Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
isabeluta spune:
Am o rugaminte! Am descoperit azi dimineata o zona cu cojite in caputul lui bebe...stiu ca s-a discutat odata despre asta, dar eu nu am notat atunci...cu ce cremuta sa-i dau? Ma ajutati?
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Sabina spune:
http://www.crestinortodox.ro/colinde_audio.html
va recomand in materie de coruri: corul Madrigal, cprul symbol de copii(am cantat 7 ani acolo) si corul Accustic
io nu vin la intalneala.
M-a rugat sotul frumos sa nu-l duc pe bebe.....na, acuma daca m-a rugat, asta e. daca ma lua cu "iti interzic" etc, n-ar fi avut nicio sansa.
deci pana la urma tonul face muzica:)))
las ca i-o inotrc eu cu vreo rugaminte
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
alina.clau spune:
Isabeluta poti sa-i dai cu ulei de masaj si sa i le iei apoi cu un pieptanas cu dintii desi,dar nu f.ascutiti(din acela pt bbei).Eu asa am facut si am curatat-o bine.
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Pinacolada spune:
Bernix-mai putem apela la tine pt calendare? sau e prea tarziu?
pt cojitele din cap e o crema...si facuta la farmacie dar e si un sampon special de la mustela!
daca vrei reteta spune-mi si ti-o scriu!
myral spune:
Isabeluta, fetele tin minte ca mai dadeau cu ulei de masline, se lasa putin sa se inmoaie cojitele si apoi se curata cu pieptanul apoi baita binenteles.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
magdaz spune:
Aniast, cred ca trebuie sa mai ai nitica rabdare cu iesitul afara.
Chestiile astea isi instaleaza pe deplin efectul in decurs de citeva zile. si trebuie sa elimini tot ce l-ar putea constipa: ceaiuri care contin menta, siropuri cu menta gen bonisan, etc.
Mai poti incerce cu michzucker de la humana sa-l pui in ceai. E lactoza si nu-i face nimic rau.
betty78 spune:
Stie cineva, daca a ramas intalnirea la 12:30 la Thalia? Eu nu am cu cine sa il iau pe bebe si nu stiu ce sa fac...cu toate ca stau in zona
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
magdaz spune:
La 12,30 , dar nu la thalia.Tot pe acolo prin zona, la o chestie " La misto".Descriere e facuta de Annisia cu 1-2 pagini in urma.
Si bv spune:
Annisia, mi-a placut regia cu sotu'! hihihi, super tare!
Yannisucu e tare frumusel, asa cum ma asteptam, ca doar ce putea sa iasa din doi parinti frumosi? :)
Simina, si sotul meu este la fel de disperat cu virusii si virozele! de fapt, e disperat in general, ma distreaza cand il vad asa de grijuliu! pt orice stranut sau plans al fetei ma pune s-o sun pe doctorita. as innebuni-o pe saraca femeie daca m-as lua dupa el!
Am inceput si eu de azi sa iau Ca si Mg, poate rezolv ceva cu durerile astea. Multumesc pt raspunsuri! Ziceam eu ca nu iau ca sa slabesc, dar de vreme ce mananc toata ziua numai dulciuri... degeaba renunt la vitamine...
va doresc o zi minunata, gagici! si pofta mare la papanasi!
Poze