LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

PETRECERE 1 AN prima parte...restul urmeaza...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... am trecut cu bine peste noapte ... Sara a facut febra aseara si Tony dimineata - m-am scos. In schimb pe Sara o cam doare piciorul si cica poate s-o tina asa vreo sapt.
Antonia e o scumpa ... imi spune mami tzitzi papa ... si vine si imi ridica bluza.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel
Dia..din ciclul Ktrinel le stie pe toate/toti..)))...tipa de care ziceai ca sta sa nasca e cumva Carmen?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

da, bineinteles o cunosti?
prin pozele de la ziua oanei n-ai recunoscut pe nimeni?

si tot din ciclul asta, poate ma ajuti: de vreo luna am sefa noua la servici, am cunoscut-o si eu la party-ul de craciun al firmei, mi se pare cunoscuta, dar nu sunt in stare s-o localizez :))... asa ca, poate ma ajuti tu, o recunosti si-mi zici vreo 2 barfe despre ea ... deci trimit poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Is rau..

Roxanico, sa-i trimiti mamei tale un buchet mare, mare (chiar si virtual) de . Stie ea pt ce.. niste cuvinte minunate... ceva cu aur, soare, cer, pamant. Si-o gagalice blonda de cativa anisori pe care-o tinea strans, strans.

..gata, fugim sa ne imbracam si afara scrie pe noi.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Saryta, ai dreptate cu piciorusul. Si pe fetele mele le-au durut piciorusele (cate unul de fiecare :)) la vaccinul de 2 ani si jumatate. Insa a tinut doar o zi durerea. Tot asa ii urez si Sarei: S-o doara cat mai putin!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ma bucur ca e bine adinuta, refacere usoara ii dorim
cristinel, bravo pt primii pasi!
asiza, cum e denis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

mi le-a pervertit soacra , cu retzetele ei......vai , vai...face mancare din 2 cartofi la 4 oameni ...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

imi plac poeziile dianocica , dar nu.s in stare sa le memorez

bebinuta ce frumosi sunteti toti :)

dolores bine ca a trecut totul

mamaliga i.am dat si nu.i place, nici nu ma mir avand in vedere ca in ce hal iese doar mie imi place

doarme de pe la 11 la 9-10 dimineata, cu 2 treziri noaptea in care bea lapte , dar adoarme la loc nu se joaca nu nimic
asta pt ca doarme cu mine, singur nu stiu cum e
din cana normala nu i.am dat, bea insa din pahar din ala cu pai
buna ideea cu maslinele, am sa incerc cat de curand

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a deju fiecare cu stolul ei . mie una mi se pare inadmisibil sa ma imbrac (eu) cu ceva din magazin. pt d...nu am reusesc sa gasesc o ipostaza in care asta sa fie acceptabil.

nu avem caldura

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Va rog spuneti-mi si mie ce faceti azi pt copiii de pranz,sunt in pana de idei chiar nu mai stiu ce sa fac.Pleeeasee!!!fiecare cu stolul ei

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput