Cum sa ma imbrac?

Cum sa ma imbrac? | Autor: ipearina

Link direct la acest mesaj

In acest an eu, sotzul si copilul petrecem revelionul la munte, intr-o statiune pe Valea Prahovei, la un hotel. In noaptea de revelion vom avea cina festiva si habar n-am cum sa ma imbrac. Elegant, tinand cont ca e noaptea de revelion cu cina festiva? Mai sport, tinand cont ca este totusi la munte? Habar nu am, nu am mai fost pana acum de revelion la munte la hotel. Dati-mi niste idei, va rog!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si eu voi face revelionul tot la munte, dar nu intentionez sa ma car de acasa cu faine elegante (rochii, pantofi cu toc etc); asa ca voi merge cel mai probabil in haine sport.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Daca este un hotel de 5 stele,nu cred ca ai cum sa te duci imbracata in blugi..parerea mea!iti poti lua in bagaj un pantalon negru mai elengant asa si o bluza asemanatoare,nu sa te duci cu rochie fara spate,dar nici in bocanci!Cum am zis,parerea mea,tu faci cum vrei!

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

depinde foarte mult de hotelul la care mergi,de genul de invitati prezenti,de pretentiile casei,ca sa spun asa.

da-ne mai multe detalii.

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

e noaptea de revelion, e un restaurant...deci...spre elegant !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Bun subiect..aceeasi problema o am si eu. Noi mergem la o pensiune dar din cate stiu au si masa festiva de revelion. Si eu am zis ca cel mai bine e sa imi iau ceva nici foarte elegant, dar nici blugi...O sa imi iau o rochie mai casual...sau eventual o bluza si niste pantaloni negri. Intrebarea mea e insa..sa ma duc cu pantofi sau cu cizme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Nu poti sa intrebi pe cineva care lucreaza acolo, la hotel, cam care este tinuta de revelion? Ma gindesc ca ei lucrind acolo au vazut cum a fost si in alti ani.
In lipsa de informatii concrete, sint de acord cu valentinag, o pereche de pantaloni negri si o bluza mai cocheta ar fi tinuta potrivita.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

si eu imi pun aceeasi intrebare...eu merg la un restaurant in Praga si cred ca am sa ma imbrac intr-o fustita ceva mai eleganta (am 2, inca nu m-am hotarat care din ele), un top si ceva peste ( probabil un sacou de catifea neagra). Cel mai probabil ma voi incalta in cizme.

Sper ca ti-am dat ceva idei.

Distractie placuta,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu tot spre un pantalon elegant si o bluzita as tinde...si incaltzari poti pune si o ghetutza eleganta si un pantof
petrecere frumoasa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu as pune o pereche de blugi simpli, de culoare inchisa cu o bluza fina, o jacheta de seara (catifea sau saten) si un pantof cu toc inalt. In felul asta esti si eleganta si casual.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Eu as spune un costum subtire din satin preferabil negru sau maro inchis,un top,sau corset clasic si niste pantofi cu toc.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Va uram un Craciun feeric alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput