PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

babee, stai cumintzica, da e adevarat e mai greu, mai stai la caldurica;frumos cadou le-a facut mosul, noroc ca nu s-au prins

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

Buna fetelor.Sunt cam necajita pentru ca pe Alexandru la luat tusea.In seara asta dupa ce a adormit s-a trezit se 4-5ori plangand din cauza tusei.Am inceput sa-i dau Ambroxol,si sper sa-i treca mai repede.
Maine merg la ecograf .Sunt tare curioasa sa stiu ce am in burtica(sper sa se vada).Vreau o fetita ,dar si un baietel este bine venit.Voi face si TT. Tineti-mi pumnii.
PUPICI

15+ 24-07-2007

http://community.webshots.com/user/ForseaTania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Neata fetele cucuietele!

Hai la cafeluta!

Doniro, mananca foarte frumos printesica ta! E o scumpica!

Anasie, imi pare rau ca ai facut febra musculara la mana, dar a fost pentru o cauza nobila, nu? Sa ne trimiti si noua nicte biscuitei virtuali!

Babee, sper ca te simti mai bine azi. Si eu am patit la fel cu burtita, mi se intarea, pietroi. Iti tin pumnii sa mai stea bebe un pic la cuptor sa se mai coaca. O sa intru si pe mailul comun, sa ma uit.

Andreea, bravo lu' Ari, ca doarme singurica si va lasa si pe voi sa dormiti. Si noi ne luptam sa-l dezvatam pe pitic de obiceiul asta. Mai are si el nopti cand doarme singur in patut, dar nu tot timpul.

Tania, sanatate multa lui Alex! Si noi am fost cu amigdalita, dar i-a trecut si mai tuseste un pic. Iti tin pumnii la eco, sa fie fetita, cum vrei tu!

Genie, pupici!

Sanziana, pupici!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am avut un somn tare agitat.Burtica e la fel, sotul e speriat rau.Cred si eu, dupa doua sarcine normale brusc sa stau in pat e cam greu si pentru el.Phillip intelege ca mi-e rau dar Rebecca e prea mica, cere in brate la dragalit si eu nu pot spune nu.
Ei trec ele si saptamanile astea, vorba lui Buli sa se mai dospeasca aluatul si apoi poate iesi!

Tania succes la doc si sa fie ce va doriti voi.TT de ce il faci, vrei sau trebuie?

Rebecca a mancat foarte bine ieri, i-a spart deja un dinte dar toata noaptea a urlat.Bine ca mananca ca deja a slabit 1kg.
Eu sunt pe aici, stau cuminte.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Crissa71, "La multi ani!", sa fii sanatoasa si fericita! Sa-ti traiasca piticul si sa-ti aduca numai bucurii!

Babee, ai grija. Stiu ca ti-e greu, dar o sa treci tu si peste asta. Pupici piticilor!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

La multi ani frumosi Crissa.

Am papat niste biscuiti cu cioco de dimineata, cred ca sunt putin insarcinata

Fetele vroiam sa va intreb ce faceti bun de Craciun?

Mergi la inceput

Babee, pe mine ma ajuta mama cu pregatirile de Craciun. In sensul ca o sa pre-gateasca ea de toate, eu doar sa le pun pe foc. O sa facem sarmale, friptura, salata de beuf (asta o fac eu singura), salata de vinete si ma mai gandesc, sa vedem. Dulciuri, probabil o sa fac o crema de zahar ars, cozonac cred ca face mama, ca eu nu ma pricep.

MMMMM, abia astept sa vina Craciunul!

Voi, fetele, ce faceti bun de sarbatori?

P.S. Am intrat pe mailul comun. Babee, super filmuletul, dar si "Suntem ceea ce mancam".

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Gina se vede ca noi bantuim pe aici.La mine doarme Rebecca de-asta stau pe internet dar oricum se va trezi curand.
La mine nu e nimeni care sa faca papa,sotul ma va ajuta la salata boeuf ca-i place si lui sa bibileasca dar sarmale fac putine ca nu se omoara restul lumii cu ele, cred ca si piftie si o sa ma gandesc la alte chestii traditionale si o sa inghit in sec, si un tiramisu fara ou si gata .Ce atata mancare ca ne ingrasam

Doamna C ce pregateste?Chiar unde esti ca nu ai aparut de duminicaCum e Luca?

Mergi la inceput

Ai dreptate, Babee! Eu fac ca mananca al meu sot, care are si asa peste 100kg, dar eu nu ma omor prea tare. De cele mai multe ori ma satur doar cand le pregatesc si la masa nu prea-mi mai trebuie, ciugulesc si eu cate putin din toate.

Tu cum te mai simti azi?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Multumesc fetelor!
Va doresc si voua aceleasi lucruri inzecit!
Sanatate multa la toata lumea!
Revin putin mai tarziu.
P.s.Pregatiri:piftie din aripi de curcan9Asta e traditie la noi), sarmale,salata,friptura evident,o sa cumpar din astea gata preparate traditionale(toba, caltabos,carnaciori,lebar..etc), cozonac,prajituri!
Si eu de-abia astept...
Va sarut.

Mergi la inceput