Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Craciun fericit si petrecere frumoasa in continuare!

Abia au plecat musafirii si nu ma pot odihni ca Andrei nu are somn, de fapt a dormit vreo 4 ore pana acum. A fost tare placut, am pus masa, am primit cadouri.

Amanadoi copiii au primit multe multe jucarii si hainute de la toata lumea si toti am fost multumiti. Mai ales Alex care a primit cele mai multe pachete. Eu cu telefonul meu mobil, supeeer.

Aaa, multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de urari, va doresc numai bine si voua si va pupam dulce. Cand am schimbat telefonul nu am apucat sa copiez si numerele din memoria telefonului si nu stiu sigur de la cine sunt toate mesajele, mai ales ca nu au fost toate semnate (am retinut insa mesajul Carpatinei ca era semnat si un mesaj cred de la Alinus ca am recunoscut numarul). tuturor

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sarbatoritilor de azi, inclusiv celor cu numele

Sabina, nu stiu cum am ratat mesajul tau aseara, poate am postat in acelasi timp si eu am inchis imediat. Felicitari fetitelor, ma bucur ca fost bine cu mosul. Iar Sofia e tare de tot, dar stiam deja. Tu nu esti grasa draguta, sa nu te mai aud. Ia zi ce ai primit!

SabinaY, vad ca ai petrecut bine si ai facut si achizitii, sa le porti sanatoasa.

Cecilia, ma bucur ca ati petrecut bine. Cat despre finuta voastra, cred ca la noi cam asta e starea obisnuita cu cei 2. Daca mai vrei un bb obisnuieste-te cu ideea. Sa vezi cum a fost azi la noi cu tot cu nepotelul meu, iar maine vin amandoi finutii.
Eu cred ca m-am imunizat insa ca nu mai bag de seama nici scandalul copiilor si nici boacanele lor.

Andruzza, vai de mine ce frumosi Craciunei ai! Si eu voiam sa le pun alor mei azi coarnele de ren dar am uitat.

Laura10, si al meu avea o perioada in care nu dormea, nu mai tin minte cand. Sigur pe la o luna era cosmar, noaptea dormea 7 ore insa ziua era mai mereu treaz. Cred ca mai mult doarme acum la 4 luni. Poate e suprasolicitat bebe al tau, asa ca in afara de ceva muzica linistitoare nu ti-as recomanda. Poate are probleme sa adoarma si ar trebui sa fie o atmosfera mai linistita si sa vezi ce si cum are nevoie ca sa adoarma.

Vazut pui scumpi de Danuta si Dantje!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

CRACIUN FERICIT si un calduros LA MULTI ANI!
Sa ne traiasc copii, sa ne aduca fericire si liniste, iar lor sa le aduca Mos Craciun multa sanatate, noroc, minte si dragoste; sa aiba parte in viata de tot ce e mai bun!
Tot binele fetelor si sa traiti din plin caldura Craciunului alaturi de cei dragi voua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna seara,

Petrecere frumoasa in continuare.
Noi am avut o zi linistita in familie, un bebe cuminte care a primit multe cadouri, hainute si jucarii, o mami si un tati fericiti.

Am pus cateva poze facute azi
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

tzuc, danutza, danielle, roxthx

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rox, niste coarne de ren cred ca l-ar fi incantat si pe Rares. Atata i-a povestit Bogdan cum renul Rudolf are un bec la nasuc si ii lumineaza drumul mosului sa ajunga la noi, iar cand Rares nu e cuminte se stinge becul si nu mai vede mosul drumul spre noi A tot cerut sa il desenam pe Rudolf, daca avea si cornite... :)

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Sarbatoritilor de azi, celor care implinesc o varsta rotunda 2,3 sau 4 luni!!!

Cristisorilor si Cristisoarelor!!!

fetele si un Craciun superspecial alaturi de bebelashii vostrii!!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumim de urari!

Uram si noi la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, de luni implinite sau de nume!

Fetelor, ieri am avut colindatori, Tudor a adormit chiar cand plecau si am mers si eu cu sotul la colinda cu ceilalti, am apucat sa mergem la 2 familii, prieteni de-ai nostrii. A fost super! Si am primit la cadouri... Cele mai multe Tudor, evident, dar am primit si eu.

Sarbatori fericite in continuare!
tuturor!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

CRACIUN FERICIT SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE AZI!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Noi am petrecut linistit,in familie,in prima faza doar noi 3 si spre pranz au venit si socrii in vizita!
Si Mihnutzu' a primit multe cadouri,nu prea realizeaza el ce si cum,dar sunt fericita eu pt el.Eu inca nu ,,mi-amluat' cadoul,urmeaza sa merg zilele astea,pe principiul Roxanei!Eu probez,sotul plateste.De fapt,eu am primit mai mult sume de bani sa-mi iau ce-mi place,cam impersonal,dar prefer asa decit sa nu-mi fie pe plac,cum de altfel s-a mai intimplat!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput