Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Si io sufar de plictiseala cronica, Rox si am ajuns deja la depresie. N-am cu cine lasa copilul in seara asta ca tare as mai iesi intr-un clubb. Am aranjat insa pt vinerea viitoare sa vina sor-mea sa doarma la noi si io sa pot iesi cu Bobo. Mergen in Newton, e deja stabilit. Sper ca pana atunci sa nu-si pioarda fata mea obiceiul de a dormi noaptea cu o singura trezire, capatat in urma cu trei zile.
Si Degetzica a fost maraita aseara si io nu prea vmai puteam suporta sa aud plansul ei... Mi s-a facut un chef nebun de-a ma duce la serviciu din ianuarie si chiar as fi facut-o daca n-as avea un bb asa micut.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, parca vorbesti despre mine. Daca iti vine sa crezi ieri ma apucasem sa o ajut pe colega de serviciu cu ceva tehnic si parca ma mai inviorasem. Culmea este ca eu vin dupa weekendul trecut in care chiar am iesit, e drept ca pentru prima data, dar suficient zic eu. Insa am impresia ca exact asta mi-a facut rau, ca acum tanjesc si mai mult dupa iesire. E bine sa iesiti saptamana viitoare, sper sa fie cuminte Degetica si sa mai pacaliti pe sora ta sa faca baby sitting.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Pentru mine e clar: Nu pot sa tin pasul cu voi.

Am vazut ca cochetati cu niste papanasi uriasi. Vreau si eu la intalnireee... numai ca nu pot decat cu bb la purtator. O intalnire cu bebici cand faceti? Vladi nu mananca biberon si daca nu sunt eu langa el sa-i dau sa pape, nu papa.

Sim, imi dai si mie detectivii 2 si 3? Sau daca-i gasesc pe net crackuiti...zi-mi si mie pls unde.
ramonaiani, da-i Elizei sa pape inainte de baita si ii mai dai dupa cat sa adoarma... si mie imi adormea cand ii dadeam lui Vladi sa pape dupa baie, acum papa bine de tot.
valentina_22, eu am luat un sampon de la Mustella special pentru cojite. A avut super efect.
Sabina, sa stapanesti sanatoasa camera foto. Asteptam performantele. Eu am avut un Canon super simplist caruia i s-a stricat zoomul si acum am un Panasonic Lumix care scoate poze superbe doar cu blitul. Fara blit imi ies miscate pt ca e durata de expunere mare si nu ma pricep ce sa-i fac sa-mi iasa poze ca lumea.
Roxana, daca pana acum n-aveai timp liber, de acum in colo s-a terminat...tre' sa fii cu ochii pe Andrei non stop cu rasucirile lui.
betty78, super faza de la globulete, mi-aduc aminte ca si la a doua intalnire cu fetele sefa de sala a crezut la fel cand ne-a vazut pe toate insarcinate. A fost super faza.

Ieri am reusit sa termin si eu dosarul de CIC si am ratat-o pe functionara la mustata...ea iesea pe o parte si eu intram pe alta. O sa-l depun si eu luni.

Vis a vis de program, Vladi adoarme noaptea imediat ce-l pun in pat. Ieri am fost intr-o vizita si am pus copilul in landou pe la 8 adormit, a dormit pana la 12 noaptea cand am ajuns acasa. L-am luat, l-am schimbat de scutec, i-am pus pijamaluta si l-am pus in pat, el a dormit in continuare pana la 5 dimineata cand a mancat si s-a mai culcat pana la 8.30. Roxana, m-ai intrebat o data daca eu il schimb pe Vladi de haine in somn, acum pot sa-ti raspund: Da.

Am primit o vizita cu jucariiiii... Revin

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna seara fetelor...

Ce mai zi am avut...nici nu zici ca e sambata...o groaza am facut.
Am fost la munca...am stat juma' din prog acasa...am venit de la munca,am plecat la sor7mea sa ii pregatim surpriza nepoatei...se pare ca a fost cuminte si mosu' i-a adus un pian...
Apoi am venit acasa,am lasat fata cu socrela si am facut niste carnati...dupa care curatenie...Erika urlatoare...se suparase f tare ca am lasat-o la soarca-mea,mi-a facut pur si simplu criza de plans cu suspine,si nu se mai dezlipea de mine...
Asadar uitati ce gospodina am fost azi: carnati

Poze

www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Nu stiu daca v-am spus pana acu, dar in urma "studiilor" mele empirice am ajuns la concluzia am facut preeclampsie si d-aia mititica mea n-a crescut cum trebuie si a trebuit scoasa mai devreme. Mm avut edem f f mari, inclusiv fata si mainile si toate simptomele de tensiune crescuta: devere cu purici, ameteli spre sf de iulie. La controale am avut numai 13/8 care nu-i o tensiune mare insa in general io stau pe tensiuni mici (9, 10). Si toate ametelile alea si starile de rauuu... Analiza la urina facuta de 2 ori, curata, dar nu in perioada de rau maxim. Asta tre' sa fi fost. Concluzie personala.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Erika a inceput sa dea semne ca vrea sa apuce lucruri in manutza...
De la ce varsta incep bebelusii sa prinda intentionat in manute?
Azi s-a chinuit mai bine de o jumatate de ora,cu o jucarie zgomotoasa de la mobilul meu...se tot uita fix la ea si incerca sa-si coordoneze manutele...pana cand s-a enervat ca nu reuseste si-a inceput sa bazaie.Insa zic eu ca este un pas inainte...deabia astept sa o vad cand o tine ea obiecte in manutza.

Aaa...doua,trei pozici noi,avem rochita :http://good-times.webshots.com/photo/2056522300079224975eIyywi

Poze

www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Erina, bine ai venit!Degetzica a luat Ca de la Pharco timp de 3 luni cate 3 ml din doua in doua zile. I-a placut mult siropelul ala.

Magda, nici Degetzica nu apuca jucarele. De fapt nu prea pare interesata deloc de obiecte. Mult mai mult de sunete.

Greyeras, pitica mea are bubitze d-alea de care zici tu de vreo 2 sap[t. Io am dat-o cu apa termala Avene ca am mereu in casa, e panaceu alaturi de unguentul de galbenele, dar pare sa nu treaca. Am folosit si o crema de bb de la Avene, Pediatri, dar degeaba: se estompeaza cand doarme sau cand iesim afara, dar reapar imediat cand mananca. Isi roade si ea pumnii... mama, mama.

Vezi, Rox, ziceai de bietul baiat ca-i grasan si lenes nsi cand colo e mare sportiv. Ti-arata el tie daca l-ai subestimat si te-ai plans ca doarme prea mult.
Cu scarlatina, ai grija: io am avut in copilarie si a fost urata rau... am facut si reumatism articular pe la 9 ani.

Betty, m-am distrat de patania ta cu tanti de la scrijelit globuletze. L-am trimis si io pe Bobo cu 5, pentru toti copiii prietenilor nostyri care s-au nascut anu' asta.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Devylla, pai cum se impaca carnatii cu mancarea japoneza? Consortul gusta mancaruri neaose? Arata suuuuper. Mor de pofta!

Piciu, sar'mana inca o data. A luat fata mea ingrasamant homeopat de tzitzi de la Berna. Maine ajunge acasa sio sa vezi productie...

Rox, io m-am hotarat sa caut ceva de facut, fie si fara bani, ca simt ca-mi rugineste rau bruma de neuroni care a scapat de ravagiile facute de sarcina. Conditia e sa pot lucra de acasa, mai ales ca in ianuarie e perioada moarta pt Bobo si i-o mai pot pasa lui pe pitica.

Bey, Sim, deci papanasi de la carciuma aia a lui Calinescu, din Tineretului. Am inteles bine, nu-i asa?

Poze Bebe

Mergi la inceput

Devylla, io stiam ca incep sa prinda obiecte in luna a patra, deci sunteti in grafic.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Sabinelu, o zi usoara maine.Sper sa-mi amintesc bine, maine il crestinati pe baietel.
Noi asteptam musafiri si tre' sa fac un pic de ordine.
Poate mai intru pe seara..

Poze Bebe

Mergi la inceput