Craciunul la romani...secventa live

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Rufus, eu ma refeream la ofuscarea nu mai stiu cui de aici vis-a -vis de faptul ca ce parinti sunt aia care-si lasa copii nesupravegheati sa umble cu colinda si ....bla,bla, la cati pedofili stau pe la colturi si pandesc copii care merg cu colinda ! Aceasta idee este in viziunea mea total eronata si usor paranoica.
Cat despre grupurile de "colidatori" care nu fac acest lucru din traditie , am si eu pareri contra si nu sunt de acord cu aceste practici care strica traditia si bucuria copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by petra

Rufus, eu ma refeream la ofuscarea nu mai stiu cui de aici vis-a -vis de faptul ca ce parinti sunt aia care-si lasa copii nesupravegheati sa umble cu colinda si ....bla,bla, la cati pedofili stau pe la colturi si pandesc copii care merg cu colinda ! Aceasta idee este in viziunea mea total eronata si usor paranoica.
Cat despre grupurile de "colidatori" care nu fac acest lucru din traditie , am si eu pareri contra si nu sunt de acord cu aceste practici care strica traditia si bucuria copiilor.

La toti numai bine!

Nici o problema...
Colindul (si colindatul) este ceva magnific!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si pentru mine sarbatorile de iarna nu au farmec fara colindatori.Noi suntem profesori si parintii nostri la fel si intotdeauna in casa noastra au venit copii sa ne colinde.Ii asteptam cu drag si ne pregatim pentru venirea lor.
Observ ca nr. colindatorilor a scazut,anul acesta i-am primit pe toti dar au fost putini (recunosc,primesc doar copii).

Mergi la inceput