Aveti o ureche fina ? (editia 2-3-4-5)
Raspunsuri - Pagina 6
arinna spune:
Iti apare instantaneu un patrat cu un trifoi cu ochi in coltul stanga sus si intr-un spatiu special sa scrii raspunsul, dar sa te grabesti ca risti sa zica ca n-ai scris nimic si ca ai pierdut sansa.
tessie spune:
Am fost selectata si eu in sfarsit,doar ca dupa ce am dat raspunsul mi s-a aprins beculetul,cam banuiesc ce ar putea fi.Ma mai gaseste trifoiul oare?
monica-elizabet spune:
tessie, uite Aici ultimul raspuns este al tau
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
tessie spune:
Stiu ca mi-a aparut raspunsul.Am vrut sa spun ca mi-a venit alta idee despre ce ar putea fi .
ElenaGiulia spune:
Vai da nu imi cade si mie trifoiul asta sa-l vad si eu ,stau zi si noapte pe DC si nimic, nu ma mai joc imi iau jucariile si plec,srrsrsrs glumesc,bafta tuturor!!!
ramyteo spune:
Mai m-am speriat cand am vazut ttrifoil hm da chiar nu ghiceste nimeni? Ne tine asa pana de 1 aprilie si ne spune ca sunt castigatori
mona&teo
NASTEREA TEODOREI IN ZI DE SARBATOARE
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Mai m-am speriat cand am vazut ttrifoil hm da chiar nu ghiceste nimeni? Ne tine asa pana de 1 aprilie si ne spune ca sunt castigatori
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
Rabdare, la concursul trecut raspunsul cu nr. 266 a fost cel corect si-a fost dat dupa o luna http://forum.desprecopii.com/forum/raspunsuriconcurs.asp. Acum s-a ajuns de-abia la 179 si n-au trecut decat 2 saptamani si un pic.
Si eu vreau sa ghiceasca odata cineva, vreau sa stiu ce este!!
ramyteo spune:
Da cam asa ceva rabdare dar pana la o limita
Mai bine haideti la party e ziua surorii mele si ne gasiti la party Cristina si ceilalti care vor.
VA pupam
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI
ramyteo spune:
Mersi Cristina!
Hai la o bere
mona&teo
PERLUTELE TEODOREI
DICTIONARUL COPILARIEI