Cum sa ma imbrac?
Raspunsuri - Pagina 2
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by tierry
Bun subiect..aceeasi problema o am si eu. Noi mergem la o pensiune dar din cate stiu au si masa festiva de revelion. Si eu am zis ca cel mai bine e sa imi iau ceva nici foarte elegant, dar nici blugi...O sa imi iau o rochie mai casual...sau eventual o bluza si niste pantaloni negri. Intrebarea mea e insa..sa ma duc cu pantofi sau cu cizme?
Tierry,la o pensiune,la munte,o rochita casual(nu lunga) cu dres mat(70den) si cu botine sau pantofi peep toes,merge foarte bine dupa parerea mea.Dar da-i tinutei totusi un aer de seara,prin accesorii:o curea mai deosebita,stralucitoare,o geanta plic(!) neaparat,da un aer feminin si usor sofisticat.

Sub nicio forma nu m-as prezenta la o cina festiva imbracata sport.Cu blugi merge,dar neaparat partea de sus(topul,sacoul) inclusiv pantofii si geanta,sa fie elegante,speciale.
de exemplu:blugi(clasici,cu talie inalta) asortati cu pantofi cu botul rotund,cu toc,un sacou drept pana in talie,din casmir,cu aplicatii la guler sau mansete,o geanta aurie...cercei mari....
ladyJ
e parerea mea
ruxandra_sb spune:
Conteaza f mult si ce fel de hotel este, adica 2 stele.. sau 4? Dar, in general, la hotelurile de pe Valea Prahovei se vine in tinuta eleganta/de seara la petrecerea de Revelion.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
tierry spune:
quote:
Tierry,la o pensiune,la munte,o rochita casual(nu lunga) cu dres mat(70den) si cu botine sau pantofi peep toes,merge foarte bine dupa parerea mea.Dar da-i tinutei totusi un aer de seara,prin accesorii:o curea mai deosebita,stralucitoare,o geanta plic(!) neaparat,da un aer feminin si usor sofisticat.
ladyJ
Da, asa m-am gandit si eu
, am o rochita casual, scurta, din jerseu, cu mov, gri si negru prin ea (are si un fel de brau in talie, tot mov din saten). O sa pun ciorapi negri, mati si pantofi. Problema mea era ca o sa fiu deplasata cu pantofi, dar vad ca multe fete zic ca e ok...Mai am inca o rochita, pana la genunchi, neagra, din aceea gen corset, pe talie, si cu partea de sus din alt material (ceva cu gri si negru), dar parca mi se pare cam eleganta pentru pensiune...chiar daca ceilalti or veni la costum si alte alea...
Aaaa, am uitat sa zic ca ambele sunt cu maneca lunga, nu cred ca e vreo problema....Ce spui, LadyJ?
ipearina spune:
Hotelul are 3 stele.
Nu stiu cum sa ma imbrac din mai multe motive.
- nu stiu cum este o masa festiva la un hotel de munte, desi sint convinsa ca nu o sa se imbrace nimeni in bocanci si pulover de lana
- nu prea ma incape nimic din vechile haine, nu am avut timp sa-mi cumpar nimic, mai ales ca hotararea de a merge la munte a fost de ultim moment
- imi trebuie o tinuta in care sa alerg printre mese dupa un bebe de un an si jumatate ![]()
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by tierryquote:
ladyJ
Da, asa m-am gandit si eu, am o rochita casual, scurta, din jerseu, cu mov, gri si negru prin ea (are si un fel de brau in talie, tot mov din saten). O sa pun ciorapi negri, mati si pantofi. Problema mea era ca o sa fiu deplasata cu pantofi, dar vad ca multe fete zic ca e ok...
Mai am inca o rochita, pana la genunchi, neagra, din aceea gen corset, pe talie, si cu partea de sus din alt material (ceva cu gri si negru), dar parca mi se pare cam eleganta pentru pensiune...chiar daca ceilalti or veni la costum si alte alea...
Aaaa, am uitat sa zic ca ambele sunt cu maneca lunga, nu cred ca e vreo problema....Ce spui, LadyJ?
Dupa parerea mea,nu e nicio problema maneca lunga

Braul din talie o face feminina,pantofii cu toc sunt destul de sexi pentru a compensa lungimea manecii
Ia-o pe cea cu mov..cred ca arata suuuuper!
Ipearinaincearca o pereche de pantaloni cu un top mai sofisticat,cum au scris fetele mai sus.
Stii ce? scrie-ne repede obtiunile pe care le ai si gasim noi o potriveala pe cinste pentru petrecerea de revelion

ladyJ
adri_kostas spune:
avand in vedere ca etse la munte categoric nu tb sa te imbraci incomod - ia-ti o tinuta simpla dar de efect - sa fie undeva la mijloc intre elegant si sport si in care sa te simti bine si frumoasa in acelasi timp. Ia-ti o bluzita de efect!
...... mult succes si petrecere frumoasa!
La multi ani!
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Eu as pune o pereche de blugi simpli, de culoare inchisa cu o bluza fina, o jacheta de seara (catifea sau saten) si un pantof cu toc inalt. In felul asta esti si eleganta si casual.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Si eu as merge pe varianta asta.
Un sacou sau o bluza glam(orous) pot transforma jeansii intr-o tinuta de top. Daca nu ai ceva "pretios" pentru partea de sus, alege ceva ce-ti place si te avantajeaza si adauga accesorii glam (ceva remarcabil, de tinut minte
Eu nu merg nicaieri anul asta dar am ales totusi o tinuta (macar pisica-mea si cu sotul o sa ma admire
Pe de alta parte, daca ti se pare ca sacoul ar fi cam...nelalocul lui in inima muntelui...uite, ai ocazia sa cauti ceva glam rock casual (cu jeansi, top lung ca-n anii 80, curea cu "tinte" -sau o varianta asemanatoare, cercei "candelabru", botine "suparate" si bucle rebele.
Mi-e greu sa-ti descriu stilul asta dar se pare ca e in tendinte...
In rest, distractie placuta!
Mai stii cliseul ala (ultra-ultra folosit) care spune" atitudinea conteaza"?
Ei bine, e adevarat!
De curind, am vazut un reportaj despre Queen si mi-a ramas in gind ce a spus Freddy despre aparitiile lui si despre cum isi alegea hainele de scena.
Citez din memorie: " ma gindesc la un personaj, caut ceva de imbracat pentru el si apoi ma duc in scena, sigur ca personajul meu va fi cel mai grozav".
Desigur, pastrind proportiile putem spune ca si noi ar trebui sa gindim cam la fel cind ne costumam pentru noaptea culminanta a anului!
www.helpsonia.com
matiz spune:
quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Originally posted by ocebine
Eu as pune o pereche de blugi simpli, de culoare inchisa cu o bluza fina, o jacheta de seara (catifea sau saten) si un pantof cu toc inalt. In felul asta esti si eleganta si casual.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man#8217;s character, give him power."
Si eu as merge pe varianta asta.
Un sacou sau o bluza glam(orous) pot transforma jeansii intr-o tinuta de top. Daca nu ai ceva "pretios" pentru partea de sus, alege ceva ce-ti place si te avantajeaza si adauga accesorii glam (ceva remarcabil, de tinut mintesi pe care nu le-ai putea purta decit la revellion).
Eu nu merg nicaieri anul asta dar am ales totusi o tinuta (macar pisica-mea si cu sotul o sa ma admire) in genul celei descrise de Anamaria : jeansi indigo drepti, camasa alba si sacou rosu bordeaux, cu lanturi aurii drept "margele". De incaltat am botine (btw, si botinele ar fi o alegere, sint la moda si sint intre pantofi si cizme) de-o culoare cam ciudatica : fuchsia
si cu botul prea ascutit dar nici pisica si nici sotul nu au habar de stil asa ca nu ma stresez!!!
Pe de alta parte, daca ti se pare ca sacoul ar fi cam...nelalocul lui in inima muntelui...uite, ai ocazia sa cauti ceva glam rock casual (cu jeansi, top lung ca-n anii 80, curea cu "tinte" -sau o varianta asemanatoare, cercei "candelabru", botine "suparate" si bucle rebele.
Mi-e greu sa-ti descriu stilul asta dar se pare ca e in tendinte...
In rest, distractie placuta!
Mai stii cliseul ala (ultra-ultra folosit) care spune" atitudinea conteaza"?
Ei bine, e adevarat!
De curind, am vazut un reportaj despre Queen si mi-a ramas in gind ce a spus Freddy despre aparitiile lui si despre cum isi alegea hainele de scena.
Citez din memorie: " ma gindesc la un personaj, caut ceva de imbracat pentru el si apoi ma duc in scena, sigur ca personajul meu va fi cel mai grozav".
Desigur, pastrind proportiile putem spune ca si noi ar trebui sa gindim cam la fel cind ne costumam pentru noaptea culminanta a anului!
www.helpsonia.com
Absolut deacord cu fetele,in mod special cu ocebine,,si eu sunt adepta 100%a acestui stil,si merge cu ocaziz reveelionului la munte,esti si elegenta, si casual,si poti alerga si dupa bebe fara probleme,poti dansa cum vrei fara stanjeneala care ti-o da o eventuala rochie sau fustita ,care nu te lasa sa te misti cum vrei....si mi se pare si foarte sexi...,daca te deranjeaza sacoul ilpoti da jos pe parcurs si sa ramai in bluiza ca banuiesc ca va fi cald...in loc de bulsa poti pune un jerse cu fir argintiu sau auriu,pe gat, mulat. e de efect si nu e nici f pretentios.iti da acel aer de tinuta speciala..iar pantoful e cireasa de pe tort.adica el e cel care da ultimul cuvant tinuti si EL spune daca tinuta este eleganta sau casual.Succes si petrecere frumoasa.
Iza & Matei 21-09-2004
ruxij spune:
Eu nu vad care este problema ca locatia este la munte, ca doar nu faci alpinism in noaptea de revelion. Muntele sta acolo la locul lui, n-are legatura cu restaurantul, atata vreme cat nu e vorba de o cabana la nu'sh ce altitudine. Te imbraci la fel cum te-ai imbraca in noaptea de Revelion la un hotel de trei stele in Bucuresti.
matiz spune:
P.S: eu as opta pt un pantof elegant cu toc inalt,cui,evetual pantof sandala adica decupat in fata.
macar la inceput apoi iti pui ceva mai comod.![]()
Iza & Matei 21-09-2004