Fond de ten

Fond de ten | Autor: NinaR

Link direct la acest mesaj

De care? Am tenul mixt, pana acuma nu am gasit un fond de ten cremos care sa nu dea un aspect de pudra stransa pe fata. Voi ce marci folositi?

Orice fapta isi are rasplata ei
Nina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Iti recomand Time Proof de la Radiant. Este "oil free", acopera foarte bine, nu se strange si rezista ore bune pe fata.
Ah, si e si ieftin (~ 30lei).
Eu il gasesc mai bun decat orice am incercat de la L'oreal, Max Factor, Rimmel, Maybelline, Burjois, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by rall

Iti recomand Time Proof de la Radiant. Este "oil free", acopera foarte bine, nu se strange si rezista ore bune pe fata.
Ah, si e si ieftin (~ 30lei).
Eu il gasesc mai bun decat orice am incercat de la L'oreal, Max Factor, Rimmel, Maybelline, Burjois, etc.

Am mai auzit de el.Dar unde-l gasesc.Ce marca este acest Radiant?
Rimell,Astor etc????????????
Poate -l gasesc si eu acum de sarbatori.e adevarat este super bun.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Radiant este marca... Radiant si daca imi aduc bine aminte este seria profesionala a Miss Seventeen.

Legat de PMul tau. Monica, eu gasesc acest fond de ten la magazinele de cosmetice din oras. E adevarat ca nu sunt atat de des intalnite, insa la 1 din 5 magazine tot gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si eu am tenul mixt, si mi-am cumparat vineri de la L'oreal, Infaillible, deocamdata imi place mai mult decat orice altceva ce am incercat pana acum.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

S-a deschis un subiect interesant tot despre fond de ten. Se intituleaza: "Fondul de ten- mit si realitate" si aici poti gasi mai mult despre ceea ce te intereseaza.
Daca imi cumpar un fond de ten, eu cer mai intai mostre sa vad ce mi se potruiveste mai bine si dupa imi cumpar. Ca nu are rost sa iti cumperi ceva si dupa sa nu ti se potriveasca.
Pana acum mie mi s-a potrivit foarte bine cele de la Max Factor. L'OReal nu sunt cine stie ce si nici ESter Lauder.
A aparut o super crema coloranta de la NIvea care da un aspect frumos pielii si o mentine naturala. Am vazut ca o foloseste mama si ii sta bine de tot.
In schimb, eu ma dau cu o crema hidratare intensa, las sa intre in piele si ma dau cu terra abronzanta de la Ester Lauder, iar efectul este garantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Analessya, in Romania nu exista monstre din pacate...trebuie sa ma multumesc cu mersul in magazin si incercatul fondului de ten pe mana sub privirile acre ale vanzatoarelor.
Ma pregateam sa imi iau Estee Lauder, merci de pont!
NinaR, eu am tenul mixt si folosesc Max Factor. Imi scapa acum de care, o sa ma uit si revin. Se aseaza foarte bine pe fata si acopera.
Acum il gasesti si la o reducere de vreo 20%. Merita.
Daca tot s-a redeschis subiectul, chiar as vrea sa aud pareri despre un fond de ten bun. Chanel, Lancome, etc.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Eu am folosit si folosesc Estee Lauder (Double Ware si Futurist) si ma impac bine cu amandoua. Nu iti dau un aspect de masca si sunt lejere ca si textura. Am folosit si crema coloranta de la Nivea, a fost ok la inceput, dar dupa un timp mi s-a parut ca incarca tenul, iar la cateva ore dupa aplicare aveam fata lucioasa. Tot in gama cremelor colorante imi luasem crema coloranta de la Vichy. Imi usca tenul foarte tare si a trebuit sa renunt la ea. La un moment dat am avut (cred ca mai am si acum) un fond de ten solid (stick) de la Max Factor. Nu mi s-a parut destul de lejer, acoperea bine - asta-i adevarat, dar parca eram zugravita :D. Dupa cum vezi, trebuie sa incerci mai multe pana iti dai seama care ti se potriveste. A, sa nu uit, si eu am tot ten mixt.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Analessya, in Romania nu exista monstre din pacate...trebuie sa ma multumesc cu mersul in magazin si incercatul fondului de ten pe mana sub privirile acre ale vanzatoarelor.
Ma pregateam sa imi iau Estee Lauder, merci de pont!
NinaR, eu am tenul mixt si folosesc Max Factor. Imi scapa acum de care, o sa ma uit si revin. Se aseaza foarte bine pe fata si acopera.
Acum il gasesti si la o reducere de vreo 20%. Merita.
Daca tot s-a redeschis subiectul, chiar as vrea sa aud pareri despre un fond de ten bun. Chanel, Lancome, etc.
Multumesc.

Sincer, mie nu imi place cel de la Esteer Lauder. Se strange de parca as avea tenul uscat.
Cel de la Max Factor in schimb mi se pare bun. Am folosit intr-un an Max Factot Color Adapt, imi facea pielea asa de fina.
Eu sunt innebunita dupa fond de ten si pudre, insa mama ma tot cicaleste ca o sa imi apara riduri si fata o sa mi se faca urata. Insa, de ce imi zice, de ce nu o ascult ca mie imi place cum imi sta daca ma colorez. Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fondul de ten de la Vichy. Este special pt ten mixt sau gras.

Mergi la inceput