CONCURS FOTO: 2007 - albumul secundelor

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonik79 spune:

cand si cum aflam care este numarul de voturi pentru fiecare foto trimisa?mai lansati si alte concursuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Codruta aia cu trust...e simpla mai, :))), photoshop scrie pe ea:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Iar cea cu sharing e si mai simpla :))).Un search la webshots si nu o sa-ti vina a crede ce poze minunate sunt :)))

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Eu zic ca acum e munca dubla ca si la precedentul concurs ..deci, relax...
M-as bucura sa putem ajuta..pana atunci..felicitari sincere pt munca serioasa si spor la munca in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragele mele = a intervenit o problema mica. Noi suntem intr-o insula acum (Aruba - langa Venezuela) si avem conexiune la internet foarte lenta. Imi cer scuze ca nu am terminat de pus toate pozele in concurs - mai sunt inca multe. Promit sa reiau lucrul la pus poze pe 2 Martie si speram sa dam drumul la votare pe 6 Martie.

va pup si sper sa nu va suparati pe mine.

cu drag,
Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

dragele mele = a intervenit o problema mica. Noi suntem intr-o insula acum (Aruba - langa Venezuela)....

iuiuuuuuu, asa probleme sa tot fie!!
enjoy!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

langa Aruba unde face fata Buba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mirela, am trimis si eu o pozita cu piciul meu.Si un PM pt ca nu am vazut-o in album, acum ca citesc "de mica voastra problema"
m-am linistit.
Distractie placuta
astept sa va intoarceti.

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by rhoneea

quote:
Originally posted by Sabina

Codruta aia cu trust...e simpla mai, :))), photoshop scrie pe ea:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Iar cea cu sharing e si mai simpla :))).Un search la webshots si nu o sa-ti vina a crede ce poze minunate sunt :)))

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Nu stiam ca nu este voie sa trimiti fotografii procesate. In cazul in care vreti sa vedeti mai multe, va invit sa accesati primul site, de sub semnatura mea. Pozele apartin familiei noastre, sunt facute de mine si de sotul meu, in cazul in care erau ceva nelamuriri:)))), el si-a dat acordul sa le trimit la concurs (iar fluturasii aceia chiar acolo se asezasera, nu sunt decupati din alta parte, aici este un Butterfly Rainforest, cu zeci de mii de fluturi, ei sunt foarte obisnuiti cu oamenii, vin si se aseaza pe tine, este o nebunie sa vezi copilasii cu cate 5-6 fluturasi ei).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Miereamara, frumoase fotografiile de pe site! O mica intrebare: www.eklipsse.net/gallery/v/free/At-Her-Fingertips-Butterfly-Rainforest-Gainesville-Florida.JPG.html" target="_blank">Asta e fotografia din concurs, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">trust nu? De ce scrie aici ca e din 2005?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mersi, ca mi-ai atras atentia, era o greseala, s-a reparat intre timp.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput