inconjurati de jucarii!

Vreau sa va doresc de pe acum (fiindca nu stiu cand mai am timp sa postez)un AN NOU cu sanatate, sa aveti parte de impliniri si bucurii cu carul!

Cici, cu mare intarziere vreau sa-i doresc Alexiei LA MULTI ANI, sa fie sanatoasa, vesela si sa va bucure mereu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Dana multumim mult de urari, pupam si noi dulce pe Irisina si mamica ei si sper ca ati avut si voi un Craciun feeric si cu multe jucarii, sunt convinsa ca asa a fost.

Si noi am avut un Craciun frumos, cu mult prea multe jucarii, Alexia ca de obicei a primit portie dubla din cauza zilei de nastere...a trecut muuuuuult prea repede Craciunul, eu as vrea sa tina macar 3 saptamani, ha ha...acum asteptam petrecerea de Anul Nou...o sa mergem la o sala de petrecere a unui bloc si o sa fim cam 56 adulti si vreo 20 copii asa ca sper sa fie bine..Alexia si ea se culca pe la 12:30 asa ca de ea nu-mi fac probleme ca o sa reziste...Ada o sa fie o mica problema dar cred ca o s-o rezolvam cu caruciorul...

Am pus si noi poze de la Craciun

Vrem sa va uram si noi de pe-acum " La Multi Ani" 2008, sa fie un an plin de bucurii pentru fiecare dintre voi, sa aveti multa sanatate ca-i mai buna decat toate, toate dorintele sa vi se realizeze si sa fiti fericite alaturi de familiile voastre.

Mergi la inceput

danette, Cici...LA MULTI ANI! s voua sa va aduca anul 2008 numai bucurii, multa sanatate si tot ce va doriti
petrecere frumoasa!

Cici, fetele si pe tine...tare frumoase mai sunteti toate 3...si tati e taaare mandru de voi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Vad ca mai toate fetele fac urarile de An Nou.Nu mai ramane nimeni pe aici pana la anul?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Monica petrecere frumoasa si voua la restaurant, sunt convinsa ca o sa fie bine asa ca n-ai de ce sa-ti faci probleme

Auzi Monica eu cred ca tie trebuie sa-ti acordam un premium de fidelitate, daca pot sa-i spun asa....adica tu mereu esti aici pentru fiecare dintre noi, fie zi sau noapte, ne dai sfaturi si ne imbarbatezi atunci cand e nevoie, raspunzi la fiecare cu mare promptitudine si dupa mine esti cea mai prezenta pe acest forum...eu te felicit si ma bucur ca esti aici cand avem nevoie de un sfat sau o parere, ma bucur ca mai sunt pe lume astfel de oameni devotati si vreau sa-ti doresc tot binele din lume in anul care vine si sa stai langa noi asa cum ai facut-o si pana acum.

Acum sa va dau si reteta la FAIMOASELE TOBITE pentru cine vrea sa le faca de Revelion..sunt delicioase si se topesc in gura, Andra poate sa confirme:

Se bat 6 albusuri spuma apoi se adauga 300gr zahar pudra, 150gr nuca macinata. Se unge tava, se ia cate o lingurita si se pune in tava.
Crema: Se pun cele 6 galbenusuri intr-o cratita, se aduga 300gr zahar pudra, 3 linguri cacao si 4 linguri de apa. Se pun pe abur, se amesteca pana devine o pasta omogena.
Cand se raceste se adauga un pachet de unt frecat cu 2 linguri de zahar.
Se iau cate 2, se unge parte de deasupra cu crema, se lipesc si se tavalesc prin nuca de cocos sau nuca macinata.
Va doresc Pofta buna!!!!! si inca o data petrecere frumoasa de Anul Nou.

Mergi la inceput

Miha daca mai vrei sa mai stam pe-aici mai pune tu poze cu Amira cea draguta, am vazut toate pozele, e suer dulce gogosica si nu ma satur sa o privesc.....asa ca eu vreau multeee poze cu bebelusa.....are niste obrajori de-ti vine sa-i pupi toata ziua, cred ca are mami lapte bun....pupici multi la Amira, Robert si mamica lor

Mergi la inceput

Cici de fapt voi sunteti pentru mine "tratament" pentru suflet
eu trebuie sa va multumesc

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata si de la noi!

Monicutzo sper ca nu te-ai culcat!

Cecilico sunteti niste frumoase mey.gata acum am inteles:Ada seamana cu tine si Alexia cu tati.

Miha Amira si Robert au aceeasi conformatie la obrajori si la nasucuri.pupam fratiorii care se iubesc!

si noi tot acasa ne petrecem de rev.ne-am luat sampanie si speram sa o bem in liniste

Mergi la inceput

'Neata , neata cand se trezeste rata, asa zice Alexia, ha ha.....vad ca nimeni nu zice nimic, inca dorm ratustele, ha ha

Bits am vazut ca si voi ati avut o petrecere pe cinste, piticul tau e asa de mare si de frumos ca sa nu mai zic de Kenzolino, sunt niste frumosi baietii tai si or sa faca ravagii mai incolo

Eu inca nu m-am culcat, la noi e doar ora 1:38am si am zis sa mai pun niste pozitze cu fetele mele ca azi maine incep lucrul si gata cu binele...eu sincer nici nu astept Revelionul ca stiu ca apoi mai e o 1 zi si trebuie sa merg la servici , ha ha ....asa ca vreau ca zilele astea sa treaca cat mai greu...desi nu e deloc asa, hha

Va pupic pe toate cu mic cu mare si spor la pregatelile pentru masa de Revelion.

Mergi la inceput