* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)
Raspunsuri - Pagina 20
alorea16 spune:
Mihaser cum de s-a imbolnavit tizul?Faza cu antibioticul nu-mi place nici mie.Dar ce a patit de i-a dat antibiotic? A facut febra mare? Va pup dulce sanatate multa si sa auzim numai de bine! Bebe din burtica misca? Am si eu o prietena care are tot 20 de saptamani si cateva zile dar nu-l pres simte.
Laurici ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa si ca sunteti bine.Sa stii ca si mie mi-a fost frica sa-l spal pe bebe la inceput dar cu putin ajutor si rabdare am reusitSanatate multa tie si puiutei
ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
micaalsa spune:
Catrinel, i-am scris Ramonei daca e ok sa pun cateva poze cu Harris aici pe forum, asa e frumos ... sa nu le pun de capul meu. Cum primesc un raspuns de la ea vi-l si arat ... oricum, sunteti voi aproape de el dar tot noi am pus ochii pe el
Pupici lui Oana faraoana
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
mihaser spune:
Salut!
Cosmina si Carmen! Va rog sa ma scuzati pentru intarzierea urarilor! Multa sanatate va doresc si o viata cat mai frumoasa!
Fetele noi suntem mai bine azi, dupa ce ieri si duminica a vomat cam tot ce i-am dat medicament si nici nu a papat...Sincer avea febra aproape 39, fara antibiotic nu cred ca faceam fata. Nici mie nu-mi place sa-i dau antibiotic, insa nu aveam ce face. Acum i-am redus doza de antibiotic si e ok. Azi a inceput si sa manance si vad ca nu a mai vomat. Cred ca a luat raceala de la un prieten de-al lui mai mare care merge la gradi. S-au jucat impreuna saptamana asta si duminica au inceput crizele...Zacea, nu manca, ardea...Cred ca stiti si voi prea bine cum e.
Va multumesc mult de tot pentru mesaje...Si eu mai am un pic pana la examene si pana joi trebuie sa predau un capitol din lucrare...abia acum ma apuc. Abia astept sa termin cu scoala!
Azi ne-a zgariat unul cu un tir masina...Nu l-a vazut pe al meu si a intrat pe banda lui...Bine ca nu a patit nimic. Acum asteptam sa o repare asigurarile.
Biuta ce bine imi pare ca ai scris...Sa stii ca si al meu e mutulica.
Catrinutza sa stapaniti sanatosi sistemul cel nou! Mai scrieti si voi cum merge cu gradi...
Va pup ca trebuie sa ma apuc de lucru! Luna asta incep ghioaceii sa faca 2 anisori...sa o puneti pe Ana Maria pe lista sarbatoritelor!
Laura m-a bine dispus mesajul tau...Doamne abia astept sa am si eu gaza mea! Ce norocoasa e si Cosmina ca o sa aiba fetita luna asta! Abia astept vestea!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
mihaser spune:
Aloreabebe misca bine...l-a simtit si sotul...si mai am si contractii, chestie care ma cam sperie...deja am o burta mare...cred ca o sa fie mai greu mai tarziu...Sper sa fac fata!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
ANDREEA GEORGIANA spune:
Scriu pe fuga...fugilor(evident,altfel nu se poate!).Ne-am intors de la munte inca de saptamana trecuta,mai devremne cu doua zile fata de cum ne programasem,din cauza faptului ca Thea tusea rau,bunicii o innebuneau si prezenta noastra se impunea urgent.Asadar a facut o viroza puternica manifestata doar prin tuse(identica cu cea pe care am avut-o eu,deci iata vinovatul!).Am tot incercat siropele si alte leacuri dar,inevitabilul s-a produs si am ajuns si noi sa "gustam" antibiotice.I-am dat Keflex(destul de light,dupa cum am aflat) si,dupa nopti intregi de tuse puternica ne-am facut bine.Partea proasta este ca n-am avut voie sa iesim afara,pofta de mancare ne-a cam pierit(ei,ca eu as manca incontinuu,din mare,mare nefericire!).Astazi am scos-o putin(adica acum este afara cu Maia),desi ar fi trebuit sa mai astept pana maine.Sper sa nu fi gresit...
In rest,nici ea nu mananca fructe DELOC,nici macar banana.Ii fac suc de gutuie cu mar,morcov,kiwi si mai sper ca-si ia de acolo cele necesare.Sucul de portocale il bea in general iar compotul de gugui+mar il devoreaza.Mai rau este ca nu agreaza fructele ca atare.Daca ii dau pure de fructe imi spune ca "bebe papa ata!".No comment.Progrese face intr-un ritm alert,stie care este stanga si care-i dreapta,invatam acum culorile si,ceea ce este cel mai amuzant,ii recunoaste la TV pe...Bus si Basecu!Habar n-am de unde pana unde.Ii place sa construiasca case,sa se joace cu masinile si sa se catere,adica are indeletniciri "pur feminine".Ma dispera cu laptele(Delia,Cameliada,Catrinel,noi suntem la polul opus).Din nefericire am redevenit bebelusi,in sensul ca se trezeste noaptea urland "apte!!!".
La capitolul papa stam destul de prost cand vine vorba de gustari.Inafara de crenwursti(aflati si ei acum intr-o oarecare...dizgratie),nu prea vrea mare lucru.Ii mai fac soldatei si mananca doar painea,sau paine cu unt si miere.In schimb este fana declarata a ciorbitelor(in special cea de sfecla rosie ii place) si a tocanitei de cartofi.Carnea este favorita ei.Nici ea nu papa legume crude nici cu slujbe(si aici seama cu tati,din nefericire!).
Am descoperit ceaiul de cimbrisor(pt. tuse) si am aflat astfel ca este indicat si impotriva ( a se citi starpirea!) viermisorilor intestinali.Iaurtelul ii place in continuare si,din fericire,papa cu placere omleta cu branzica(incorporata).Oul fiert sau prajit este cah rau!In concluzie,dimineata papam lapte cu cereale si...cavit,la pranz ciorbita+hfelul doi+iaurtel si in rest,D-zeu cu mila.
Sper sa apuc sa pun si poze si sa mai scriu una,alta,imediat ce adoarme.Ca dupa plimbare sper sa si adoarma!!!
Laurici,vrem si poze cu tiza!!!
Revin!Pup!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
aalina2003 spune:
Mihaser,cred ca mai bine pentru...echlibrul familei..sa fie doua fete si doi baieti,nu?Sanatate tutror,mari si mici,ai grija sa nu iei si tu raceala de la Cristian,mai ales daca o fi vreo viroza!!
Si eu m-am gandit ca deja ghiceii incep sa faca 2 ani luna asta..Bine ca sotul tau e OK,masina se repara ea...cumva si candva!
Tcelen,ce mai faceti?
alinaalex,zici ca Marc,ghicelul din cartile despre copii,cerelapte noaptea? Poate e intr-o perioada de crestere accelerata,cine stie..oricum,o sa-si reia curand bunele obiceiuri de somn,sper pentru tine...
Poli,voi ce mai faceti?
Tili,dar voi nu mai spuneti nimic?
Laura,bine ai veenit acasa!...si eu,ca toate mamicile de ghiocei (si nu numai!)am avut fricile mele legate de baita,de somn,de voma dupa masa..de sterilizare...si muulte altele..unele au trecut,altele doar s-au preschimbat,ca sa zic asa..se pare ca e parte a meserei de mamica!!
Cameliada,daca doctorita spune ca e OK,inseamna ca asa e...doar nu voiai sa manance toata viata ca la carte?..tu ce treaba ai mai avea atunci?
Pupici pentru toata lumea!
alinaalex spune:
ne-am intors!
a fost fain la Arieseni, vreme buna, cu mult soare si zapada din belsug. Lui Marc i-a placut la nebunie, mai ales ca era impreuna cu Georgi (sunt de nedespartit), i-a placut la sanius, a stat calare pe saniuta si chicotea fericit, eu in schimb am o febra musculara ca abia ma tin pe picioare, de atata manevrat cu picioarele saniuta si carat pe partie saniuta cu Marc pe ea , ca tati s-a scos si a schiat. Pensiunea la care am stat a fost ok, noroc mare pe noi ca era plina de familii cu copii, deci Marc a avut cu cine se desfasura. Pacat ca am stat atat de putin, dar vom repeta aventura cat de curand. Am pus si poze incepand de aici
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
Laura_Ioana, vai ce ma bucur ca sunteti bine, acasa! cred ca esti in culmea fericirii! apropos de baitza, eu zilele trecute am facut prima baitza fetitei unei vecine, m-a rugat s-o ajut, mama ce emotii am mai avut! (mai ales ca nu era copilul meu) gagalicea imi incapea intr-o mana si parca nici nu-mi mai aduc aminte cum a fost cu un copil atat de mic... eu pe Marc l-am spalat singura abia la 2 luni, pana atunci ii facea baitza mama si sotul.
Mihaser, pupici lui Tzumpininu' bolnavior! multa sanatate va dorim!
imi pare rau pt. masinutza voastra, lasa, se repara ea! bine ca n-a fost mai rau!
Marc e mare fan "Cutiuta Muzicala" si cantecele de la Danonino, inca de la 8 luni le ascultam intr-o veselie! ("mami, ssst! asculta lala!!"
te somez: pune poze cu burtica!
Micaalsa, n-am mancat la Mama Uta , ca aveam restaurant la pensiune era mancare buna. Data viitoare. Poate veniti si voi sa ne intalnim acolo
Aha, deci Cosmina va avea fetitza! cool!
Andreea, asa si noi cu laptele! nu in fiecare noapte, dar totusi...la munte "sufla" "apte" si la pranz...in rest, stam bine, fructele sunt preferatele lui, mai ales para, marul si clementinele.
Ah, Marc il recunoaste pe Busu de la Meteo, in fiecare dimineatza mi-l arata: "mami, uite Busu" , o perioada n-a aparut la TV, ma distra ca Marc a observat si ma =tot intreba: "mami, unde-i Busu?"
Biuta, ce ma bucur ca ai scris! lasa, fiecare copil are ritmul lui, si Marc a fost mutulica pana nu demult, acuma nu-l mai poti opri, turuie non-stop!
pozele noastre
alinaalex spune:
Ciuf, ne deschizi capitol nou, pls.?
pozele noastre
micaalsa spune:
alinaalex, v-am vazut pozele de la Arieseni, mi-am amintit de nishte vremuri ... Cine stie, poate data viitoare ne nimerim pe acolo, cat mai e zapada. Nu ne-ar strica nici noua ... doar ca de cand o avem pe Iulia nu prea am iesit cu prietenii, pentru ca ei ba nu sunt casatoriti, ba n-au copii ... si automat e alt program pentru fiecare. Si nu prea are nici un farmec cand nu ai nishte preocupari comune.
Andreea, si noi ne tratam cu ceai de cimbrisor intotdeauna cand apare o tuse razleata. E suuuuper! Si cum ai zis si tu, scapam si de eventuali intrusi
Si cui i-am promis poze cu Harris, puteti gasi cateva in albumul meu si in albumul Ramonei
Cred ca va place ce ginere frumos am
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)