LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by a_deju

ruxandra, mai cauta pe-acolo, ca-l vezi si-n leotarzi (...imi place de mor cum suna "leotarzi"..it's a keeper :)))) ). tolul de festivitate nu e de la uk, e de cadou de la sora geamana, primit in ziua cu pricina ;)
deci duamna mama de sora geamana are niste gusturi de m-am imbolnavit. si eu si alex care e fan pulovere din alea. dar. fataaaaa, tu ii dai sa imbrace ceva nespalat? helllo!!!! spune-mi ca nu am inteles bine. te roooog

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Cristinel merge!

roxanica, bine ca mi-ai amintit de job ca uitai sa va spui ca ieri am fost la primul interviu acolo....eu zic ca a fost ok...cica a vrut sa ma cunoasca ccc ca si om..nu ca pregatire..bla bla bla....ca mai urmeaza vro 7 intrevederi..ca sa scoata untul din mine ..dar inteleg totusi ca daca trec de individul asta sunt ca si angajata..nu stiu, asteptam raspuns dupa sarbatori..multumim ca te-ai gandit

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Donia, felicitari pentru primii pasi!
Da, scria despre Joseph Boyle. Este o carte reusita. Asa m-am emotionat eu la Balcic. Nu stiu de ce, dar la Peles n-am avut aceleasi senzatii, probabil pentru ca am fost de multe ori. Cand am fost la Poiana Marului, am facut si o "excursie" la Castelul Bran. Acolo, peste tot, sunt poze cu Regina Maria si Principesa Ileana. Numai la astea s-au uitat fetele :). Le povestisem inca de acum doi ani (cand am ajuns in Bulgaria) despre regina. Iar pentru ele cuvintele "printesa", "regina" sunt magice :).

Dbunny, Victor se culca pe la 8-9. Pe la 11 se trezeste ca sa fie putin luat in brate. Apoi are pauza de masa, care variaza in functie de soriceii din burtica (adica poate sa fie la 1-2 sau 4-5). Adoarme sforaind si da trezirea ori pe la 6-7 (cel mai des), ori pe la 9 (in zilele fericite).

A_deju, ce motan frumos! Mucii cred ca i-a adus Mosu' ca-i vad peste tot :(. Multa sanatate!

Raluca_u, tinem pumnii Adinei! Sa se refaca repede-repede si sa petreceti sarbatorile sanatosi!

Kikineata, ce ochisori are gargarita!

Desiree, dar ce fulgulet-dansator! E tare scump!

Bebinuta, am fost si noi in Maramures (dar nu de sarbatori), dupa ce s-a nascut Ioana. Ne-a placut foarte mult. Imi imaginez ce frumos trebuie sa fie de sarbatori! Am vazut pozele cu Ada. Frumoasa foc, ca si mamica ei!

Dianarus, chiar ca smulge lacrimi povestea lui Marc cel curajos! Si Ianis ce fratior atent este! Ai doi copii minunati!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza din transee!
Ma abonez si io la cafa aia, ca far' de licoarea magica neagra nu pot functiona.
Am intrat in a 5-a zi de febra...io cred ca-i mai greu pt ma-sa decat pt Maria-sa.
Da' oricum suntem mai binisor, cum s-ar zice, febra azi dimineata DOAR 38, sculat Doar de 3 ori azi noapte.
Citit mesajele voastre, multam fain de incurajari! Habar nu am de unde s-a potcovit cu astea, Donia, dr. nu a zis nik de saruri de hidratare, Dbunny, baga lapte Milupa HN.
Dar va zic eu ca se hidrateaza la greu cu apa si cu ceai de menta. Bai fetelor, baga la ceai de menta in el ceva de groaza, ii place, multumesc lui DD pentru asta.
Azi dimineata a facut semi-legat, dar sperietura mare a fost aseara cand i-am dat antibioticul, a vomitat jet tot ce mancase cu cateva ore in urma.
Dupa ceva vreme am incercat sa-i dau celebrul mucilagiu de orez...pe care mi l-a stropsit fix in fata, din vestitul lapte HN a bagat fix 2 lingurite, a bagat in schimb ceai de menta si a adormit victorios.
Donia, cica nu are voie portocala sau alte citrice nici macar cand isi mai revine nitel cu scaunele, dar are voie mar copt si banana.
Io sper sa-si revina zilele astea, chiar vreau sa plecam de Craciun la ai mei...si daca el nu e ok...nu ma incumet la drumul ala de 500 km.
Tin pumnii pt Adinuta, of Raluca...ce greu trebuie sa-i fie!!!
De la Asiza nici o veste? Ce o face Denis-utu?
Pe cuvant ca am citit tot, de zapezile canadiene, de printesa de Kiki, de Motan...sunt la birou, aici se munceste infernal...tre sa muncesc si io ca astia deja se uita urat la mine!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianocica, super poeziile. Cred ca o sa le placa mult fetelor. Cea cu iedul care mananca lupul e mortala! :)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:

ruxandra, mai cauta pe-acolo, ca-l vezi si-n leotarzi (...imi place de mor cum suna "leotarzi"..it's a keeper :)))) ). tolul de festivitate nu e de la uk, e de cadou de la sora geamana, primit in ziua cu pricina ;)

Ii vazusem, cum sa nu. Dar am vrut sa pun capat insinuarilor cum ca mandrete de motan statu numai in leotarzi (mie-mi suna a leoparzi ) la asa zi mare.

Ma lamureste si pe mine shineva care-i legatura dintre bulclele conului si mata?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:

deci duamna mama de sora geamana are niste gusturi de m-am imbolnavit. si eu si alex care e fan pulovere din alea. dar. fataaaaa, tu ii dai sa imbrace ceva nespalat? helllo!!!! spune-mi ca nu am inteles bine. te roooog

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

dap, ca nu erau direct pe piele. dar pe mine chiar nu ma oripileaza chestia asta... :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Sunat Raluca_u:

Sunt bine, numai fff obosite pt ca azi noapte nu preau au dormit. Acu incearca sa traga un pui de somn, sa-si mai recapete fortele.

M-au rugat sa va multumesc pt tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:

Ii vazusem, cum sa nu. Dar am vrut sa pun capat insinuarilor cum ca mandrete de motan statu numai in leotarzi (mie-mi suna a leoparzi ) la asa zi mare.

Ma lamureste si pe mine shineva care-i legatura dintre bulclele conului si mata?

pai... aspiratia ha mai inalta in ceea ce priveste propria-mi progenitura a fost sa iasa creata... ceea ce, evident, nu s-a intamplat (momental:) ca io tot zic ca mai e timp :)) ). deeeeci, de fiecare data cand vad bucle in fata ochilor, lesin... de placere, si mai ales de ciuda :)))) acu' se intrevede vreo legatura, cat de mica..??? :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

GATA!!! Avem si noi 1 an!!!!
Despre petrecere: incep cu partea fericita si anume petrecerea cu bbii, de la Timisoara...a fost... cum sa zic...SUPER!!!!! obositor...
Am avut emotii, va spun drept, din cauza lipsei de spatiu, dar eu m/am simtit bine, iar din cate mi/au spus, si celelalte persoane s/au simtit bine...
Am inceput prin a decora casa...Alessia era innebunita...radia de fericire cand vedea atatea floricele si coifuri si turligi...Dupa ora 17 au sosit invitatii, unul dupa altul, unul mai frumos ca altul...si a inceput nebunia: juacrii, copii peste jucarii, mame peste copii...tatii in bucatarie ...Am asteptat cu nerabdare sa soseasca toata lumea, sa tai tortul, ales de Alessia ( singurul din care a mancat), cu LITTLE MERMAID ...
As avea atata de povestit, nici nu stiu ce sa va zic...vedeta serii a fost, dintre jucarii, un caine mare, de plus, pe care l/au calarit toti copiii ( sincer, eu cand l/am vazut, m/am ingrozit...unde o sa/l mai pun si pe asta...evident, dupa chef...).Despre fetele noastre: KARINA si/a gasit 2 prieteni foarte buni: cainele si baietelul nasei cu care a inceput o idila , cu pupici...ADA, putin maraita, dar fascinata si ea de caine...OANA, pandea papusa ambalata de pe raft, care intr/un final a ajuns la ea in brate...toate niste frumoase si niste scumpe, alaturi de mamicile si taticii lor...
Restul va las sa deduceti din poze...care poze sunt vreo 500 ...acum descarc, nu stiu pe care din ele, am luat pe sarite...
Revin cat pot de repede...si n/am uitat de povestea nasterii...si partea a doua a petrecerii: taierea motului, la bunici, la Fizes, petrecere la care nu m/am simtit bine deloc, si am plecat foarte trista de acolo...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput