Cum sa ma imbrac?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Ipearina, avand in vedere ca vei face sport extrem(alergatul dupa un copil de un an si jumatate...) iti trebuie clar pantaloni. Si cred ca fara tocuri cui sau pantofi decupati.
Eu ma imbrac cu pantaloni lila tigareta bagati in cizme(cu toc acceptabil) si un top de jerse negru elegant. Asta in situatia in care facem un party la o vila din afara orasului. Poti sa mergi tot pe o varianta cu pantaloni de stofa tigareta si sa-ti pui un top tip tunica(sa acopere soldurile). Eventual sa ai topul fara maneci si un blazer pe deasupra daca e mai racoare dar sa poti sa-l dai jos la dans.
Distractie placuta.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Daca te mai ajuta cu ceva si inca nu ai plecat eu am facut si anul trecut si acum 2 ani revelionul in sinaia respectiv busteni. Nu l-am facut la hotel dar la miezul noptii am fost sa vedem artificiile si am vazut cum era imbracata lumea care iesea afara din restaurante sa vada artificiile sau sa dea telefoane. Majoritatea erau in rochii foarte elegante, de fapt n-am remarcat pe nimeni casual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ipearina,ce tinuta ti-ai ales in final? si cum erau ceilalti imbracati?
la anul sper sa fac si eu revelionul in Sinaia sa ma pregatesc din timp

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

In primul rand, La multi ani!
Pana la urma m-am imbracat in blugi, o bluza mulata, un sacou negru de catifea si pantofi negri de piele intoarsa, cu o catarama si cu toc cui argintiu. M-am imbracat exact cum trebuia pt a alerga dupa un bebe mic si pt a ma simti bine. Insa erau doar patru-cinci persoane in blugi, restul in tinute elegante . Totusi, nu s-a uitat nimeni chioras la mine, ba cred ca nici n-au remarcat cum eram imbracata findca se uitau mai mult la bebe .

Mergi la inceput