LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

azi pe fuga din nou... serbare la ianis la gradi, de mos :-)

dar nu pot sa nu intru sa spun

luchita !!!
denis!!!

felicitari mamicilor yagmur si asiza pt minunile voastre! sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

daca mai apuc deseara sa intru sa va citesc ce bine ar fi...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

intru pe fuga si spun si eu : LA MULTI ANI , clujenilor ! Sa va dea DD sanatate, bucurie si pace sufleteasca alaturi de cei dragi voua !

LA MULTI ANI , DENIS !
LA MULTI ANI , LUCA !

pupici cu drag
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pe scurt :

azi mergem din nou la alt dr .ieri m-am suparat ca m-am dus la vaccin si ii spun dr ca tuseste putin , se uita in gat si cica : traheita pultacee bla bla , ca o sa fie rau daca nu ii dau antib . pot spune ca ieri daca a tusit de 10 ori toata ziua iar azi dupa eurespal a mai tusit de 2 ori pana la ora asta . eu nu i-am dat augmentinul ci doar panadol si ptr tuse. incerc sa mai vad o parere ca ma innebuneste femeia aia cu antib . data trecuta mi-a dat fromilid ( care e f f puternic) iar copilului i-a trecut cu panadol, stodal si baie cu penten ....... mm ? voi ce ziceti ?
iara sunt eu cu capul in nori ?

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by eri_ka
In zilele f friguroase sau ploioase ce faceti cu copii? II duceti la vreu centru de joaca/ Sunt locuri speciale de joaca ptr ei? Stiti ceva? Eu nu o pot tine pe Ingriduta in casa,. Isi i-a ghetutele si se duce la usa. O scot zilnic, dar cand e vremea rea nu stam suficient de mult ptr ea.

tre sa fie taaaare scumpica cu ghetutele in mana langa usa....
Daca Dani e sanatos, si afara e frig tare, il bag in masina si mergem la centru comercial...la cumparaturi, Carrefur, etc...si impusc 2 epuri deodata...adica scot pruncu si fac cumparaturi.Il pun sus in carut d'ala pt prunci max 15 kile(in carrefour), de unde el admira pe toti in stanga si-n dreapta...ii place mult shoppingu...seamama cu mása.... Sau... mergem in vizita...de obicei la prieteni cu copii mici...acolo Dani nu se plictiseste deloc.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by danita

pe scurt :

azi mergem din nou la alt dr .ieri m-am suparat ca m-am dus la vaccin si ii spun dr ca tuseste putin , se uita in gat si cica : traheita pultacee bla bla , ca o sa fie rau daca nu ii dau antib . pot spune ca ieri daca a tusit de 10 ori toata ziua iar azi dupa eurespal a mai tusit de 2 ori pana la ora asta . eu nu i-am dat augmentinul ci doar panadol si ptr tuse. incerc sa mai vad o parere ca ma innebuneste femeia aia cu antib . data trecuta mi-a dat fromilid ( care e f f puternic) iar copilului i-a trecut cu panadol, stodal si baie cu penten ....... mm ? voi ce ziceti ?
iara sunt eu cu capul in nori ?

pai Dani behaie de rupe...si-n urgente mi-au spus ca or sa-i dea antibiotic doar daca se inrautateste situatia sau apare febra sau alte cele

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

quote:
Originally posted by a_deju

dupa ce am asteptat doua luni, am primit si mailul cu ne pare rau, dar nu mai e pe stoc, deci nici nu va mai fi livrata, guess cine mi-a batut la usa... curierul de la quelle, cu jucaria multifunctionala in dinti :))) asa ca acu' motanu' e ocupat sa invarta si sa butoneze pe-acolo, si eu am ragaz sa va scriu ca mai e urma de speranta, ca stiu ca fuseseram mai multe care-am primit respectivul mail :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

O aparea si la mine? Nu te-a sunat inainte? Cand ai comandat-o tu?

SONIA
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

comanda am dat-o pe 6 octombrie... :)) aaa, si da, evident m-a sunat inainte... ca era in fata blocului, si nu stia ce sa tasteze la interfon :))) bine ca aveam bani prin casa... sunt fenomenali astia de la quelle mai..si firma mai "suflet pereche" de curierat nici ca se putea sa-si gaseasca :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

erika, noi ne plimbam pe afara de 2 ori pe zi.. chiar si cand ploua ies cu ea in brate sub umbrela 20 min... altfel nu avem stare, si e turbo toata ziua, si nici nu doarme ... si ea face la fel ca si ingriduta ta, isi pune caciula pe cap si incearca sa se incalte, si apoi se duce la usa de la intare si bate in ea ... cand e fff urat si nu stam mult afara (noi de obicei stam cate 2 ore) mai mergem in mall sau pe la prieteni cu copii mici, intalnim si socializam copiii :)
de ex ieri am stat afara 4 ore in total desi au fost -3 grade
azi dim am stat doar o ora , sper sa stam mai mult dupa amiaza
Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

quote:

tre sa fie taaaare scumpica cu ghetutele in mana langa usa....
Daca Dani e sanatos, si afara e frig tare, il bag in masina si mergem la centru comercial...la cumparaturi, Carrefur, etc...si impusc 2 epuri deodata...adica scot pruncu si fac cumparaturi.Il pun sus in carut d'ala pt prunci max 15 kile(in carrefour), de unde el admira pe toti in stanga si-n dreapta...ii place mult shoppingu...seamama cu mása.... Sau... mergem in vizita...de obicei la prieteni cu copii mici...acolo Dani nu se plictiseste deloc.

Da, vad ca amndoua mergeti in vizite la alti copii, dar noi nu avem la cine
Cred ca o sa incerc sa mergem la mall, dar e cam limitat spatiul de joaca de la Vitan.
la shopping nu mai pot merge cu ea, ca nu sta in carut/carucior. Ea vrea sa exploreze, sa darame de pe rafturi.
Va multumesc si mai astept si alte sugestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am apucat sa vad ca a revenit aelita, welcome back! we missed you!

luly, nu stiu leacuri pt furuncul, sorry, sper sa treaca repede... poate iti mai raspund fetele. sanatate multa lui di si isa! f.frumos cu serbarile astea de pici, sunt grozavi!

laura, nu toti copiii dorm 14-15 ore/zi... in cazul fericit cand marc doarme toata noaptea asta se intampla de la 22 la 7, deci 9 ore. daca se si trezeste de 1-2 ori apelam la carucior si acum. ziua doarme dimineata 1 ora, 10-11 si dupa-amiaza 2 ore, 15-17. cam asa a fost si ianis, dupa 1an si ceva si-a scos somnul de dimineata dar tot max 9 ore dormea noaptea, si acum are acelasi program.
sper totusi ca dani sa scape de durerile de dinti, poate va dormi un pic mai bine. hai curaj, trece... ce bine ca e sanatos, totusi!

bebinuta, eu am baby-phone fisher-price, mi l-a trimis nasa lui marc din state, are 2 receptoare portabile, bate mai bine de 100m (deci potiesi in curte cand copiii dorm in casa), bateria tine mult, sunt f.multumita. pe net l-am gasit (afara) la 50usd. pe site-uri romanesti era 100usd

ruxandra, mai sti ceva de raluca si adina? sunt ok acum, dupa operatie? greul sper sa fii trecut... din partea noastra!
si tot pt tine, despre DA: pe picioare s-a estompat f.mult, opresc locoid-ul, ramanem doar cu mustela. DAR, s-a inasprit f.tare (si brusc, de ieri pana azi) toata fatza, are buburuze mici si fine, necolorate (adica nu se vad deloc de la distanta), dispuse pe marginea fetei (barba, spre urechi, tample) nu stiu de ce sau de la ce... iar obrajii sunt scortosi, pe ei nu se simt buburuze, doar parca naparleshte, asa e de aspru

sanatate tuturor bolnaviorilor, scuze dar chiar nu am apucat sa citesc pe indelete...

desiree, pana nu uit, drum bun si have fun! chiar sunteti curajosi. dar ai sa vezi, octavian iti va face o surpriza placuta si va fi ok. sa faceti popasuri dese.

ktrinel, in sfarsit a ajuns alin pe la banca, a virat banutzii in contul lui tati tau. multumim din suflet inca o data. se pare ca de craciun ajung si cizmulitele de la bucuresti la noi! le punem direct sub brad!

acs, imi pare tare rau de bunica ta. doamne-ajuta sa nu sufere...
si sa sti ca te admir foarte mult pt cum reusesti tu sa te imparti intre cariera si familie, sa fii alaturi de fiecare copil in parte. toata stima

eri_ka, stiu ca ai mai postat o data semnificatia numelui "marc" dar nu mi-am notat-o. daca ai avea timp zilele astea...

donia, nu am apucat sa va felicit pt mers! uite ca si marc s-a luat dupa cristinel si ieri a defilat de mai multe ori, cale de cativa m. desi primii pasi i-a facut la inceputul lui decembrie, abia ieri si-a dat cu adevarat drumul la mers

si inca ceva interesant, despre 'achizitiile' noastre:
la inceputul lui dec am fost plecati 2 zile, timp in care marc a stat cu mama. cu ea a facut de fapt primii pasi, si tot in alea 2 zile a zis pt prima data 'mama'. ei, nu mie :-) de multe, multe ori. nu va spun ce se umfla mama in pene de fericire :-)) draga de ea...
acum imi spune si mie, dar doar cand e suparat/obosit, si tata spune cu adresa lui tati si lui ianis :-))

si apropo de brad... eu vreau sa fac in casa, in hol, la etaj... ei bine, tocmai mi-a adus tatal meu unul asa mare ca e bun numai in curte e frumos de numa' da' are peste 2m! nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca ianis sau marc trag de el

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

dupa ce am asteptat doua luni, am primit si mailul cu ne pare rau, dar nu mai e pe stoc, deci nici nu va mai fi livrata, guess cine mi-a batut la usa... curierul de la quelle, cu jucaria multifunctionala in dinti :))) asa ca acu' motanu' e ocupat sa invarta si sa butoneze pe-acolo, si eu am ragaz sa va scriu ca mai e urma de speranta, ca stiu ca fuseseram mai multe care-am primit respectivul mail :)

O aparea si la mine? Nu te-a sunat inainte? Cand ai comandat-o tu?

comanda am dat-o pe 6 octombrie... :)) aaa, si da, evident m-a sunat inainte... ca era in fata blocului, si nu stia ce sa tasteze la interfon :))) bine ca aveam bani prin casa... sunt fenomenali astia de la quelle mai..si firma mai "suflet pereche" de curierat nici ca se putea sa-si gaseasca :)))

Aha, eu am comandat pe 11 oct, deci intr-o saptamana ar trebui sa-mi bata la usa. Fenomenali de-a dreptul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

eri_ka, stiu ca ai mai postat o data semnificatia numelui "marc" dar nu mi-am notat-o. daca ai avea timp zilele astea...

Marc- origini latine, se trage de la forma cuvantului warlike (razboinic).

Cam putin dar o sa ma mai documentez. Poate mai gasesc si altceva.Oricum, Marc e sigur un luptator. Ne-a demonstrat-o!

Mergi la inceput