***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***
Raspunsuri - Pagina 12
Motannel spune:
Multumim mult celor care ne-au felicitat!!!
Andrada, un special si multumesc din suflet ca ai transmis mesajul meu! Am un "trojan virus" care imi bloca rau de tot calculatorul, insa vad ca s-a linistit! Acum am reusit sa va citesc ... asa ca ... va urez si eu ...
Magia Craciunului sa va gaseasca pe toate fericite si sa va indeplineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
LA MULTI ANI, SARBATORITILOR ZILEI de 24!!!
Andrei de Vali5
David Andrei de Ella
Aurora Demetra de Bebeta
Motannel spune:
LA MULTI ANI, SARBATORITILOR ZILEI de 25!!!
Oliver de Alegrutza
Rafael Albert de Ali24
Nicolae Spiridon de Ciuffy
Stefan de IrinutzaS
Motannel spune:
Am trimis un mesaj si pe mailul comun!
doxinu spune:
Ceaciun fericit alaturi de cei dragi,sa va aduca mosul tot ce va doriti!
OANA fi tare DUMNEZEU NU UITA PE NIMENI ai sa vezi ca totul va fi bine pentru SOSO.Esti cea mai puternica mamica de capsunica de la noi de pe plantatie,nu poti ceda,nu ai voie.noi suntem alaturi de sufletul tau iar SONIA este prezenta in rugaciunile moastre.Sunt sigura ca ziua de azi va aduce o minune si pentru tine.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Pepsi spune:
oana, mult curaj fata draga, sigur vei reusi, ma rog ptr voi, ii dau un sut in fund lui mos sa ajunga cu sacul cu multa sanatate la voi cit mai repede!pup inimioara frumoasa
am pregatit o felicitare sa v=o pun dar acuma nu mai simt entuziasmul, m-au intristat tare vestile!dar va urez la toate sa aveti cel mai minunat Craciun alaturi de bebei vostrii, primul si unul special, sa fiti sanatoase sa-i puteti creste iar Anul nou sa va aduca sanatate in primul rind, apoi multe bucurii si fericire!
andrada, tare frumos ai vorbit, am plins si am citit de 2 ori, de ce?pai Craciunul trecut si eu eram cu frica-n sin, ptr ca aveam in jur de 12 s cu david, si era virsta la care cu 2 luni inainte de david pierdusem o sarcina....merci draga mea ptr gindurile bune ptr david
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
yoyoyo spune:
FIE CA NASTEREA DOMNULUI ISUS HRISTOS SA ADUCA IN CASA VOASTRA PACE , LINISTE SUFLETEASCA SI MULTA BUCURIE.CRACIUN FERICIT
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)
poohy spune:
CRACIUN FERICIT mamici, tatici, capsunici, capsunele, bunici, bunicute, fratiori, surioare, unchi, matusi si toata lumea!!!!
Craciun fericit si fie ca noul an sa fie unul plin de bucurie, fericire, sanatate si noroc!
Kay, ,
Andrada, mi-au dat lacrimile
Mie nici nu imi vine sa cred ce norocoasa sunt sa imi petrec primul Craciun alaturi de gogoasa mea, rasfatica si rotunjica
Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mica0307 spune:
Sarbatori fericite tuturor
pepsi mercic.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze