PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
Genie spune:
Mada, am uitat sa-ti urez si eu bun venit in RO!
Era de asteptat sa fie micuta ta foarte obosita dupa un drum asa lung, bine ca s-a adaptat repede!Distractie placuta si vreme frumoasa!
Asteptam poze!
Babee spune:
Doniro vazut si noi fetita papacioasa si am facut ochii mari cand am vazut cati dinti are.Am uitat ca asa e normal, m-am invatat cu babuta mea-pardon iepurasul meu.Rebecca mananca doar cu lingurita, daca se murdareste face scandal ca nu suporta
Eu tot mai am dureri de burtica, se intareste si ma simt ca un balon.Astept sa apara sotul de la munca si sa dau fuga pana la spital sa fiu eu linistita ca e totul bine
Ce-mi doresc pentru 2008:sa fim cu totii sanatosi si mie mai multa chiar pentru ca trebuie sa am grija de toti, si sa reusim sa luam o casuta (asta de preferat), daca nu macar un apartament mai mare..si sa ne plimbam mult.Atat
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Am trimis "ceva" pe e-mail-ul comun.
andreea25 spune:
anasia iubita,habar nu am de ce aparat de biscuiti vorbesti ...io i am facut" traditionali" a la facaletz ,doar ca mi am cuparat forme(figurine) si au iesit tare aratosi si pufosi .sorry dc te am indus in eroare
doniro cat de dragalasha e Daria ,doamneee..si sa sti ca a " papat" tare frumos.io zic sa insisti ca maine poimaine papa singurica. io inka ii pun bavetica lui ari si dc o murdaresc la guritza imediat se sterge ca nu suporta sa fie murdara .am uitat sa va zic ca de 2 seri ariana doarme pe canapeaua extinsa de la ea din camera .ca sa nu ne mai chinuie pe noi ,sa se invarta ca titirezu' in pat.acu' poate sa doarma cum vrea ea.singura diferentza, de atunci cand dormea in patut ,e ca de dimineatza nu mai urla sa ma duk la ea si vine ea singura direct intre noi .am primit un mail de la baby news despre o gradinitza cu predare exclusiv in limba germana.ma gandeam la muuh,poate mai la vara esti interesata...o sa trimit mailu' pe contul comun poate va e de folos.
pupici Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze
anasia spune:
andreea, nu m-ai dus tu in eroare, eu m-am incurcat, aparatul este un fel de pistol, tub de plastic in care pui aluatul si se impinge, da.....
sanziana, andreea,
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Fost la spital, verificat pe toate partile, urina si sange.Colul este scurtat, sa stau mai mult in pat si sa nu mai fac efort(asta e cam greu, ce fac cu Rebecca), magneziu cat pot de mult si paracetamol daca ma doare(asa zic eu, mai bag No Spa).Cica s-ajungem la 35 de saptamani ca e mai bine, si apoi cum o fi .Dar parese ca bebe ar vrea mai repede afara.
Maine si poimaine il duce sotul pe Phillip la gradi, joi daca nu mi-e bine nu il duc.Si-asa de saptamana viitoare are vacanta si ma odihnesc nitel ca il am si pe sot mai mult acasa.Si cand o munci stau in casa cu ei si gata.
Muuh spune:
Babee tinem pumnii sa mai stea bebe la caldurica.
andreea multumesc o sa ma uit pe mail.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
doniro spune:
Babee, sanatate multa iti uram si noi!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR 3 SAPT.)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE