***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (39)***
Raspunsuri - Pagina 20
lavini spune:
Vali, cu Andreiul meu am facut urmatoarea observatie:la masa de seara manca 180 lapte +2 masuri cereale.Si a functionat bine, pana cand l-au apucat bazdacii si se trezea la 3 sau 4 sau 5...Si urla.Il mai pacaleam cu ceai, ne mai distram, dar mai devreme de 5.30 nu ii dadeam sa manance, ca io nu aprob mancatul noaptea(cand papa tzitzi, era o chestie, acu nu mai are scuza).De vreo 3 seri, i-am marit cantitatea si ii dau 210 lapte+ 2 mas cereale, si se trezeste la 7.Am zis ca in seara asta revin la cei 180, ca sa vad daca laptele era problema sau a fost o pura intamplare.Asa ca ma gandesc ca poate si la voi e aceeasi chestie, nu-i ajunge papaica de seara, sau pur si simplu e mai matinal el.Sper sa fie prima varianta, ca sa scapati de o grija...
Androix, felicitari pt casuta, stiu cat de greu e cu renovatul ca la noi a durat 2 luni(din fericire noi atunci nu aveam bb).O sa schimbati si mobila, o sa il aduceti si pe Filip acasa si totul o sa reintre in normal.Plus ca sarbatori in casa nou renovata...alta viata.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Vali5 spune:
chiqui, merci! Credeam ca numai al meu mai mananca noaptea.
lavini, merci de sfaturi! Nici mie nu-mi convine ca mananca noaptea si am incercat nu stiu cate variante. Mai mult de 200 ml nu mananca, i-am cu cereale, fara cereale, ultima masa la ora 22, ceai peste noapte de fiecare data cand se trezeste, dar pe la 4 nu mai e chip cu nimic. Doar cu lapte se potoleste si adoarme la loc.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

chiquitita spune:
lavini, la masura de cereale te referi la lingura sau masura ca de lapte praf? eu pun cu lingura si e una nu f mare
vali si eu i-am dat mai mult si a mancat si peste 4 ore iar cu ochii mari...mai nou se scoala non stop: dintii sau bazdaci...
Mami de Livia (08.06.2007)
lavini spune:
Chiqui, eu masor tot cu masura de lapte praf, asa mi se pare echitabil.Plus ca eu am piticii mei cum ca cerealele pufosesc, nu i-as da deloc, dar fac laptele de seara mai consistent si in felul asta evitam trezitul peste noapte.
Androix spune:
Haiditzi bey nu va mai contrati ![]()
Lillylove, m-ai facut sa rad tare, am cautat filmuletzul si l-am revazut. M-am amuzat.
Eu scriu mai rar ca mi-e greu sa tin pasul cu voi. Scrieti multe pagini si pana ma trezesc eu cu un raspuns deja nu mai e de actualitate. Plus de asta recunosc sincer ca ma simteam mai strans legata de fetele din clubul lui Filip. Pana acum cateva saptamani cand si acolo s-a trezit cineva sa strice atmosfera si sa faca vreo cateva fete foarte amuzante, sufletiste si active sa nu mai scrie deloc.
Asa ca acolo acum se scriu mesaje de cateva randuri si trec ore bune pana mai intra cineva. In schimb aici... ![]()
Asa ca am ajuns la concluzia ca forumul e bun. Poti lega prietenii adevarate, dezinteresate, poti afla lucruri interesante, iti pot veni idei incredibile citind ce au facut altii in situatii asemanatoare cu a ta, iti poate veni un ajutor de unde nu gandesti. Dar "subiectele-club" nu pot fi lipsite de actiune. Asta pentru ca suntem multe, suntem diferite, gandim diferit, avem experiente si convingeri diferite. Putem sa ne batem virtual sau putem sa ne luam asa cum suntem si sa ne bucuram de ce ne putem bucura din acest club. Si eu am vazut/citit multe idiotenii nu aici neaparat ci in general pe forum, m-am cracanat de ras sau m-am oripilat pana in varful urechilor. Forumul asta a avut efecte puternice asupra mea: la inceput eram patimasa, sfatoasa, credeam ca daca am citit pe forum stiu.
Incet incet viata ma invata ca nu e chiar asa.
Oricum mereu vor fi cateva subeicte care vor naste dispute vesnice: nastereea naturala vs cezariana, alaptarea, diversificarea, decalotarea.
Dar niciodata din cauza lor ca subiecte de discutie, ci din cauza felului in care participantii vor expune argumentele lor.
Georgia a servit primul biscuite din propria ei manutza, primul mancat ca atare
Am filmat-o dar nu cred ca voi reusi sa urc ditamai filmul pe vreun site ca are vreo 3 minute. Il descarc in pc si incerc sa-l kilaresc putin in aparat sa-l fac mai scurt.
Addinel, ma bucur ca ti-am fost de ajutor. La mine laptele se cam duce vazand cu okii. Undeva am gresit. Cred ca am inceput diversificarea prea in forta. Apoi a venit zugraveala peste mine si incet incet abia pot acoperi doua mese, dar numai una singura nu e completata cu bibe.
Intr-un fel e aiurea. Toate sfaturile despre alaptat ajuta, dar pe de alta parte pun o mare presiune psihologica asupra celor ce nu reusesc. Asta mi-a "semnalat-o" cineva mai demult, iar acum o pot simti si pe pielea mea. Pe mine acum ma chinuie "pisicul" ca nu mai am lapte. In loc sa vad incotro ar trebui s-o apuc si ce sa fac si in loc sa zic mersi ca am depasit si AMR-ul pe care l-am facut de la 1 luna si ar fi trebuit tinut pana la 6, ma torturez singura invinovatindu-ma de greselile mele. Offf, ma rog, o sa treaca si asta. Dar e mai dureros decat la FIlip ca atunci am zis de la inceput ca nu-i nimic daca nu mai am lapte si daca am gresit ca la urmatorul copil am sa stiu. Acum nu prea mai pot sa zic asa ![]()
Lavinia, multumesc! Ai dreptate cu intratu in normal da cred ca sunt defecta. Ma uit in jur si nu-mi vine sa cred ca nu mai e praf peste tot
si aproape ma simt vinovata ca o frec artistic pe net, tot am senzatia ca trebuie sa fac ceva.
Andreea mama de Filip si Georgia
lauradi spune:
Buna fetelor!
Hai,mai,chiar nu puteti sa treceti peste problemele astea?Se apropie niste sarbatori asa frumoase…e pacat sa fim suparate acum!Eu sunt foarte trista ca sunt neintelegeri si ca abia,abia se umplu paginile,ca voi sunteti suparate si ati fugit…
Sarbatori fericite si numai bucurii si tie Lilly love!
Doxinu, noi ne dregem cu para,merge la sigur!![]()
Liviana, multumim!Sa aveti drum bun si sarbatori fericite si pline de veselie!

Androix, ce bine ca ai reusit sa termini cu zugraveala inainte de sarbatori!Acum esti linistita.
Raluca, bine ai venit in tara!
super,ai tai!
Vas, sanatate Elizei!
Alyna, nici sa nu te gandesti sa nu pui filmulete cu Davidutz!![]()
Vali, al meu nu mai mananca noaptea,dar ii dau seara 210 ml lapte plus 3 masuri de cereale si pana la 6 nu caraie,decat daca are alti pitici…habar n-am ce,dar mai urla…
Laura si DUCU (29.05.2007)
Vali5 spune:
Merci, lauradi!
A terminat si piticul meu de papat. De dimineata i-am dat iaurt cu cereale si banana, si acum i-am dat un banal piure de cartof, morcov, pastranac si piept de pui.

mica0307 spune:
sobi eu mai merg la dr taropa la cmu.
Fetelor ieri a nascut GINUTA. Bravo, sa iti traiasca bebeul.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Vali5 spune:
Bravo, Gina! Cred ca esti in culmea fericirii ca in sfarsit a aparut acest copil mult asteptat! Sa fie sanatos!
Multumim, mica!
Fetelor, ce cadouri luati la parinti si nasi? Sunt intr-o pana de idei...

lavini spune:
Felicitari Gina, sa-ti traiasca bebelusha, sa te bucuri de ea, sa fie mancacioasa si cuminte.Cel mai frumos ncadou de Craciun!