Copiluti de mai-iunie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Andreea, dar eu zic ca puii nostri merita sa se numeasca "copii alaptati", nu? Nu i-am intarcat la cateva zile. Eu i-am dat lui Horia fix 5 luni, tu 7 si ceva deci nu e chiar asa de colo....Nici Horia nu mai pusese de mult gura pe san, i-l mulgeam cu frenezie si i-l dadeam in biberon cu completare formula. Si eu pana in ultimul moment am incercat sa-l pun la san, ma durea refuzul lui, mai ales gandul ca nu voi mai trai in viata asta senzatia alaptatului...of...de ce sa nu recunosc si eu am tendinte de nostalgie si deprimare, dar incerc sa ma tin tare

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

multumesc pt retete.Am ales sa fac cea a lui Beatrice ca am tot ce imi trebuie in casa, Sa vedem ce iese.Ca in rest, ba nu am nuci, ba nu am cacao...si mi-e cam lene sa ma duc sa fac cumparaturi acum

nelia: Lisandru arata super....sa fie sanatos si sa creasca mare alaturi de surioare.Te admir pana in maduva oaselor.

Am vazut si eu poza cu Alba ca zapada.Maya arata mai bine decat caracterul care il stim cu totii.Ar trebui de acum in 'colo ea sa reperezinte Alba ca Zapada in cartile cu povesti.A dulcica de mori nu alta.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Clara multumesc pentru felicitare! Cred ca fitzele sunt normale la varsta lor, daca as fi mai tanara sigur m-as certa toata ziua cu Bianca pe tema asta, dar cu Andreas tot am invatat ceva, sa am mai multa rabdare. Si Bianca e plina de fitze, mai ales la capitolul imbracat, doar ea, numai ea, singura...

Mercedes/Androix/Andra v-ati schimbat nr. de tel de curand?

Nelia frumoase camerele fetelor, iar "barbatelul" tau imi aminteste de o poza foarte asemanatoare de-a lui Andreas, asa ca imi vine sa-l mananc...

Olguta vei vedea in scurt timp ce banale ti se vor parea lucrarile (sau ce ai tu de facut la servici) de parca le faci de cand lumea, crede-ma ca asa m-am simtit si eu dupa 2 ani, batuta-n cap iar acum parca asta am facut mereu. Totul se invata trebuie doar rabdare cu tine sa ai.

Oana bine ca ati ajuns cu bine acasa si n-a fost mai rau...de Laura stii ceva?

Mda...controversatul subiect al alaptarii. Pentru mine e o mare tampenie asocierea alaptat-desteptaciune, sa fim seriosi.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Am avut musafiri azi, asa nu-mi venea sa mai pun masa azi, dar trebuia sa-mi aniversez sotul.
De luni intram la dezintoxicare.

Bianca ma toaca de vreo 2-3 zile cu "de ce"-urile, intreba si pana acum "de ce", dar acum e un tir intreg de "de ce"-uri, nu termin o explicatie ca iar incepe.

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor daca ati sarbatorit astazi, atunci "La multi ani si la mai mare !" Sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti alaturi de copii, pina la adinci batrinete.

Isabella e la capitolul: "am inteles", de cite ori o cert si ii explic, imi spune ca a inteles, deci trebuie sa tac.
Aaa, mai are in repertoriu "non vogle", nu se pricepe sa spune nu vreau, asa ca spune "nu vrea" ca si cum ar vorbi de altcineva.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Daniela multumesc frumos de urare, anisorii i-a implinit pe 2 ianuarie. Si Bianca vorbeste de multe ori despre ea la persoana a treia. E si asta o etapa in dezvoltarea lor.

Despre Fran nu nmai stie nimeni nimica?

Asteptam petrecaretii intasrziati sa dea raportul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor-la multi ani sotului tau. Despre nr de mobil eu nu mi l am schimbat dar chiar vroiam sa te intreb unde ai fost de craciun sau ai avut mobilul inchis de mi a fost refuzat sms trimis pentru tine?
Din 29 dec pana in 2 ian eu cum nu am avut romingu activat telefonul imi era inchis.

laura-o fi ajuns acasa?lucas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
in sfarsit am ajuns inapoi la arad, totul ok, abia astept sa plec acasa la puiutii mei marti dimineata. alyssa a reactionat destul de bine la absenta mea, ma bucur ca se descurca bine sotul cu ea.
voi sper ca sunteti toti bine, n-am apucat sa citesc din urma dar sper sa recuperez ca n-ati fost foarte harnice la scris.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

tdi- bine ca e ok totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Teddy, bine ca ai ajuns si te-ai linistit si cu Alyssa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput