***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (39)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Doxinu, de ce nu incepi cu pastarnca ... sigur nu constipa. Pe noi ne-a constipat morcovul, dar trecand pe pastarnca si combinatiile cu el, s-a reglat. Fructele, tot asa, ajuta sa aiba scaunul mai moale si sa nu se mai chinuie.
Acum de cand bea mai mult ceai - apa nu vrea - e si mai usor.

A mea fata mai bea un biberon noaptea - intre 1 si 3, 230 ml cam pe nerasuflate. Chiar de i-am dat in biberonul de seara cereale sau cereale normale, tot il cere si pe asta ... dar ea doarme de la 20.00-20.30 si ar fi si culmea sa stea pana dimineata fara papica. Cris a baut 2-3 biberoane pe noapte pana la 2 ani, deci se poate si mai rau .... :) Io mai stau pana in primavara pana incerc sa i-l scot si pe asta.

Azi i-am dat banana, de la Hipp. Nu-i plac fructele ... o pacalesc doar bagandu-le in cereale - altfel oricum n-au tampeniile alea nici un gust. Altfel se stramba ... doar para a acceptat-o, dar si mie mi-a iesit pe urechi. Pana acum nici o reactie nasoala.

Va pupic! Sanatate multa capsunicilor cu mucisori! Suntem si noi printre ei, dar ne descurcam! :)

Pupici si sarbatoritilor de azi: Matei, Toni-Victor, David, Matei-Constantin,Isabella, Ana, Bianca Maria! Sa cresteti mari si sanatosi!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Sarbatori fericite!!!

Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Matei de Moberi
Toni-Victor de Diana
Matei Constantin de Dicirstea
Isabella de Petit_ange
Ana de Carmen_So
Bianca Maria de A_da

carstea, la multi ani! Sa fii fericita si mereu iubita! Si sarbatorile sa-ti aduca in casa numai bucurie si liniste sufleteasca!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Acum am venit si noi de afara si, desi e soare, e un soare cu dinti.Eu am inghetat, iar piticul a dormit bine mersi in carut.Oricum, nu mai iesisem de 2 zile, asa ca ne-a prins bine.

Sa uram si noi un "la multe lunisoare" tuturor celor care se aniverseaza astazi! Si "la multi ani!" pt Carstea, sa fii fericita si implinita alaturi de cei dragi!

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ma apuc eu de facut capitol nou...

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eu vedeam forumurile, inainte sa intru, dar si dupa, ca niste filme seriale, cu personaje principale, secundare si episodice. Si stiti ca dupa citeva episoade un film serial, ca sa se mai reimprospateze subiectul, are din nou un punct culminant... Sper ca , pentru prietenia care s-a legat intre voi( eu sunt deocamdata un personaj episodic), sa fie doar un episod care sa relanseze serialul, nu unul care sa-l apropie de episodul final.
Va doresc sarbatori linistite cu capsuneii pentru prima data alaturi de voi(adica a doua oara, socotind ca erau in burtica anul trecut)
Va imbratisam

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

CAPITOL NOU

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

buna fetelor!eu nu stiu sa fac supa de legume pt pitic.gasesc undeva o reteta?multumesc,
magda mama lui tudor catalin(17.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

quote:
Originally posted by tudorcatalin

buna fetelor!eu nu stiu sa fac supa de legume pt pitic.gasesc undeva o reteta?multumesc,
magda mama lui tudor catalin(17.06.2007)

Poate o ajuta cineva cu o reteta de supa!

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Va urez tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

[url=http://www.glitter-graphics.com][/url]

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput