Ce va propuneti/doriti in 2008?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Sanatate la familia mea, ca asta e cea mai importanta.
Imi mai doresc fericire multa, intelegere ca si pana acum, imi doresc sa imi mearga afacerile cel putin ca pana acum, sa investesc cu succes, sa am cel putin doua vacante reusite si sa fie totul bine, in general.
Imi doresc iar sa imi vad mai des parintii si sora din Romania.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu imi doresc sa fim sanatosi toti, sa ne intelegem macar la fel de bine, daca nu mai mult, sa reusim sa ne terminam casuta si sa ne mutam in ea, sa mearga afacerea cel putin la fel de bine si sa avem multa multa putere si vointa sa trecem peste tot ce ne-o mai rezerva anul care va sa vina!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

eu imi doresc multa sanatate si sa fie la fl ca si anul asta. A fost un an plin de impliniri.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

In primul rand sanatate, 2007 a fost un an bun, cu multe realizari, cu multi bani si asa vreau sa fie si 2008, ca ceea ce am inceput in 2007 sa se materializeze in 2008, adica eu si sotul meu sa primim viza spre Canada si bineinteles ca vreau sa fac si un efort sa merg si la fratele meu la Londra pentru cateva zile, saptamani.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Imi doresc un nepotel sanatos.Si sanatate si noroc familiei noastre.Restul se fac,oricum sunt mai putin importante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Noi ne dorim sanatate si mai apoi ... o casa(vrem sa ridicam etajul la casa parintilor mei), un nou job dupa ce termin cei 2 ani de CIC, un/o finut(a) sanatos(a) si multa sanatate si fericire tuturor.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

liniste si pace

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Anina_n si Lucia Mirela... vine mosu la voi cu jordite ca ma ispitit... eu incerc sa citesc mai mult prin carti sa ma mai luminez si voi ma trimiteti la DC...

Sarbatori fericite

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Imi doresc in primul rand Sanatate,pt mine si familia mea,iar apoisa mi se implineasca dorintele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

In primul rand imi doresc sa fiu sanatoasa si eu si cei dragi mie. Restul vine pe parcurs.

Criss si Alex

Mergi la inceput