Ce va propuneti/doriti in 2008?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Imi doresc sanatate pentru toti cei dragi mie.
Mi-am propus sa slabesc 12 kile ca mor cand ma vad .
Ma intreb daca la anu intr-un mesaj daca am avut ce ne-am dorit si am reusit ce am incercat ce voi raspunde .

Va doresc tuturor tot ce va doriti si va tin pumnii sa reusiti tot ce va propuneti.

Copiii merita tot efortul nostru
Sonia, Crisa

Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by lilina

Bravo asi, ai planuri mari pt.anul care vine si eu iti doresc sa ti se indeplineasca toata dorintele

eu astept in 2008 sa vina masina (sper in primele zile din ianuarie), apoi imi doresc sa crestem afacerea pe care o avem
dar cel mai mult si cel mai mult imi doresc SANATATE pt.mine si familia mea si sa ne intelegem bine, mult mai bine
si poate avem timp si bani sa incepem constructia casei si sa schimbam a doua masina cu una mai shmechera (dar nu-i obligatori, astea ar fi bonus !!!)
cam atat

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Multumesc mult!
La fel iti doresc si tie!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Gandindu-ma acum ce sa scriu mi-am adus aminte de copilul ala care-l interpreta pe "anul nou" si facea urari de bine tovarasului Ceusescu...
Serios vorbind la anu' as vrea sa fim sanatosi, sa-mi schimb locul de munca (inainte sa intru in prenatal preluasem prea multe sarcini pe motiv ca "tu poti, deci la mai mare/multe responsabilitati"..zau de nu-mi doream sa fiu incapabila), sa merg cu familia intr-o excursie faina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Pai in primul rand sanatate, prosperitate si succes....asta asa in linii mari. Cu alte cuvinte poate imi vine mintea la cap si imi iau in serios tratamentul pt tiroida inainte sa dau coltul.... scap de toate datoriile care le am la ora actuala sa pot dormi si eu noaptea linistita siii....... devin consultantul anului in asigurari, si imi aduc firma in top 10 acolo unde ii e locul
Vise taica, vise! Da io asta vreau si asta voi face.
Va doresc SARBATORI FERICITE si un AN NOU plin de realizari, sanatate si multa fericire.

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Pentru anul 2008 imi doresc sanatate pentru toti cei dragi, mai ales pentru noi 3, apoi mai putina agitatie si mai mult timp pentru familie (si eu as vrea sa fiu "incapabila", in sensul frumos pomenit de Oliv75; oricum o sa deschid o discutie serioasa cu seful in acest sens), bebe 2 sau macar o parte din sarcina in anul 2008.Astea ar fi dorintele cele mai importante. Investitiile materiale nu le iau niciodata in calcul la capitolul "dorinte arzatoare". Astea sunt pe planul doi.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

dorinte:
- sa fim sanatosi cu toti, sa ne intelegem bine, si sa fie totul bine cu noi si cu restul oamenilor...
propuneri:
- sa citesc zilnic macar 10 pagini, sa nu mai stau asa mult la PC

Sarbatori Fericite!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela
propuneri:- sa citesc zilnic macar 10 pagini, Sarbatori Fericite! Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Pagini de pe forumul DC? Eh, io imi propun o noua viata plina de fericire, sanatate si liniste!
semnat de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nicole, exact la asta ma gandeam si eu, ca Lucia, pagini DC ?
Succes, fetelor, in tot ceea ce va propuneti !
Eu imi doresc sanatate, putere si curaj, sa le putem face pe toate 'cele ce ne asteapta in 2008 !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da Anina, ca bine zici, va doresc tuturor sa vi se indeplineasca tot ceea ce va propuneti!

semnat de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu imi doresc sa avem sanatate, intelegere si iubire. Anul 2008 ne va aduce un bebe, prin primavara. Si il asteptam cu drag cu totii!

Nicoleta 22 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput