Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hai noapte buna,ca tre sa produc milk,ori daca bantui p-aci nu-mi umple nimeni bidoanele!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/page2/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

A,da,noroc cu Yaia:
Duamna Carpatina,ce taceai matalutza malc!Care va sa zica,tot ploiesteanca?Si n-ai suflat un cuvintzel

Bre duamna.. n-am tacut.. m-am mai dat o data in fapt ca sunt de la Ploiesti.. pe vremea cand eram .. ne-am numarat noi ploiestencele.. eu eram aia de la scoala de fete (stii vorba "doua la primarie... etc")

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hai c-am capiat de tot
S-a trezit gupilu din 3 in 3 ore si a facut de tot atatea ori kk!Am turbat schimband la scutece toata noaptea.Stau si ma gandesc:n-o fi prea mult kk?Ca mai facuse si ieri in timpul zilei vreo 4-5,nu in cantitati industriale,dar facuse!Poate alea de asta noapte or fi fost din cauza stimularii cu supozitorul ca mi se parea cam fierbinte,cind sa-i bag termometrul,alt kk!offffff!cum o dai ,cum o sucesti,tot nu-i bine!Daca papa doar de la mine,credeti ca-i bai?Mi-e teama sa nu se deshidrateze...Am pliculete de la Humana-electrolyt,dar nu stiu daca sa-i dau...ce ziceti?Astept sa se faca o ora rezon si-o sun pe dr-ta!

Carpatina,care va sa zica,tu eshti de aia de-ai facut lic.pedagogic?si ceaiuri dansante cu lic.militar?
Ete io l-am terminat p-ala sanitar(a se citi tot scoala de fete,ca eram 36 in clasa +1 baiat),dar pasii m-au purtat spre alte domenii,dupa 1 an de medicina(greseala vietii mele)!
Ma bucur sa aflu ca eshti tot o petrolista!
Cind eram,cred c-am prins ceva,dar n-am retinut de tine;stiam de Luy,Aniast,Gema!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/page2/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

quote:
Originally posted by Erina

Buna tuturor!

As dori sa ma alatur si eu clubului cu o dulceata de septembrie.

Suntem noi pe desprecopii si inca avem de invatat cum merge treba.

Am sa pun aici informatia despre bebelusha.

Daria data nasterii: 18 sept 2007 ora: 17.45 3450g 52 cm apgar 9 cezariana

Bine ai venit, Erina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teodora, stai calma ca au voie pana la 14 kk pe zi:)))
de la supozitor si termometru, da, fac kk.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Teodora, si a mea face kk des, chiar si acum la 3 luni jumate, noaptea nu face de obicei, dar ziua din 3 in 3 ore. Eu cand i-am facut vaccinul, i-am pus un sfert de supozitor seara si a facut imediat, deci posibil si de la supozitor.

Erina, bine ai venit!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am gasit urmatorul mesaj postat in capitolul 31 la coada pag 24 de rnico:

"ceau!
ne pregatim si noi de drum! duminica plecam spre sibiu de la buc sa ne rezolvam si noi cele necesare pt botez (30dec)

bubulina e tare cumintica si a inceput sa doarma toata noaptea!

fontanela ei anterioara are diagonalele cam 3/2cm , iar med de fam mi-a spus sa ii dau calciu
eu vroiam sa aflu si parerea pediatrului dar din pacate m-au sunat de la policlinica ca dna dr nu poate veni maine....
fetelor voi dati calciu bebe-ilor?
bubulina primeste doar lapte, vigsntol si saab simplex (asa a zis tanti dr pediatru)

bombonica ...23oct2007"

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

buna dimi... ieri fusei la ai mei ca au taiat porcu ...deci..cura de slabire numai ca a meritat, ca am adus cativa metrii de carnatcartabos, carnita si alte porcarii...

Aseara sotioru, mi-a facut o surpriza... a zis ca-i face el baita la Darius, singur singurel, sa ma pun eu sa ma odihnesc... ia priviti aici un tatic model
da nici Darius nu s-a lasat mai prejos cu surprizele, voiam sa-i fac o poza dpa baita asa in putzoasa goala...

Citesc din urma si revin

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Rodica ce papanas frumos ai tu si ce tatic model.Adevarul e ca si al meu il spala ,il schimba, il adoarme,s eimplica foarte mult in cresterea lui bebe sper sa o tina tot asa.Ce ma enerveaza e ca se panicheaza la cel mai mic scancet.De exemplu cand il scoatem afara si plange la imbracat ar fi in stare sa-l scoat dezbracat numai sa nu supere odorul

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eram ingrijorata aseara,dar vad ca acum a facut kaki sie ok nu am gasit nimic dubios in scutec

teo

Mergi la inceput