Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV?start=12

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de Craciun
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Hannah Patricia de mami Dantje si Eliza de mami gabitz78 la implinirea celor 2 lunisoare!!!

Noi raportam zi ciudata. Am fost sa depun dosarul pentru CIC si surprizaaa: Adeverinta era completata gresit. V-a dati seama ca m-au lasat nervii. Am dat o mie si una de tel la job sa rezolv. Pana la urma s-ar putea sa am noroc si sa rezolv pana pe 5 ianuarie...da senzatia aia de frustare si nervii nu am cum sa-i mai sterg...Off atatia nervi pentru 600 de roni si pentru nici juma` de an. Eu una nu stiu daca se merita...

O zi buna va doresc! de la noi!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Vad ca sunt cam singura pe aici..
Pitica doarme inca si intr-o juma de ora astept musafiri, dar sper sa mai am timp sa va povestesc cum a fost vinerea trecuta in club. Deci, Rox, fii pe faza...
Am aflat cu putin timp inainte sa plecam ca nu era o simpla iesire ci ca mergeam la aniversarea unui prieten care dadea de baut in avans, in Newton. Rezarvat tot subsolul, bautura -ce-ti dorea inimioara, gustarele - o multime, muzica - OK, ever-green-uri. Toata lumea a dansat si s-a simtit bine.
Sarbataritul mare finantzist, il invitase pe fostul ministru Vladescu si un fost puscarias din Spania. Ambii erau prezenti, deci a fost cel mai copsmopolit "eveniment monden" la care am fost vreodata.
N-am stat f mult, am plecat pe la 2, dar ruperea de ritm a fost exect ce-mi trebuia. Nasol ca dupa asta a urmat Craciunul cu multe vizite, care continua sa curga, deci an ajuns sa cred acum ca rutinant este programul asta de primit musafiri-pus masa-spalat pahare si sa-mi doresc o rupere de ritm de linistire.

Despre Craciun, cadouri atladata... Si de raspuns tot atunci.
Tre' sa ma imbrac ca sunt inca in pijamale si acu'; suna la interfon...

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Eu am alta problema. A mea nu se intoarce pe nici o parte si nici nu incearca, nu-si doreste altceva decat masa si somn, putina socializare dar miscare fizica ioc. De zambit zambeste tot timpul, e o dulce si o vesela, dar nu rade cu glas. Mai e cineva in situatia noastra la 3 luni? Ca eu din ce citesc la voi incep sa ma ingrijorez... Mai ales ca ea vine dupa un frate super energic, care la 5 luni statea bine in fundulet, la 7 luni s-a ridicat la marginea patutului, la 9 luni facea primii pasi singur si la 10 luni mergea bine. Stiu ca nu trebuie comparati copiii, ca fiecare are ritmul sau propriu, dar va intreb pt. ca prea vad ca si aici toti fac mai multe lucruri ca ea.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Da, mai sunt cazuri Eliza, la aproape 4 luni, nu se rasuceste, dar sta 15-20 minute (legate) pe burtica, cu capul ridicat bine de tot. De zambit - zambeste, dar rade in hohote foarte rar.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumesc pt. raspunsuri. A mea nu stiu nici daca poate sa o faca si nu vrea (la rasuciri si intoarceri ma refer), totusi cred ca nu poate inca. Nu apuca jucarii, nu se intoarce si nu rade in hohote. Singurele lucruri pe care le face sunt ca isi tine f. f. bine capul si zambeste mereu, da din picioare de putin timp si nu foarte energic, altceva nimic. A implinit 3 luni pe 25, in ziua de Craciun.

Mergi la inceput

Myral, si mie imi face mare placere sa te citesc pe tine. Mi-ai lipsit in perioada de dupa nastere, cand nu ai putut intra.
In legatura cu ingrijorarea ta cu ganguritul, eu imi amintesc de la Tudor ca dupa multe realizari urma o perioada in care nu se repeta "minunea". Asa a fost si cu "mama", a spus cateva zile, apoi a urmat o perioada de pauza si cu multe altele s-a intamplat la fel.
O alta posibila cauza ar putea fi chiar faptulca sta mult cumanutele in gurita si atunci nu mai poate "vorbi" ca inainte.
Bernix, ti-am dat PM in legatura cuglobulii. Care sunt realizarile pt. 4 luni? Ca spuneai ca le are pe toate, mai putin rasucirile.
Cu greutatea eu stiu ca este ok ce e peste 500 grame intre 3 si 4 luni. Media este 750 grame in primele 3 luni si apoi peste 500. Ma gandesc ca e posibil sa o fi scos din ritm si iesirile, musafirii, etc. A mea se hraneste mai bine cand e intr-un program de rutina si liniste.
Cecilia, Tudor a cazut efectiv din pat pe covor, pe la 5 luni. Si eu m-am simtit groaznic si m-am speriat foarte tare pt. ca l-am ridicat si l-am pus imediat la san ca sa taca si cand a luat gurita de pe san am vazut pete de sange pe sfarc, era sa innebunesc instantaneu. El isi sparsese doar un pic buzita, insa eu m-am temut ca este o hemoragie interna ceva... Doamne fereste! Iti dai seama ce era in sufletul meu. Iar candi-am comentat accidentul dr. Culcer, ea mi-a spus razand sa stau linistita ca toti sutem "cazuti in cap". Evident, asta nu m-a facut atunci sa ma simt mai bine, asa cum probabil nici pe tine nu te face sa tesimti mai bine ce am povestit eu aici, insa acum, rutinata de atatea accidente, dintre carecele mai multe s-au petrecut cu mine de fata, la un pas in spatele lui, sunt mult mai senina in fata acestor intamplari.
Ramona, nici pe burtica nu-i place si nu sta mai mult de un minut, apoi tipa si o ridic de acolo rosie la fata. Minutul ala insa il sta cu capul sus , hi, hi, hi. Probabil nu-i nici un motiv de ingrijorare, cred ca tine de firea lor, unii sunt pur si simplu mai energici si altii mai "moi". Asa sper cel putin...

Mergi la inceput

Editez mereu mesajele pt. ca am tastatura stricata de cand am varsat cafea pe ea si "nimeni" nu se invredniceste sa cumpere alta. Nu-mi merge space-ul, scriu fara spatii, e un chin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

sarbatori fericite va doresc tuturor.
N-am mai scris de mult caci cu multe eforturi am reusit si am petrecut Craciunul in casa noua
Dupa ce m-am vazut mutata m-a apucat plansu cand am realizat cata magaoaia de casa am , cata treaba si ce greu va fi -ca de-aia sunt romanca sa am si eu drobul meu de sare .
Mi-am amintit si ca voi avea nevoie de bona -si numai la gandul ca-l las pe cel mic cu ,,zgripuroaica m-au trecut toate spaimele
Asa ca am avut un Craciun cu realizari dar si cu multe semne de intrebare la viitorul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Tomasa dar eu ce ma fac ca a mea sigur nu ia luna asta 500, cred cam 400 aproximativ, lapte praf nu vreau sa-i dau pt ca se satura cu al meu (cred) pt ca la un moment dat inchide gurita si nu mai vrea sa suga, de cele mai multe ori suge doar dintr-un san. Abia astept sa ajungem si la pediatra poate primim un calciu ceva nu stiu sa-i stimuleze pofta de mancare.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna si de la noi.
multumim de urari.facem cinste cu ceva bun...
azi am facut vaccinul.a fost de coma. dr o intepa, si ea radea!abia dupa ce a scos acul din piciorus a inceput sa planga.acum e bine, sa vedem in continuare, sper sa nu avem probleme.raportam 54 cm si 4.350g.
am pus poze noi cu eliza, daca doriti sa le vedeti.
pupam pe toata lumea. revin dupa ce citesc din urma.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput