Ce va propuneti/doriti in 2008?
Pentru mine 2008 va fi un an important.In primul rand imi doresc de la 2008 multa sanatate pentru mine si ai mei.
Speram din tot sufletul sa ne terminam casuta , sa reusim sa ne mutam in ea si sa mai vina un copilas.
Tot in 2008 , si dupa ce ne vom muta vor veni ai mei sa stea cu noi.Sper sa reusim sa ne adaptam impreuna, avand in vedere ca nu am stat niciodata impreuna am niste emotii legate de asta.
Voi ce va doriti sau va propuneti sa faceti in 2008?
Credeti ca va fi un an bun?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Raspunsuri
cristina22 spune:
SANATATE la toti, ca restul se rezolva!
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)
Arina21 spune:
Sanatate in primul rand! Sa am parte de tot atat de multa fericire ca si pana acum si bineinteles, sa reusesc la FIV-ul pe care il voi face in ianuarie.
Va doresc tuturor sa aveti un Craciun de vis si un An Nou plin de fericire alaturi de cei pe care ii iubiti.
S-auzim de bine,
Arina
rall spune:
Oarecum inspirata de Darael, as spune ca in 2008 vreau sa fiu fericita .
Ah, si fara cutremure majore daca se poate
lilina spune:
Bravo asi, ai planuri mari pt.anul care vine si eu iti doresc sa ti se indeplineasca toata dorintele
eu astept in 2008 sa vina masina (sper in primele zile din ianuarie), apoi imi doresc sa crestem afacerea pe care o avem
dar cel mai mult si cel mai mult imi doresc SANATATE pt.mine si familia mea si sa ne intelegem bine, mult mai bine
si poate avem timp si bani sa incepem constructia casei si sa schimbam a doua masina cu una mai shmechera (dar nu-i obligatori, astea ar fi bonus !!!)
cam atat
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
_giulianna_ spune:
Un sanatos si o casutza!
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu
rolo spune:
Eu imi doresc sa reusim sa ne mobilam tot apartamentul. In rest sanatate la toata lumea.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
ancasoare spune:
SANATATE! sa fim sanatosi bebe care o sa vina, noi, parintii, fratii, nepotii!
Si daca o sa vrea Doamne-Doamne o sa avem parte si de realizari ca si pana acum!
Bad Dobby!
34+ BB Stefan Cristian
AMR 8 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr
sirimie spune:
Timp, imi doresc sa am mai mult timp ca acum.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
michela09 spune:
Imi doresc ca anul viitor sa reusesc sa am casa mea, sa ma vad mai des cu parintii, fratii, prietenii, sa am mai mult timp pentru mine... etc., imi doresc multe, dar cel mai important: sanatate si multa intelegere si iubire pentru mica mea familie: Andreea - fetita mea, sotul si eu!
Va doresc sa fiti inconjurati de multi prieteni adevarati si sa aveti parte de multa dragoste!
Mihaela