Copiluti de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 20
Cornelia spune:
La multi ani!
La multi ani Elisor pentru sotul tau!
Sper ca sunteti sanatosi cu totii, ca nu prea am reusit sa citesc din urma.
Am revenit acasa acum doua zile. Suntem intregi si in momentul asta sanatosi. A fost aventura vietii noastre pe care nu o vom repeta ... curand .
Poate reusesc sa va povestesc cate ceva zilele astea. Am facut un maraton si am vazut cate ceva din Brugge, Bruxelles, Paris, Disneyland si Luxemburg (in cea mai mare parte a timpului am vizitat toaletele si despre asta va pot spune cele mai multe lucruri )
Pana atunci, am pus aici poze: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/VacantaDecembrie200702
Calatoria cu trenul, cu toate ca a fost acceptabila ca si conditii (mai ales de la Viena incolo ), a fost foarte greu de suportat si copiii au fost teroristi. Dupa ce ca ne iesise pe nas, am venit si din Bucuresti tot cu trenul, ajungand exact cand nu se circula intre Bucuresti si Constanta. Asta ne-a pus capac, marcandu-ne din nou, toaleta infioratoare .
Obositi rupti am sperat sa ne odihnim acasa, dar abia azi ne-am revenit. In prima noapte Maria a inceput sa verse si a tinut-o asa pana aseara, cand a facut si febra foarte mare. Timp de doua ore a avut febra peste 39,5 (ma uitam cum cresteau gradele la temometru si la 39,9 i l-am scos, de frica sa nu vad o temperatura infioratoare). Nu stia ce e cu ea si canta. Nici la spital nu am putut sa plecam pentru ca exact in perioada aia se blocase din nou drumul spre portul Agigea. Cu impachetari, nurofen si Novocalm am reusit intr-un fnal sa ii scadem febra.
Si ca sa fie tabloul complet, Stefan, ramas nesupravegheat a baut jumatate de sticluta de Cipcal, asa ca intre timp am sunat si la Toxapel (foarte draguta doamna care mi-a raspuns, mi-a cerut toate detaliile si m-a sunat de doua ori pentru intrebari suplimentare). Stefan nu are nimic, dar si-a luat doza de calciu si vit. D pe vreo doua luni .
Acum suntem bine. Maria e doar slabita, dar se joaca si nu pare a mai avea nimic.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
gabitzam spune:
Super calatorie, Cornelia! M-am uitat pe poze, foarte frumoase. Daca nu era cu aventuri, nu era de tinut minte
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Mercedes si eu ti-am trimis mesaj dar daca zici ca l-ai avut inchis probabil nu-l mai primesti, al meu tel a fost full si nu am apucat sa sterg din ele si cred ca de-asta n-am mai primit mesajul tau, dar iti multumesc atat pentru mesaj cat si pentru urarile la adresa sotului. Si eu tot zic ca nu e de mers cu copiii mei nicaieri dar cand e sa fie stiu ca-i voi lua, din nou. Rau cu ei dar si fara ei e la fel de rau.
Teddy bine ca te-ai linistit ca e totul in regula acasa, acum pana marti o trece repede si te intorci din nou la ai tai puiuti.
Cornelia asa cum zicea si Gabitza cu peripetii e memorabila vacanta, ce v-a deranjat acum peste un timp va fi prilej de amuzament. Cu copiii la purtator mereu poti avea surprize. Multumesc de urarile pentru sot, mesajul meu l-ai primit?
Laura cred ca e acasa si sper ca e bine, sper ca e intr-o forma mai buna decat am lasat-o la ultima strigare, am gasit comentarii dragute pe dropshots asa ca ma gandesc ca le-o fi facut de la Constanta.
Laura cand am fost eu in Poiana tu erai prin Bran-Moeciu, te-am sunat dar n-ai raspuns, probabil n-aveai nici semnal.
Am vrut si eu sa vad pozele din ultimul timp, postate sau primite linkurile si nu vrea sa incarce caruta asta de net, asa ca va rog frumos sa nu stergeti linkurile ca vreau sa le vad si eu saptamana viitoare.
Multumesc Anca, Gabitza, Daniela, Dana, Laura, Nelia pentru comentariile la pozele noastre de pe dropshots.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Am sters mesajul dublat, nu stiu cum altfel sa fac sa pot sa-l sterg fara sa mai fiu nevoita sa scriu nimic
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
Cornelia spune:
Elisor, multumesc mult pentru mesajul de Anul Nou! Multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi si ne-au trasmis urari.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
elisor spune:
Mi-a facut o mie de draci netul asta, dar vad ca in final mi-a trimis de 2 ori mesajul.
Cornelia . Bine ca v-ati pus pe linia de plutire cat de cat, sa fiti in forma maine cand o luati de la capat cu stresul si oboseala. Sa aveti un an mai bun!
Oana C spune:
Tdi, ma bucur ca ai ajuns cu bine si ca fata e bine acasa cu tati. Nici nu se putea altfel, doar e printesa lui, nu?
Nelia, am vazut pozele cu fetele in camerele lor noi si frumuselul baietel, imbracat de agatzat gagici Ce frumos sa ai 3 copii ... Gata, ai terminat treaba, esti fericita.
N-am citit prea mult, abia am venit acasa, dupa 2 zile de Disney. Iar mi-am batut capul cu zgomotul de la "Aveti o ureche fina?". Am si acum un raspuns, dupa 2 incercari esuate deja ... Iar nu ma selecteaza astia, asteapta sa transmit iar prin telepatie altcuiva
Mai bintui si eu putin pe forum, poate m-ao selecta iar sa raspund.
Eva este la faza de miorlaiala, adica nu mai spune in cuvinte ce are de spus, ci incepe sa miorlaie si sa schiaune si sa faca precum toate alea, de ma apuca nabadaile cind o aud. E plina de alintatura si smecherie! Sper sa fi fost din cauza oboselii din weekendul asta, ca daca nu, gasim un coltz de time out prin casa si o linistim imediat!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac