Cirese de Mai-Iunie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
angelica_g spune:
Buna seara/ziua/dimineata dragi cirese, ciresele si inruditele lor!
Cu scuzele de rigoare pt intarziere, va uram si noi La multi ani, multa, multa sanatate, sa aveti parte de multe bucurii si impliniri, sa va fie casele pline de belsug si voie buna!
Am mai scris imediat ce a inceput anul un mesaj luuung, in care va uram si va mai dadeam un semn de viata. De indata ce i-am dat “send” mi-a aparut kenarul cu eroarea de rigoare. Cum il scrisesem in conditii tehnice neprietenoase (conexiune printr-un telefon, de pe un laptop cu tastele mai mici decat degetele mele, meleaguri indepartate si casa straina) am renuntat f usor la a-l mai rescrie.
Ma bucur sa vad atatea schimbari si improprietariri prunciale in livada. Va doresc sa va creasca frumos odorii, sa va iubiti si sa va bucurati unii de altii.
Noi suntem bine. Nu avem vesti de afara, probabil si din cauza sarbatorilor. Razv e vesel si zglobiu; nici macar fermoarul de pe juma-de-picior nu-i mai trezeste amintirea a ceea ce a trebuie sa indure. Ultimul RMN ne-a adus si ceva vesti bune: nu sunt kisturi la/in cap. Picioarele au amandoua, destul de marisoare; splina e in continuare plina si se mai gasesc destule prin oasele iliace (bazin) si coloana. Nu se stie cat vor mai creste, dk vor mai creste, si ce sanse avem sa le venim de hac.
Eu imi pun nadejdea temeinic in Dumnezeu. Are El planul Lui. Cine stie cine, ce si cat are de invatat si castigat dupa toata povestea asta de viata.
Va doresc tot binele din lume! Sper sa ne “intalnim” mai des. Nu am net la birou (in sfirsit, biroul meu!!!), insa sunt sanse sa-l procuram curand.
Pupici!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
angelica_g spune:
Si..., pentru sarbatoritii momentului (ianuarie 2008):
Imnul Dragostei:
De as grai in limbile oamenilor si ale ingerilor, iar dragoste nu am, facutu-m-am arama sunatoare si chimval rasunator.
Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta,…, si de as avea atata credita, incat sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.
Si de as imparti toata avutia mea si de as da trupul meu ca sa fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseste.
Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmui.este, nu se lauda, nu se trufeste.
Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul.
Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar.
Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea… nu cade niciodata!
So…, IUBITI!!! DARUITI!!! LASATI-VA IUBITI! … Si nu uitati sa spuneti asta celor ce-i iubiti!
angelica_g spune:
Adib, las' ca meriti si tu! De cate ori n-ai pus umaru' la sprijinitul pomilor fructiferi din livada!!!
Lacri, Sara a trecut la WC. Vrea si ea ca "baietii", deh! ma intelegeti voi, ..., poate ii place si lui Alec. Sunt si colacele micute care se adapteaza pe cele mari... Asta dk nu cumva iti pika bine ca tati primeste ceea ce cauta... (sau ce nu cauta...).
Oana - sanatate multa, multa!!!
Irinel, multumim de sustinere!
Virgi, spor la invatatul trilingv! Nu renuntati la nici o limba, nu-i asa?! Oricum, taaare pustoaica!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiM/CamiM.jpg)
CamiM spune:
Buna dimineata livada!!
Virgi, Doroti merci de intrebare facem binisor. sunt putin ingrijorata ca se pare ca placenta este foarte jos inserata dar doctorul meu e destul de optimist si inca mai spera ca se ridica.. asa ca mi-a promis o alta ecografie peste cateva saptamani. Altfel facem bine, am un burtoi imens fata de ce aveam la vremea asta cu Sofia si bebelina misca toata ziua. Soficu face pozne cat e ziua de lunga, mai nou isi cara scaunele in sufragerie si se catara pe ele dupa care sare pe canapele de imi sta inima in loc. Bineinteles mami o "cearta" apoi ii iau scaunul si ce parca asta o impiedica.. cateva minute mai tarziu gaseste altceva pe care sa se catere si top iar la sarituri. A!! Si de azi am renuntat la biberon definitiv. Pana acum pare ca avem succes sa vedem cum trecem de noaptea asta si pe urma o sa rasuflu usurata.
Virgi.. nuuu iti face probleme, am glumit cu pozicile. Tocmai ca mi-au placut foarte tare si nu mi s-au parut multe deloc( poate ca sunt si obisnuita ca si noi punem mai multicele de obicei tot la cererea bunicilor si a matusilor de departe)si mai ales ca erau tare faine.
Imi pare rau sa aud ca ati avut probleme si ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa.acim Luana dragalasa si vorbareata!!
Cami 23+
&
Sofia - 8 mai 2006
CamiM spune:
Doroti asa, asa mai trage o alarma de livada.. poate mai dau pe la noi si "disparutele"
Adib la multi ani Elei, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de papusica voastra.
Oana.iat ce povesti horror..cosmarul oricarei mamici.Imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnavioare..multa sanatate micutei Alexandra
.
Irinel multumim tare mult ca nu ne uiti, si multumim si pentru carticele. Abia astept !!
Oana asa sunt si eu ma gandesc cu groaza ce mai face urmatorul lucru si sper din tot sufletul sa fiu pe faza sa nu isi traga cine stie ce in cap sau alte grozavii.
Angelica multumim tare mult pentru vesti si suntem in continuare alaturi de voi macar cu un gand bun si urari de multa santate pentru toti dar mai ales pentru Razvanel.
EDIT: La multi ani OanaS!!
Cami 23+
&
Sofia - 8 mai 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Amonar/Amonar.jpg)
Amonar spune:
LA MULTI ANI FETELOR!!! Anul ce vine sa ne aduca multa sanatate, dragoste si impliniri cu carul!!!!
Noi am fost 3 saptamani in Romania, eu am dormit sa-mi fac plinul, Kailan a progresat in cuvinte si nu numai....e un copil cuminte in general, dragastos, lipicios (ce-o sa faca cu fetele..:-)!) E plin de energie si nu sta locului un moment.
Am gasit un articol cu semnificatia zilelor de nastere. poate ca ati mai citit materia asta dar m-am gandit sa-l afisez aici pe site
"Numarul care caracterizeaza ziua dumneavoastra de nastere are o importanta deosebita, deoarece imprima personalitatii trasaturile de baza.
Va prezentam in continuare semnificatia din punct de vedere al cartilor de Tarot a zilei dumneavoastra de nastere:
1: Daca esti nascut intr-o zi de unu, cartea care te reprezinta este Magicianul. Aceasta este prima carte a Arcanei Majore si simbolizeaza intelectul, comunicarea, magia. Ai mult succes in viata, iti sunt foarte favorabile noile inceputuri, ai aptitudini diplomatice, te descurci cu usurinta in orice situatie, esti abil, viclean, fara scrupule, cu inclinatii ezoterice.
2: Daca esti nascut intr-o zi de 2 cartea Tarotului care te reprezinta este Papesa. Aceasta simbolizeaza secretele, lucrurile ascunse, intuitia, rezerva si discretia dar si perfidia neincrederea, minciuna.
Ai un destin greu si incert, actiunile tale repetandu-se de doua ori pana reusesti in viata sa inveti o anumita lectie.
Boli ascunse si probleme cu rivalii ascunsi.
3, 30: Daca esti nascut intr-o zi de 3 sau 30, cartea Tarotului care te reprezinta este Imparateasa, simbolizand inteligenta, succesul, perfectiunea, implinirea viselor.
Gratie, farmec, iubire neconditionata, modestie dar si egoism, naivitate, vanitate. Iti sunt favorabile calatoriile si mutarile, ai succes in afaceri. Destin tumultos si echilibru dupa varsta de 30 de ani.
4,31: Daca esti nascut intr-o zi de 4 sau 31, cartea care te reprezinta este Imparatul, simbolizand succes material, intelepciune, echilibru, incapatanare, vointa puternica, energie constanta, dorinta de a conduce si a domina totul.
Viata echilibrata si buna.
5, 23. Daca esti nascut intr-o zi de 5 sau 23, cartea Tarotului care te reprezinta este Papa, simbolizand intelepciunea, misterul. Aceasta carte va confera siguranta de sine, intelepciune, succes prin asociere in afaceri sau casatorie.
Posibil doua casatorii sau doi copii.
6, 24. Daca esti nascut intr-o zi de 6 sau 24, cartea Tarotului care te reprezinta este Indragostitii, simbolizand iubire, indecizia, alegerea, nehotararea. Nu este o carte foarte pozitiva deoarece ea reprezinta alegeri dificile de facut de-a lungul vietii. Rasturnari bruste de situatie. Casnicie dubla, sot si amant sau doua casnicii.
7, 25. Daca esti nascut intr-o zi de 7 sau 25, cartea Tarotului care te reprezinta este Carul, ea simbolizand succesul, talente multiple, drumuri favorabile, imaginatie pozitiva dar si nerabdare, iritare, atitudine dictatoriala.
Succes pentru actiuni incepute intr-o zi de 7, la drum.
8, 26. Daca esti nascut intr-o zi de 8 sau 26, cartea Tarotului care te reprezinta este Justitia, simbolizand echilibrul, onestitatea, puritatea, actiunea justa, succes in plan profesional sau legat de acte, luciditate dar si neincredere, dezechilibru usor, severitate.
9, 27. Daca esti nascut intr-o zi de 9 sau 27, cartea Tarotului care te reprezinta este Pustnicul, simbolizand meditatia, izolarea, intelepciunea si disciplina, tenacitatea.
Nu va sunt favorabile asocierile - veti reusi de unul singur. Probleme profesionale pe care le veti depasi prin rabdare.
Incapatanare, dificultati din cauza nerabdarii, intarzierii. Probleme din cauza exceselor.
10, 28. Daca esti nascut intr-o zi de 10 sau 28, cartea Tarotului care te reprezinta este Roata Norocului, simbolizand schimbarile frecvente, mutarile, destin favorabil, noroc.
Suisuri si coborasuri, jocurile de noroc, castiguri si pierderi deopotriva.
Aveti curaj si indrazniti sa actionati - norocul este de partea voastra. Nu mai fiti instabili, obsedati, stresati.
11, 29. Daca esti nascut intr-o zi de 11 sau 29, cartea Tarotului care te reprezinta este Forta, ceea ce simbolizeaza mult curaj, putere, hotarare, vanitate, folosirea gresita a puterii, inchidere emotionala.
Reusita fara dificultate, ajutor din partea unor femei, dominare a situatiei.
12. Daca esti nascut intr-o zi de 12, cartea Tarotului care te reprezinta este Spanzuratul, simbolizand sacrificiile sufletesti pe care le ai de facut.
Alegeri dificile de-a lungul vietii, destin greu si anevoios, devotament si supunere.
Dezamagire, dependenta, impasuri, probleme cu oasele sau incheieturile.
13. Daca esti nascut intr-o zi de 13, cartea Tarotului care te reprezinta este Moartea, ea simbolizand ruperea de trecut pentru a putea renaste. Fereste-te de pesimism si melancolie.
Transeaza situatiile neclare, brusc si de la radacina pentru a avea succes. Iti sunt favorabile schimbarile si hotararile radicale.
14. Daca esti nascut intr-o zi de 14, cartea Tarotului care te reprezinta este Cumpatarea (Temperanta), simbolizand sanatate, fericire, echilibru, inger pazitor.
Evita egoismul, fi mai altruist pentru a avea succes deplin. Iti sunt favorabile asocierile si lucrurile facute in echipa.
Nu mai fi critic, nemultumit si vei vedea ca totul se schimba in bine.
15. Daca esti nascut intr-o zi de 15, cartea Tarotului care te reprezinta este Diavolul, simbolizand dorinta de dominare, sexul si banii. Esti patimas, spiritul iti este liber, vrei sa domini, iti place sa critici, esti egoist si ai o atractie fata de ezoterism si magie.
Renunta la a domina tot ce e in jurul tau, fi mai altruist si vei reusi.
16. Daca esti nascut intr-o zi de 16, cartea Tarotului care te reprezinta este Casa Domnului (Turnul Fulgerat), simbolizand schimbari bruste si rapide de-a lungul vietii. Depasirea catastrofelor, influentarea destinului, depasirea provocarilor.
Evenimente rascolitoare si neasteptate, moartea unei persoane dragi. Schimbarea sau pierderea unei case. Pentru a reusi in viata trebuie sa fiti perseverenti si curajosi.
17. Daca esti nascut intr-o zi de 17, cartea Tarotului care te reprezinta este Steaua. Aceasta simbolizeaza succesul, norocul, armonia, protectia ingerului pazitor.
Nu te axa pe planul material daca vrei sa ai succes, acest plan este profund negativ pentru tine. Planul spiritual si altruismul te vor conduce unde vrei sa ajungi.
18. Daca esti nascut intr-o zi de 18, cartea Tarotului care te reprezinta este Luna, care simbolizeaza intuitia, imaginatia, emotiile, sensibilitatea, generozitatea.
Viata plina de schimbari, dusmani ascunsi, emotii profunde.
Vei avea succes daca nu te lasi influentat de nimeni si daca ai incredere in fortele proprii.
19. Daca esti nascut intr-o zi de 19, cartea Tarotului care te reprezinta este Soarele, care simbolizeaza caldura, succesul, mandria, orgoliul, stima si rasplata, cunoasterea, norocul.
Sunt favorabile asocierile, posibil doi copii gemeni sau doua casnicii. Atentie la mandria excesiva., sanatate si orgoliu care va trag in jos.
20. Daca esti nascut intr-o zi de 20, cartea Tarotului care te reprezinta este Judecata, ceea ce simbolizeaza surprize fericite, ajutor de unde nu te astepti, judecata si iertare. Pentru a avea succes evita amagirile si accepta realitatea. Anturaj prost care trebuie evitat.
21. Daca esti nascut intr-o zi de 21, cartea Tarotului care te reprezinta este Lumea, simbolizand implinirea viselor. Este o carte deosebita, care-ti poate indeplini toate visele, cu conditia sa eviti autocompatimirea, izolarea, pesimismul.
22. Daca esti nascut intr-o zi de 22, cartea Tarotului care te reprezinta este Matul (Nebunul), simbolizand aventura, impulsivitatea, favorabila calatoriilor de orice fel.
Pentru a reusi in viata, fii mai constant, gandeste mai mult inainte de a actiona, lasa mandra si orgoliul in urma ta.
Sursa:astromagie.com "
Doresc sanatate la cireseii bolnaviori: Alexandra si Razvanel!!
De asemenea "la multi ani!"pt sarbatoritele noastre ELA si DOROTI!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Angelica, pe Razvanel, copii sunt minunati cum reusesc ei sa treaca peste probleme
, va dorim multa-multa sanatate si noroc (asta nu strica in nici o imprejurare
).
PS: Sa stii ca si eu am avut splina chistica - am facut mereu fata cu greu la chestiile de rezistenta fizica si nu pricepeam de ce, ma durea la splina foarte des - la "fugarelile/zbenguielile" copilariei ma bazam mereu pe viteza ca stiam ca nu rezist.
Am ajuns sa-mi fie scoasa pe neasteptate si de cand n-o mai am ma simt ff bine, mai tarziu (la batranete) sper sa nu vina reversul medaliei.
Oana 17+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Irinel spune:
Angelica draga mea, ce bine sa te vedem cu optimismul tau caracteristic. Ma bucur ca Razvan se simte bine si imi pare rau ca tot nu stiti ceva clar si ca inca nu e totul bine. MA rog pentru el, si mi-am tot zis sa va scriu dar tot n-am facut-o. Va pup cu drag si sper sa nu mai aveti probleme. Dumnezeu e mare.
Fetelor am trimis una din carticele pe adresa de email. As vrea sa stiu daca e totul bine, daca merge si puteti sa o vedeti. Mi s-a parut ca nu a incarcat-o pana la capat, dar vad ca de trimis a trimis emailul si nu am avut eroare, asa ca sper sa fie totul bine. Daca e totul in regula cu asta, o sa va trimit si pe cealalta si mai am vreo 2 parca.
Adi la multi ani Elei, cu intarziere, am uitat cand am scris data trecuta. Sa iti traiasca sotioara draga, sa va bucurati de minunea voastra si, de ce nu, poate de inca una curand.:-)
Cami, tu simti in vreun fel ca e jos inserata? Apropos de dimensiuni, musculatura uterului e slabita de la prima sarcina, de-aia se vede burtica mai repede si mai bine. Si la mine a fost la fel. LA prima sarcina ma rugam sa se vada o data sa vada oamenii ca-s gravida, la a doua nu a mai contat asa mult sa se vada repede, da s-a vazut oricum :-))
Pupici la toate
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
CamiM spune:
Salutare ciresime!! O saptamana suuper!!
Ramona bine ati revenit .. ce fain ca ati mers in Romania.. vreau si eu dar din pacate acum cu venirea lui bebe2 se amana iar ..
dar si cand vin... imi fac de cap!!
Interesant articolul cu zilele de nastere
Irinel multumim mult pentru carte , am deschis eu mesajul si am descarcat cartea si merge. Nu am apucat sa ma uit prea mult pe ea dar pare foarte interesanta.
Sincer placenta nu o simt jos - e adevarat ca atunci cand obosesc simt presiune foarte puternica in jos dar nu stiu daca e placenta sau pur si simplu am obosit eu.
Si exact cum spui tu de data asta se vede mai bine burtica.. si nu par doar grasana..
Cami 23+
&
Sofia - 8 mai 2006
![](images/user_man.png)
adib spune:
Buna dimineata.
Multumim pentru urari si le returnam.
Alex, insanatosire grabnica. numai gindul la brandula creeaza furnicaturi pe coloana, dar temperatura ...!!!
Razvanel, insanatosire grabnica si tie si ginduri bune.
Doroti, 30.05.
Numai bine va dorim tuturor.