* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
cameliada spune:
salut fetelor,
iaca si noi dupa sarbatori
l-am djs pe Tudor la cresa pe 3 si 4, si cum din pacate salile nu erau bine incalzite dupa perioada de vacanta, ne-am ales cu un guturai usor, rezolvat cu homeopate si cu o saptamana de stat acasa.
De maine mergem din nou la "pipii"/copii, sper sa se fi reglat temperatura acolo.
Am citit ,Delia, ca Rudy nu mai vrea laptic....suntem in aceeasi oala de vreo luna, daca nu mai mult si am incercat aceleasi variante si combinatii....nu vrea si pace, desi mananca cu placere iaurtul si branza-doar daca e sarata.
si fiindca a venit vorba despre ce manaca copii nostri, sunt cumva ingrijorata ca de vreo doua luni nu mai mananca deloooooc fructe, cu exceptia banane de fiecare zi, dar nu vrea sa puna gurita pe mar, portocala, kiwi-cele cu vitC-si pe care le consuma cu placere in vara. Nu accepta nici sucurile proaspete, nici legumele proaspete-castraveti, ardei si rosii manca foarte bine in vara- si nici gatite, mancarea de mazare, fasole verde-nimiiic. Colac peste pupaza, ciorbitele le accepta foarte greu si ar manca non stop paine cu pateu, branza topita sau crenwursti sau...cicolata- adica ce este mai nesanatos.
Imi cere paine si biscuiti, mananca mili cu jeleu de fructe, ou ochi, cum spuneam pateu, crenwurti, branza topita, mamaliguta cu branza, iaurt cu banana si fortat ciorbita - si meniul este cam aceasi in fiecare zi, adica cu foarte putine variatii in conditiile in care avem 4 mese pe zi.
Ii dau Visol si fier sa ne completam "dieta" - chiar nu stiu cum sa-l determin sa manance fructe si legume, branza proaspata sau carnita din mancare. Imi fac griji despre cum mananca, doctorita zice ca e normal sa aiba perioade cu preferinte pentru anumite gusturi.
In rest, e vioi, cam plictisit de atata stat acasa, dar alearga toata ziua prin casa, se joaca si singurel destul de mult,ii plac carticelele cu versuri , mai nou ii plac pistoalele
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Irina71 spune:
A scris Laura la zuzeeee !!!
Uite aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114276&whichpage=2
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Irina esti o draguta ca te-ai interesat de mine!
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si la rau, dar mai ales acum la bine! In sfarsit am gazutza acasa, o pot pupa si dragali cat vreau si tot nu-mi vine a crede ca-i a mea! Nu ma satur sa ma uit la ea si mi-e frica sa nu ii fac ceva rau, sa nu cumva sa nu ma descurc (urmeaza sa-i fac baita zilele astea si-s terorizata).
Sper sa ma descurc! Va pup ca ma cheama sotzul sa-mi schimbe pansamentul (vreau sa va spun ca mi-am revenit extraordinar de repede...data trecuta la vremea asta eram in pat ca o leguma...psihicul unui om conteaza foaaaarte mult).
Cand mai am timp va mai scriu...acum am vazut ca m-ati trecut pe listuta cu Thea Maria si mi-au dat lacrimile! Multumesc pt tot, fetelor!
40+
AMR 1 zi
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
micaalsa spune:
Laura, ma bucur ca ai scris, ca ati ajuns acasa, ca sunteti bine. Am citit si dincolo de problemutele din spital dar bine ca au trecut si sunteti acasa.
Sa mai vii cu vesti si cu poze sa-ti vedem printesa cu ochi albastrii.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006)
mihaser spune:
Fetele Cristicu meu e bolnavior...face febra. Azi l-am dus la medic si ne-a dat antibiotic...Sunt asa deprimata cand e el bolnavior...
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Biuta spune:
Laura draga..
sa iti traiasca gazuta, si sa se face f bine..si f repede :D
Ai fost atenta cum manevreaza asistentele copii??? Parca is papusi care nu pot pati nimic, noi ii credem prea fragili..da..iti spun eu ca nu e chiar asa, mintenas ti se tine de picior si vrea in brate.
Cu cat ti-e mai frica..cu atat e mai greuc, ia-o ca pe o comoara, destul de solida, in brate..si totul e ok :)Prima baita e mai grea..mie imi aratau la un robinet cum sa il spal..si imi spuneau..si eu ma gandeam..ihiiii..la voi vi-i usor..da..io..care nu am mai facut asa ceva......toate trec..important e sa ii cumperi si din alea de fixat copilul in pat..is ca doua tubulete mici..legate intre ele cu material, intre care pui galusca...sa nu se miste.iti spun eu..esti mult mai linistita apoi..te inteleg f bine..ca eu ma trezeam toata noapte sa il verific.si ii puneam mana pe pieptuc sa simt ca e ok..
Lasa..multe is toate..si trece iute...bafta multa iti doresc..sanatate si mai multa..si la bubulica mica si scumpa..si la tine..(eu,la 9 zile dupa operatie..alergam cand plangea:)
Irinaaaaaa draga - ai un flacau tare frumos..:) puppppppppppppp
Miha..felicitari pt fetita sanatoasa..si..sanatate rapida la Cristienuc frumusel :)
Nu stiu de iti avea timp..da..tare fain ar fi sa stiu daca mai are care un muflici mic..ca al meu..nu prea vorbeste..si ma termina ideea ca e singurul...zice chiar cateva cuvinte esentiale..si pace buna..
Or fi de vina mucii :)) avem en gros si en detail....grosuti, subtirei de punem solutie..si..iaca asa o tinem din 2 ian incoace, vai de curucu' nost
Pup toata ceata de mamici si gumbotei!!!!!
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, CARMEN !
SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE INTREAGA TA FAMILIE !
Laura iubita nu-ti mai face griji ... va fi bine pana la urma.
Nu e nimeni care sa te ajute la prima baita? Mama ta, sau poate soacra ? La mine a stat mama pana a implinit bebe 2 luni ... si, desi mi-a "predat stafeta " in ultimele 2 saptamani, adica eu ma ocupam de copil, cu baita, cu toate, ea doar supraveghea, tot m-am panicat cand am ramas singura ! Deci, e normal sa-ti faci griji ... dar lasa ca trece ... cu multa grija si dragoste de mama ... toate se rezolva ...pup fetele
Miha ... dar cum de s-a imbolnavit puisorul ? Offff ...pup sa treaca repede !
Biuta ce baiat mare si frumos ai si tu ! Are niste oooochiii ....
Stai linistita ... va vorbi el pana la urma ... daca zice cateva cuvinte ... inseamna ca tot e bine ... eu am in familie o fetita care la 2 ani nu vorbea DELOC. Acuma are 6 ani si-i turuie gurita intruna ....
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Catrinel_17 spune:
MIHA, imi pare rau de Cristi…. Ofofof… las ca trece!! oare chiar trebuia antibiotic?
LAURA, vaaai, ce groaza mi.a fost la prima baie… cum zice si Biuta, cand am vazut-o pe moasa cum ii facea baita, ce usor si frumos, si nu plangea matza mea deloc, ma gandeam “oare cum naiba face??” si la prima baie fara moasa asa m-am panicat si am si plans, dezastru!!! Va fi bine! Ai sa vezi, panica de inceput e “normala” ca sa zic asa!
IRINA, multumesc frumos ca ai scris, imediat am intrat sa citesc!!
micaalsa spune:
Irina, cred ca tu ai intrebat de Cosmina. E bine, o asteapta pe bebelina ... pana la sfarsitul lunii ar trebui sa nasca. Harris e tot mai frumusel si mai cuminte, ce mai, o scumpete de baiat. Va anunt eu de indata ce aflu ceva.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006)
Catrinel_17 spune:
MICAALSA, vreau sa vad si eu poze cu Harris!!!! era un bebe asa de simpatic!! as vrea sa vad cum a crescut....