Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Of, eu nu pot sa le zic nu puneti mana, ca si asa am parte de destule stambaturi din partea lor, nu mai zic de discutiile despre completare, imbracare, caciulita, fular, li se pare oricum ca sunt intr-o ureche.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Tomasa asa mult imi place sa te citesc si da copiii sunt f diferiti, cea mare a mea nici nu stiu pana la ce varsta nu s-a intors (sigur dupa un an ) si nu pt ca nu putea ci nu vroia. Elisa mea a ras in hohote la 3 luni. Eu am alt pitic, de la un timp sta numai cu manutele in gurita si nu mai gangureste aproape deloc nici daca i le scot si ea era f vorbareata.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Cecilia asta e programul meu parca dintotdeauna, supt f des chiar la o ora nu goleste niciodata sanii, nu doarme ziua poate cate o ora cand venim de afara (mai doarme in schimb la san), seara nu stiu daca s-a intamplat vreodata sa se culce inainte de ora 12, se trezeste o data pe la 4, apoi 7, 8 si apoi adio somn. Si tot asa noaptea suge mai mult ca sa stea cu mine. Si nu mai spune ca esti mama denaturata, sa vezi cum te simteai daca cadea jos, a mea cea mare a cazut pe la 5 luni cand statea intre perne si am plans toata ziua, mi-a trebuit mult timp sa-mi revin. Pe la doi ani a avut si un cucui cat toate zilele ca era prea zbanghie de imi era rusine sa ies cu ea afara ca se uitaaaaaaa lumea. Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Mi se blocase laptopul, nu vreauuuuu ca nu e sotul acasa si eu sunt.Ma duc sa citesc din urma ca am ramas singurica, sper sa ma lase micuta ca deja vrea atentie.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Nici bebelina mea nu face cine stie ce miscari,decat eventual de pe spate pe o parte,nici nu rade cu glas,inca,si mai are un pic pana implineste trei luni.Dar problema la noi e ca in ultimul timp,mananca tare rau.Se screme in timp ce mananca si da afara mult laptic,cateodata trece o ora pana termina un biberon.Se mai plangea cineva de treaba asta,parca mami25_7..Chiar sunt curioasa,o sa vad la controlul urmator,cat a luat in greutate luna asta.Pe cutia de lapte praf scrie,la lunile 3-4,180 de ml,iar fata mea deabia mananca 140,rar 150ml.

Myral chiar ma intrebam ce-o fi cu tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sa va spun cate ceva despre noi cat mai doarme Degetzica, ca iar sunt in urma cu toate.
Ieri am facut vaccinul de 4 luni. Ioi eram convinsa ca-l facem pe 28, adica azi, noroc cu cei de la Medicover ca mi-au trimis sms de reamintire. Oricum, a fost o faza ciudata, ca am verificat agenda si notasem ca-i pe 28, dar se pare ca tipa de la call-center a facut programarea pe 27. In fine, ne-am dus...
Daca n-as fi facut abonamentul si as fi avut experienta de ieri, as fi fugit cat as fi putut de Medicover. Avea programare la 15, ajuns la 3 fara 10 si asteptat pana la 3 si 25. Aglomerat si medici nu prea. Am intrat exact cand Degetzica a inceput sa dea semne de oboseala. Am dezbracat copilu' si doctorita a fost chemata la o urgenta, ca medicul e garda nu stiu unde era. M-am enervat, am protestat in fata asistentei, asta s-a sintit ofensata, a chemat doctorita, Degetzica a urlat continuu cat am stat acolo, aproape n-am inteles ce-mi spunea medicul. Aglomerati si dezorganizati, nu se asteptau sa fie atat de solicitati a treia zi de craciun.
Concluzia, evaluarii de 4 luni nu mi s-a parut tocmai roz, desi am fost incurajata , copilul evolueaza bine: 61,5cm, 5,5kg. A crescut 620 de grame luna asta. Face tot ce trebuie sa faca un copil de 4 luni, mai putin intoarceri de pe o parte pe alta (asa ca, Tomasa, nu esti singura ingrijorata de aspectul asta)si nu-i interesata de jucarii, nu intinde mana dupa ele.
Io insa nu inteleg de ce si-a schimbat asa tare ritmul de crestere. E vesele, rade in hohote, vorbeste, leaga 3-4 sunete, ne cearta, manaca, doarme, dar mi se pare ca nu prea mai creste.
Sa fie exagerare sau presintirea ca ceva nu-i in regula? Are in continuare muci, nu multi, cat sa curat nasul dimineata si seara. Poate fi asta o posibila cauza de incetinirte a ritmului de crestere? Vroiam sa-i fac ieri si un exudat, dar cu toata zapaceala de acolo, am uitat.
In fine, pe 7 ian cand mergem la ortoped, mai fac o programare siola pediatru, s-o mai vada si altcineva.
Incercarea vaccinului a trecut fara probleme, aseara un 36,8, cam agitata insa, a adormit definitiv abia de 23:30, dar a dormit tun pana azi la 11, cu o scurta pauza de papa pe la 5.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Myral, prisi, multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati dat in legatura cu iritatzila de fundulet de care ma plangeam in ajunul Craciunului. Incercasem deja tot ce mi-ati spus voi fara rezultat insa. Eritemul se intindea si nu-mi dadeam deloc dseama de ce nu reactioneaza la nimic, ca o spalam numai cu ceai de musetel, ii scosesem suplimentul de fier care-i cam daduse scaune dese si apoase, io nu mancasem nimic care ar fi putut sa-i afecteze scaunul si pata rosie de pe funduletzul ei inainta. In ziua de Craciun mai aveam putin si sunam la hot-line, cand mi-am dat seama ca iritatzia aparuse cam de cand schimbasem baxul de pampers si ca scutecele noi aveau parfum. L-am trimis pe Bobo sa caute un Sensiblu deschis de Craciun sa-i cumpare scutece din cele vechi, Extra Dry, si o crema mai buna decat ce aveam noi. A luat o mustela care a mai calmat zona iritata. Ieri, Raluca Bogdan, medicul pediatru care a vazut-o mi-a recomandat Triderm, un unguent cu antibiotic, pe care s-o aplic alternetiv cu Stelatria-Mustela, pana la disparitia zonei rosii, sa nu se supra infecteze. Incep de azi si cu asta si mai vedem...

Poze Bebe

Mergi la inceput

Tomasa, cand ai putin timp liber, da-mi si mie PM cu sfaturile lui Piciulika despre folosirea globulilor Similasa. Am reusit si io sa fac rost, am respectat indicatiile din prospect pentru doza de intretinere, dar mi se pare ca in cazul meu au efect invers: a scazut "productia".
Tu si felete care au mai luat asa ceva (Betty, Teo), cum ii administrati?

Multumesc!

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Teodora, cred ca soacra si cumnata ta nu au pic de personalitate........au fost de groaza.

Noi doar ziua stam atrnati de tatzi, noaptea ne trezim o singura data pe la 3 sau 4 si apoi la 7, cand mai dormim max o ora si apoi 15-30min max.In ce priveste dorinta de afectiune ai mare dreptate Tomasa, chiar il simt cand cere afectiune, e bucuros ca il iau in brate , rade la tatzi si se uita cu niste ochi asa veseli la mine de iti vine sa-l papi.

Tomasa, multumesc de incurajare, dar tot ma simt groaznic ca mi-a alunecat din brate.

Daca tot vorbim de afectiune i-a priviti ce facem noi seara inainte de culcare,............stati ca pun pozele imediat.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de Craciun
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV

Mergi la inceput

Urez si io cu intarziere "La multi ani" tuturor sarbatoritilor zilelor trecute, sper sa-mi fie acceptate urarile.

Si de asemenea, "Bun venit" noilor mamici care ni se alatura la scoala scutecelor, Alinta si annitha.
Sper ca sunt numai ele si ca n-am uitat pe nimeni, iar daca s-a in tamplat asa, va rog sa iertati si sa fiti convinse ca urarile sunt si pentru voi.

Poze Bebe

Mergi la inceput