***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (39)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

n-am scris de un car de vreme, v-am citit cand am apucat, am ratat episodul cu micile dispute, dar eu zic ca sunt inerente, suntem o comunitate mare, deschisa la minte si nu putem avea pareri comune in toate.totul e sa le luam ca si constructive.
eu am inceput serviciul si recunosc ca nu mi-e usor...

nici nu stiu cu ce sa incep.cu vestile bune despre Sofi!e o minune, e activa , tzopaie in 4 labe, se ridica in picioare cand reuseste, povesteste de mama focului si e indragostita de sora ei.nu avem dintisori.a inceput sa accepte linguritza, inca mai timid dar e ok, plus ca dupa fiecare masa papa cate 200 ml de lapte.inca nu e f diversificata dar cu incetutul le dregem...are peste 8 kg si rade intr-una.e fascinata de hartii telefoane si telecomenzi

vestile mai proaste e ca dupa Thea am facut si eu si Sofia varicela insa nu foarme grave.inca avem bubitze dar scapam noi de ele, sper sa nu ramana semne.

o intrebare: e normal sa nu stea inca bine in fundic da sa stea relativ bine in picioare?
in rest toate bune, mi-a fost tare dor de voi.

va pup

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mamici de capsunici, o seara buna!

Incerc repede, repede ca am de facut clatite ptr. mofturosul cel mare, ca are pofte domne'!

Nemtoaicelor, bine ca ati primit raspuns, ca cu mine ... vai de voi! :) Deci:
- lactoza: Milchzucker - se gaseste la toate Drogeriemärkte-le posibile (DM, MÜller, Schlecker, Rossmann)
-fructoza:Fruchtzucker - se gaseste la produsele de diabetici. Eu l-am luat si p'asta de la DM ... am impresia ca-s doua tipuri, dar nu-mi mai vine in minte care-i diferenta ... era oare una, sau aberez ... zau ca nu mai stiu, batranetea asta! Uitati-va si voi bine!
DAr aveti grija, daca-i deja indulcit ceaiul (cel instant de obicei) nu mai puneti si voi, ca nici prea dulce nu-i bun.

Si nu mai comparati copiii ... nici la frate-sora nu merge comparatie, vad bine la ai mei. Lasati copiii cu dezvoltarea lor proprie si nu va mai faceti griji! Azi ma intreba asistenta la U5 daca merge de'abuselea ... m-am uitat la ea patrat si i-am spus ca nici macar 6 luni nu are ... si tot are cu 1 punct in minus. Astia sunt tampiti!

Liviana si Dicirstea, daca erati langa mine va pupam pana va albeam ... uitati aici de la o mama mandra :) Mama mea ma tampeste ca seamana Melie cu bunica sotului ... a vazut-o cel mult de 3 ori dar e ferm convinsa ca-s leite. N-am nimic cu Mae (bunica), chiar imi e draga si-i sunt recunoscatoare ca mi-a crescut sotul sa-l pot iubi :), la aproape 89 de ani e lucida si pusa la punct cu tot ce se petrece in lumea asta, dar eu vreau ca Melie sa semene cu mama ei, adica cu moi. Cris e deja Boby intreg, la figura si la caracter, barem la fi-mea sa am si eu ceva acolo :) Gata cu explicatiile!

Gravidutza, da, ii faceam masaj cu ulei de bb. Daca ii fac baita in TumyTub, atunci o masez dupa ... daca ii fac in baie, o masez cu sapun. I-am comandat un cerc de tinut in cada, trebe sa-l am de Sarbatori ... de abia astept sa-i bag pe amandoi in baie ... promit poze :)

Am vazut o poza cu Albastrica, dupa care mi-a picat netul ... mai incerc, dar deja declar ca-i frumusica foc! Fetelor, io tot m-am uitat la poze, dar nu mai stiu care cum ... pot spune ca avem copii frumosi si aratosi :) Sa ne traiasca! :)

Si acum despre noi: Am facut controlul 5, si suntem cu un punct in minus ca nu incearca sa umble ... deh, sa fie la ei acolo. In rest declar: 7,100 kg si 66 cm, cap 43 cm ... prevad ca o sa fie o grasunica, capatanoasa si bondoaca :)
Am intrebat de gluten si mi-a spus ca de la 6 luni pot sa-i dau fara grija, nu crede ca-i alergica. Deci nu ma mai stresez in curand. Altfel suntem bine ...i-a facut si vaccinurile, la Prevenar a urlat de numa ...
Si acum si bai-ul meu: cand l-am luat pe Cris de la gradi (o aveam pe Melie in wrap ca mi s-a stricat roata la carucior ) am vazut ca au varicela la gradinita. Am citit si nu mai stiam cum sa ies cu fata afara ... am sunat sa-mi aduca baiatul afara si am asteptam la usa. Problema e ca cica e de luni afisul acolo si ieri am fost cu fata inauntru ... ca deh, sunt chioara, nu ma uit pe pereti. Luni am lasat-o afara in carucior ... mor de oftica. Acum stau 2 sapt. cu frica in san ... Ajutor!!!!
Gata, trec la clatite ... :)

Pupici ptr. Razvan de Ramona! Sa cresti mare sanatos!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Sarbatori fericite!!!

Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Monytza, vazut Albastrica . E haioasa rau si cu cheliuta ca Mara.
Lavini, din cate stiu eu copiii trebuie obisnuiti la olita incepand cu un an si ceva spre 2 ani, cand isi pot controla sfincterele. Pana atunci stiu ca nu e indicat din punct de vedere anatomic sau fiziologic, nu stiu sigur.
Legat de baut apa, eu nu-i dau apa Marei. Ii mai dau ceai cand sughita, dar in rest doar lapte. Si-asa mi se pare ca nu bea destul.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Monicoasa, eu nu fierb apa plata;o incalzesc;au fost si personae care mi au spus sa o fierb; daca am vazut ca fetei ii prieste si nefiarta am lasat o asa.
Voi tineti cont de producatorul apei? Eu iau borsec; imi spusese o mamica sa ma uit pe eticheta sa fie cantitatea mica de NA in ea.

Motannel, e un nokia 6234; e cu muuult mai bun decat cel vechi; face poze super clare(ceea ce ma interesa pe mine sa prind momentele cu pitika)

Cocolina, bine ai venit!astept poze si povesti despre voi.

Chris27 pb asta o am si eu; sunt multi maidanezi, stau la 100m de cartier, a doua casa; prima nu e terminata si e inceputa de 5-6 ani; cei de aici ii spun casa parasita si cand e cald afara toti derbedii se strang acolo; dar nu am ce sa le fac; iar in a treia casa e un caine lup,sta numai in curte si ne latra mereu,vecinii sunt super de treaba dar cainele…..

Doxinu, multumim pt info… utile,le salvez si eu in pc

Eu ii dau biancai putina apa in bibron dupa masa de pranz ca I mai consistenta(5-10 ml);ii dau si ceai ca acum pe vreme rece ii dau picaturi de vitamina C(ii fac un biberon de 100-125ml, si l tin pt toata ziua;ii dau ceai granulat de musetel neindulcit;)

pepsi

ella, sanatate micutului

am pus poze noi in semnatura; pepsi e si iritatia ei pe obraz spre ureche dar nu se vede bine; o sa fac afara o poza ca se vede mai clar

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Uraaa, mi-am luat coletul. Tuta aia de ieri nu stia sa citeasca probabil, sau unde sa caute. Adresa era scrisa de doua ori, undeva corect iar in cealalta parte gresit. Si eu nu a gasit-o decat pe cea gresita. Sunt super multumita de produsele pe care le-am comandat. Poate doar un pulover pentru sot nu e chiar cum sa asteptam si un costumas pentru puiut e mai subtire, dar e vina mea ca nu am citit ca lumea la descriere (de fapt nu m-am descurcat in atata franceza).
Andrada merci de raspuns. Dar stii cum e, cand intinzi un deget se ia toata mana, asa ca si eu o sa mai pun o intrebare , e glucoza din aia la cutie albastra cu multivitamine, sau glucoza pulbere pe care o folosesc in farmacie la prepararea de retete magistrale?
La multi ani sarbatoritilor zilei, de fapt e numai unul. La multi ani! Razvan de Ramona7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Rectificare:
Recitind ce am scris astazi mi-am dat seama ca se intelege gresit ca Teodora ar bea apa direct din robinet ... ideea e ca-i dau apa care curge fara sa o mai fierb si sa o racesc atunci cand o vad nerabdatoare! In rest bea apa fiarta si racita si o serveste cu paharelul!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Lavini, cum mai e Raducu,sta vreun pic singur in fundulet?Al meu vad ca tot n-are de gand si mi-e ca ajungem la injectii iar.Cum a zis dr ca o sa-i faceti D2-ul?

Carrie, felicitari pt realizarile Sofiei!

Irinusha, clatiteee!Ma omori…Uite ce pacat fac,ca io postesc zilele astea!
Tinem pumnii sa nu faceti varicela!Pai nici al meu nu incearca sa umble,inseamna ca are-10, ca e aproape cu o luna mai mare?!?

Cristina, felicitari pt telefon!Sa-l folosesti sanatoasa!Ce dulce e Bianca!

A ajuns coletul!!!!Slava Domnului!Cred ca vineri o sa avem numerele

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

lauradi, pai se pot face si clatite de post (si multe multe alte prajituri de post!). recunosc, mie imi place sa mananc clatite, dar nu sa le si fac (am facut clatite o singura data, cand eram gravida, si am murdarit toate tigaile din casa pana am gasit-o pe aia buna...m-am intors apoi la iubirea mea dintai - torturile).

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Mai,fetelor,pe B1 este despre Ceausesti si procesul lor...Eu sunt oripilata!E pt prima data cand ii vad morti...sunt ciuruiti de-a dreptul.....brrrrr..le arata fetele...Voi ati mai vazut pana acum,ca eu nu stiu sa mai fi dat in ceilalti ani asa ceva?

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Lauradi, n-am vrut sa te duc in ispita ... sa stii ca au fost tare bune ;) ... cica, ca oricum am apucat decat un rest de-a lu' Boby.
Fi-miu e un mofturos - nu-ti spun ce papa ca te sperii - asa ca daca deschide gura si-si doreste ceva, sar ... asa mai prinde si el putin ou. Spunea cineva pe aici ca-i da copilului de toate sa nu devina mofturos ... ei, nu-i chiar asa, testat pe copilul meu, care tot asa, a primit de toate ... de pomana, ca tot cu parintii lui cand erau mici seamana si poti sa-l pici cu ceara, nu vrea si gata. Dar sper, ca daca tot ne seamana, sa-i vina mintea la cap si sa pape ... ca noi suntem doi sparti :) Ah, si noi tinem post, dar doar de carne ... si asta doar ca sa avem mai multa pofta de craciun.

Am mai bagat si eu ochiu' pe aici pe la poze ... Miniuta, frumoasa biblioteca - pe David l-am admirat mai demult ... Albastrica pe olita - chiar face de acum`? ... Ducu cu freza de dimineata - bestial ... o Eliza mancand volanul - puneti bani la CEC sa-i luati fetei masina la 18 ani ... fetele de Cristina - ce facea tati cu fön-ul? ... o Bianca la botez - se pare ca lu' mama ii plac rochitele rosii ;) ... o Teodora roz-bonbon ... si restul alta data.

Sunt trista ca mi-am certat copilul si l-am trimis cu ta-su in pat ... a adormit cu gandul ca-i suparata mama. Mi-a sarit tandara ca a aruncat cu o jucarie in mine ... si asta dupa ce i-am mai explicat - tot azi, cand faceam clatitele - ca nu-i bine. Barem sper ca stie acum si nu mai face prostii ... io una o sa dorm prost, si bantui pe aici ... ma duc sa-l pup cat doarme.
Gata, va pup si va doresc o noapte buna!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Sarbatori fericite!!!

Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput