Cirese de Mai-Iunie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

LA MULTI ANI va doresc si un 2008 cat mai bun, cel putin ca 2007.

doroti sa ne traiesti copacule!!!

azi am aniversat-o si pe bunica care a facut 82 de ani. a fost ff bucuroasa ca ne-am dus sa o vizitam, si cel mai mult a bucurat-o prezenta lui alex. e primul si singurul stranepot de la cei 10 nepoti care ii are.

concediul la munte a fost SUPERB. parca am inceput de la 0...de cand eram tineri porumbei.... a fost bine fara alex. dupa cum spuneam l=am lasat acasa la cluj cu socrii care s-au descurcat de nota 10...poate doar ca acum e un pic prea rasfatat.....il sunam destul de des si erau momente cand era prea preocupat sa se joace si nu vroia sa vb cu noi la tel....cand ne=am intors i-am luat o carte animale si are ceva pe ea de si canta animalele....si un tractor. am intrat in casa...si ma asteptam sa se repeada la noi, sa ne pupe....sa pare ca i-a fost dor de noi.....mda, nici poveste....ne-a vazut si s-a repezit la punga sa vada ce i-am adus.....apoi s-a dus sa se joace cu socru si noi am ramas cu buza umflata in fata usii asteptand un copil dragastos.....a doua zi a inceput sa-si manifeste iubirea....ne=a stans in brate pe fiecare si ne-a zic "BEC"(TE IUBESC)eram in al noua=lea cer amandoi. fiind prima data cand stam fara el atatea zile eu zic ca s-a comportat exemplar asta si datorita bunicilor.ma bucura gandul ca putem repeta experiata fara sa ma mai stresez, si chiar era nevoie dupa 20 deluni

lacri bai ce tare e alec....da sotul tau nu a reactionat nici cum???chiar asa dormea ca valiza-n gara?

de luna asta incep sa caut o gradinita unde il voi da pe alex, inca nu stiu de cand....dar cred ca e momentul sa incep cautarile, probabil si o bona voi avea nevoie....

va doresc o saptamana frumoasa pe toata lumea

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Am vorbit ieri cu Doroti si va multumeste pentru urari

Ea inca e in mini-concediu - azi sarbatoreste Craciunul - revine pe 9 ianuarie.

va doresc o saptamana grozava !

Oana 16+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Lyly foarte frumos
Eu i-am cumparat olita dar doar o pune sa cante din cand in cand, sau pune jucarii in ea. I-am luat si capac ptr toaleta dar nici aici nu vrea sa stea... asa ca suntem departe

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Doroti, La multi ani cu intarziere! Iti urez sa ai parte de tot ce e mai bun!

lacramioara, super, super tare faza cu alec! Nu stiu cand om reusi si noi sa fecm la olita, nu da nici un semn de docilitate in sensul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

La Multi Ani Doroti !!! sa ai parte numai de bucurii din partea tuturor !!!

Lyly super tare Alec !
Pe olita lui Alex al meu se pusese praful ( desi sta in baie... , dar nefolosind-o s-a prafuit ). Saptamana trecuta a adus-o in sufragerie si ...a lins-o inauntru, acolo unde ar trebui sa fie kk...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buey, ieri si azi a facut Alec la olitza,pus de tatsu...

Simona, sotul s-a trezit, insa se prefacea ca doarme,ca sa vada ce-i mai trece crampului prin cap sa-i faca...altminteri, cine crei ca mi-a povestit? Ca doar nu Alec
Btw, sa-ti traiasca bunica!

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Si "La multi ani" tuturor celor care-si serbeaza ziua onomastica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salutare ciresime!! si noi prin livada.

Lacra ce dragut e Razacila...m-a distrat teribil povestea cu olita..

Sofia spune ca vrea la olita de cele mai multe ori dar in general numai pentru numarul 2.. chestiile lichide se fac cu incredere in pampers.. Avem insa o problema nu vrea sa mearga la olita decat cu mami si pace.

Arleena ce bine ca totul a fost ok in lipsa voastra; acum ai curaj si stii ca il poti lasa linistita cu bunicii la nevoie. Te admir ca eu si cand e sa o las pe Sofia cu tata-sau am emotii..e drept ca nici nu suntem obisnuiti deloc daca suntem singurei pe aici am tot fost impreuna..mance mama pe ea de lipicioasa.

Cami 22+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Salutare.
Am inceput munca de ieri.Am de recuperat intens.Andrei e bine, tanti care sta cu el e ok (pana acum).Se joaca f mult cu el, il scoate afara zilnic.Andrei s-a obisnuit cu ea, mananca bine cu ea (el nici nu era mofturos la mancare).Urmeaza sa ma destresez eu...ceea ce cred ca va mai dura ceva...Inca dau 10 telefoane pe zi acasa.
In rest.....sa vedem ce va mai urma.
Va pupam si mai revin mai mult seara ca de la lucru nu prea am vreme o perioada pana ajung si eu cu informatia in zilele noastre.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Buna seara,

camelia.t, succes la servici!
CamiM, fetitele au mult mai mult bun simt decat baieteii, este firesc sa se ceara macar de kk Alec nu vrea sa se mai ceara, si pace...iar astazi m-a disperat cu pasiunea pe care a capatat-o brusc pentru prize si stechere...bine, ca avem aparatori puse de mult...
Acum ne intrebam cand o sa ne intelegem si noi cu el, deocamdata face numai ce vrea, vorbeste numai pe limba lui(si are o limbarnitaaa) si e surd la toate intrebarile si recomandarile noastre.
M-am hotarat sa-l dau la gradi de la 2 ani, incep sa vizitez gradinite...

Mergi la inceput