Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

quote:
Originally posted by aeperju

quote:
Originally posted by Erina

Buna tuturor!

As dori sa ma alatur si eu clubului cu o dulceata de septembrie.

Suntem noi pe desprecopii si inca avem de invatat cum merge treba.

Am sa pun aici informatia despre bebelusha.

Daria data nasterii: 18 sept 2007 ora: 17.45 3450g 52 cm apgar 9 cezariana

Bine ai venit printre noi doamna!

emma

Ce ,,cu substrat'' a intimpinat-o Emma pe Erina!Sa se cunoasca cumva?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/page2/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

hihihi...nu o cunosc dar mi-a placut cand am vazut ca e din piatra

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

ciudat....si al meu are diaree dupa ce am facut infanrix-ul.ii dau ceai de menta si sper sa-i treaca.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Bine ai venit Erina...

in 18 sept s-a nascut Daria ta...in 19 sept Dariusu meu

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

haideti mai fetelor, ca nu exista diaree la bebelusi alaptati!
teo, pt ce ceai de menta??? au si ei zile si zile, e de la supozitor sigur de tot!
daca nu ar lua in greutate....mai inteleg, dar asa?
Ligeea, sora mea are romtelecom si cica ii merge ok, la ciorogarla asta, e adevarat ca nu are nici alte optiuni acolo.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna buna. Iaca abia am ajuns pe acasa, am fost cu fata la doctor pentru tusea ei si ca de obicei, in mod paradoxal nu pare sa aiba nimic, analize la sange bune, numai un nas usor infundat si secretii care se scurg in gat. Gatul foarte usor rosu. I-am facut testul rapid pentru streptococ betahemolitic A si e negativ, i-am facut si exudat dar mai dureaza.

M-au enervat iar la Medicover, o ora cat am stat pe acolo nu au fost in stare sa imi dea rezultatele la urocultura lui Andrei. Am plecat ca aveam programare la coafor si am uitat sa mai trec cand am plecat. Neseriosi oricum. La telefon mi-au zis ca se face testul rapid, cand am ajuns acolo au zis ca ei nu mai fac, si pana la urma cand a cerut doctorita testul s-a putut imediat. Nu va spun ca era calcare iin picioare, copii fel si fel, mari si tusitori (inclusiv a mea!) la gramada cu bebelusi. Bernix, si mie mi s-a parut ezitanta Raluca Bogdan, deci nu e legat de bebelusi.

Apoi coafat si bibilit, Alex s-a ales si ea cu tunsoare si coafura si cu manichiura. Am umblat pe la farmacii sa ii iau dexametazona pentru aerosoli, trebuia sa scot bani de pe un card al sotului care nu mergea mai nicaieri, si uite asa am ajuns acasa la fix sa hranesc si copiii si sotul si sa mai fac si clatite la solicitarea lor. Dar ma scot eu, ca diseara iesim la film, am nevoie sa fac ceva pentru plictiseala cronica de care va spuneam ca la mine e urmata de depresii ciudatele si prefer sa evit situatia asta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Uitam esentialul. Intoarcerile lui Andrei sunt deja sport de performanta, dar si problema pentru noi. La 7 era trezit, de abia a adormit, si desi doarme de obicei pana la 12 azi la 10 era intors pe spate si facea scandal. Il lasasem cu tati care nu stia de ce plange, asa ca nu a reusit sa il mai culce pana la 12. Acum iar scandal, iar rasucire.

Sabina, stiu ca o sa inceapa altceva si asta nu va mai fi interesant, insa s-a cam dus si somnul lui si vad ca mi-l reduce pe al meu din pricina rasucirii asteia.

Rodica, ce tatic model si bebelus dragalas!

Sim, daaa, te rog, vreau jocul. M-am saturat de triburi. As renunta la ele, cred ca o sa cedez cuiva contul, ca nu ma lasa aia din trib sa plec pur si simplu la ce dezvoltare am.

Erina, bine ai venit!

La capitolul tatici, noi il prindem greu pe acasa pe al nostru. Dar cand e il spala, il schimba si il hraneste pe Andrei, se joaca cu el si il plimba cand plange. Nu imi fac nici o grija sa il las cu el. Numai ca nu am asa des ocazia asta.

Teodora, sa stii ca acum 2 saptamani cand l-am lasat cu Andrei l-a schimbat si de KK. Si eu ca uliu am sarit sa verific daca l-a spalat bine, insa nu am avut ce sa comentez.

Cecilia, ce dulce e, adormit cu jucaria. Al meu nu vrea sa tina asa jucariile, de abia le apuca si parca se sperie de el. Ieri a luat insa un breloc al Alexandrei si l-am prins la fix inainte sa il duca la gura. Dar asta e gest unicat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

acum am terminat si eu ce mi-am propus pe azi.

am facut vinete ca doar am copt in vara asta la greu.

Cristi e marait si ma dispera cu mancatul.
pe langa faptul ca mananca 500 maxim maximorum pe zi la o masa trage si o ora jumate.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, noi luam jucariile de cateva zile. A primit de mos o jucarie cu forma de elefantel si ii place, acee este prima pe care a tinuto in manute, de atunci le prinde pe toate si a facut un obicei sa le tina cand dorme( ziua).

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna si de la noi,

Suntem acasa, cumintzele, tati e la fotbal iar noi ne distram ca fetele - mai o jucarica, mai un kk, mai un papa
Am fost de dimineata la coafor ( aveam programare la 8.30 ), noroc ca pusese tsti ceasul sa sune pe la 7.30 ca eu m-am bazat pe pitica mea sa ma trezeasca pe la 7 ( cum se scoala ea de obicei ) numai ca azi mi-a tras clapa si a dormit ca o valiza. Asa ca azi a trebuit s-o trezesc eu pe ea, s-o schimb rapid, sa-i dau sa manance pe fuga si tzop in masina. Noroc ca nu a fost trafic, am intarziat ( doar ) un sfert de ora . Acolo a stat cuminte cu tati, doar la final a inceput sa planga , i se facuse foame. I-am dat sa pape un pic inainte sa plecam ( din fericire apartamentul in care e salonul are 2 camere, asa ca am alaptat "la separeu"
Pe drum a adormit si adormita a fost pana pe la ora 14.30 ( bine, s-a mai trezit o data intre timp, dar i-am dat sa pape si a adormit mancand sau mai bine zis a mancat dormind ).
Asa ca azi raportez copil cuminte care vrea probabil sa-si spele pacatele de ieri
De altfel inteleg ca si ale voastre comori au fost maraite ieri, o fi fost ceva in aer

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Luy, sa iti fie de bine coafura. O schimbare ceva? Bravo pentru bebelina cuminte, cred ca ii place ideea de coafor. Uita-te la a mea, dupa ce am luat-o cu mine de cateva ori, acum pretinde sa fie aranjata si ea.

Cecilia, cu bebelusii noutatile apar brusc, te trezesti deodata ca face cate ceva, probabil in curand va apuca si Andrei jucarelele. Uite asa ziceam eu (vorba Sabinei, ma plangeam degeaba de baiat) ca daca e mai durduliu nu cred sa se rasuceasca prea curand si uite ce probleme avem acum. Ba inca a inceput sa isi ridice si picioarele mai sus (ca si asta ziceam eu ca o fi de la fundulet greu). Asa ca ma astept si sa apuce intentionat jucarele cat de curand. Cu balele si dintisorii cum mai stati?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput