***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Cred ca daca am reusi sa ne deschidem inimile cu adevarat macar o data intr-un an, am putea fi recunoscatori... pentru miracolul care se infaptuieste in fiecare an de CRACIUN!!! (Miniuta asa este... anul trecut, ce VREMURI!) Eu va invit pe toate sa ne intoarcem putin cu un an in urma si sa ne reamintim de emotiile de-atunci, daca misca, cum misca, cat misca, daca e colul inchis, trebuie sa stam sau nu in pat, avem voie sa ne miscam sau nu... ei bine au trecut toate acele emotii si uite-ne acum dupa UN AN(!!!) fiecare cu puiutii in brate savurand aceste sarbatori...

Eu anul trecut (desi... situatia de la eco nu era ROZ) am zis ca e cel mai frumos CRACIUN din viata mea (ca doar aveam si-un pui cu mine!), anul asta consider ca e UN CRACIUN SPECIAL! Nu va mai fi altul la fel! Este primul meu CRACIUN in calitate de MAMICA, este primul CRACIUN al primului meu copil... este intr-adevar SPECIAL!!! (Nu neg ca la urmatorul copil, primul CRACIUN va fi tot unul special ) Asa ca ma BUCUR ca am un copil SANATOS (asta e cel mai important!) si NU pot decat sa-i MULTUMESC lui D-zeu pt. asta si sa ma rog in aceste momente si pt. alti puiuti... Asadar fie ca MINUNEA NASTERII DOMNULUI sa se pogoare asupra tuturor copilasilor si Mosu' sa aduca daruri speciale anul asta mai ales pentru:

SONIOARA de KAY, o INIMIOARA sanatoasa!!!

DAVIDUTZ de PEPSI, sa il OCOLEASCA alergiile!!!

DAPHNE de CHRIS27, sa poata creste mare si sanatoasa si sa ii priasca LAPTICUL!

MANU de POOHY, sa scape de alergie si bubite... ca sa nu-si mai sperie mamica!

DAVID sau ROBERT de DIDIALEX, parca era bolnavior... asa ca MULTA sanatate sa aduca MOSU' si-n GERMANIA... Si-un pupic de la noi!

LEON de NICOLL sa creasca mare si voinic si sa fie un adevarat deschizator de DRUMURI mereu!

La ceilalti CAPSUNEI si CAPSUNELE le urez UN CRACIUN FERICIT si fie ca Mosu' sa le aduca multa armonie si voie buna in familiile lor!!!

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am primit urmatorul mesaj de la Motannel:

"...Te rog pe tine sa le transmiti fetelor de pe forum cele mai frumoase ganduri cu ocazia Craciunului! Am calculatorul cu probleme, probabil un virus, si nu reusesc deloc sa deschid DC."

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

CRACIUN FERICIT si din partea noastra.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Doxinu, eu am trecut la lactoza (milchzucker de la humana), ca nu mai merge. N-a prea vrut sa manance dovleac, care o mai desfunda un pic, asa ca n-am avut incotro, fiindca a plans tare ieri si s-a chinuit sa scoata niste gloante, am trecut la supozitor si lactoza. Azi pare sa fie mai bine, doarme ca-n vremurile bune, 3 ore dimineata si 2 seara.

Am facut si noi bradul ieri seara, iar azi ne-a lasat mosu o gramada de jucarii, de masinute, telefoane de jucarie si aripi de zana (desi merita mai curand o matura de vrajitoare, nr 1). Nr 2 se uita fericita la noi si se juca cu niste beteala.

Am "realizat" niste salate, niste sarmale si, miracol, niste piftii de curcan (nici mie nu-mi vine sa cred), asa ca stam linistiti.

Anul trecut nu eram cu voi, la odisee, insa si noi aveam emotii, griji, o sa fie bine, cum o sa fie? Va dati seama ca la anu' o sa fie si mai frumos, c-o sa mearga in picioare?

Va pupam si noi, va dorim sarbatori fericite, ferite de griji si suparari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI SI UN AN NOU FERICIT!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mesaj de la kay:Suntem in spital din cauza racelii...AM fost la ATI dar e ok si ne-a transferat la sectie normala. Nu stiu ce o sa facem dar eu sunt distrusa psihic....o sa o sun mai tarziu sa vad ce zice.
Nici nu stiu ce sa mai zic....

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Vroiam sa scriu un mesaj in care sa va urez tuturor sarbatori fericite si...as fi vrut sa va scriu un mesaj optimist...Dar ultimile vesti ma intristeaza peste masura!Of,Oana...de asta nu-mi raspundeai la mesajele de pe P.M!...Numai bine si sanatate multa tuturor!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA!!!!!!!
SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI!!

poze cu Patrick si noi
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Craciun Fericit tuturor!

Multa sanatate Soniei si celorlalti capsunei bolnaviori!

Poate ne aduce si noua Mos Craciun o noapte mai listita, ca la noi se duc inca lupte grele.

Laurdi

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Un Craciun Fericit alaturi de puiutii vostri si de toata familia!

Andrada frumoase vorbe ne-ai impartasit! Si le retraiesc citinde-le!
Chiar daca nu am mai intrat pe aici, nu inseamna ca nu ma gandesc la voi! Imi pare rau ca nu imi gasesc timpul necesar sa va citesc pe toate!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput