Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CICISOR ce fete frumoaseeeee, ce toaleteee, ca de obicei m-ai bagat in boala cu tinutele, dar cel mai mult mi-au placut pantofii tai rosi!!!!! superbi!!!!!! iar printesele zambarete m-au cucerit!!! foarte frumoase pozele!

EU la o cafea, voi?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FETELOR imi dati si mie, va rog, o reteta buna CU SPANAC?????? vreau sa il gatesc astfel incat sa il pot manca fara paine, o sa pun si bucatele de soia in el....ce alte condimente mai pot pune? cum sa il gatesc?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineata! si La multi ani! in noul an.

Am trecut si eu prin aventura cu tobitele... Adevarul e ca cele care au iesit bine au fost super delicioase. Asa ca o sa mai incerc...

Am vazut si o gramada de poze: familii fericite de bits, cici, paxela, miki si o gramada de chefuitori ba la rev, ba la Craciun. Am vazut-o pe Diana bucatareasa mare, pe Vladutz bancherul... Am mai pus si eu 2-3 poze.

A mai trecut un an... Sper ca noul an va fi cel putin mai linistit.
Va doresc tuturor doar bucurii.

16+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Onitza, eu stiu sa gatesc spanacul doar clasic: fiert dupa care se adauga lapte amestecat cu putina faina si la sfarsit usturoi maruntit. Se poate fara probleme manca fara paine si cred ca e bun si daca adugi soia in el. Eu de obicei il mananc cu ochiuri.

Dar poate gasesti si ceva retete mai elaborate pe la bucatarie.

16+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

chiar acum am facut spanac cu friptura la gratar.nici eu nu-l mananc cu paine.si il fierb cu lapte dar ca sa nu mai adaug faina pun si smantana.

mai poti face omleta cu spanac.prajesti putina ceapa peste care adaugi ouale batute cu 1-2 linguri de faina si spanacul taiat.iese o minunatie.

Onitzo da te-ai bagat la dieta?

Daniela poate-mi spui si mie la ce temp ai copt tobitele?fug sa-ti vad pozele si rev cu comentarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Daniela apropos ce-ti face bebelul din burtica?inca nu ati aflat ce e?are fii-tu niste zulufi moamama iti vine sa-l mananci.frumoasa combinatie a mai iesit din voi.pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am deschis
CAPITOL NOU AICI

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput